Tv-Beroemdheden

Wie is Bob Harte uit The Last Alaskans? Is hij gestorven? Zijn Wiki: Dood, Ziekte, Netto waarde, Kanker, Leeftijd, Hoogte, Vrouw, Getrouwd

Wie is Bob Harte?

Bob Harte werd geboren op 23 januari 1951 in Jersey City, New Jersey, VS, en was een survivalist, vooral bekend als onderdeel van de reality-tv-show The Last Alaskans. Hij werd bekend door zijn vrolijke karakter en zijn toewijding aan het leven in de wildernis van Alaska. Hij bracht 40 jaar door in Alaska, geïsoleerd van de buitenwereld, voordat hij in 2017 overleed.

Gepost door Bob Harte Fanclub Aan vrijdag 20 mei 2016

Het vroege leven, ouders en opvoeding

Bob was een van de vier kinderen, geboren uit Vernon en Eleanor Harte en bracht zijn jeugd door in Jersey City; Toen hij opgroeide, was Bob een gewone jongen die honkbal en andere sporten speelde, maar toen hij eenmaal onder de invloed van zijn grootvader kwam, raakte hij geïnteresseerd in vallen en constructievaardigheden. Hij ging vaak jagen en vissen en werd al op jonge leeftijd verliefd op de natuur. Na zijn toelatingsexamen schreef Bob zich in aan de universiteit, maar na een korte periode besloot hij dat tertiair onderwijs niets voor hem was en verhuisde hij naar Alaska.

Het leven in Alaska

Aangemoedigd door zijn grootvader die hem leerde vallen en overleven in de wildernis, vond Bob, altijd avontuurlijk, een plek voor zichzelf op de vallijn in Alaska. Naarmate zijn vaardigheden zich ontwikkelden, nam hij deel aan het Rusland/VS-uitwisselingsprogramma voor pelsjagers, verdiende hij naam en bracht hij ook Rusland en de VS een beetje dichter bij elkaar, zowel politiek als cultureel. Geleidelijk aan werd Bob steeds populairder in de buitenwereld en werd hij benaderd door de producenten van de documentaireshow The Last Alaskans, die in mei 2015 in première ging op Animal Planet, maar sindsdien naar Discovery Channel is verhuisd. Bob speelde in twee seizoenen van de populaire serie en kreeg een enorme aanhang. Zijn vrijgevochten persoonlijkheid en eigenzinnige karakter maakten hem tot een van de meest geliefde leden van de show, andere castleden waaronder Edna Korth en haar man Heimo, Tyler Selden en zijn vrouw Ashley. Dit maakte hem een ​​​​ster en verhoogde zeker zijn vermogen.

Gepost door Bob Harte Fanclub Aan vrijdag 20 mei 2016

Andere inspanningen van Bob Harte

Toen hij de show niet aan het filmen was, werkte Bob als timmerman voor de familie Brinkley, wat hem ook financieel hielp. Hij bleef echter gefocust op zijn jagen, vissen en andere buitenactiviteiten die hem hielpen voor zijn gezin te zorgen, waaronder zijn vrouw Nancy, dochter Talicia, zijn stiefzoon Travers en pleegzoon Steve.

Gepost door Bob Harte Fanclub Aan vrijdag 20 mei 2016

Weet je hoe rijk Bob Harte was?

Hoewel hij vrij in de wildernis van Alaska leefde, slaagde hij er toch in om een ​​behoorlijk bedrag te verdienen door zijn verschillende inspanningen, maar vooral door de documentaire The Last Alaskans. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Bob Harte was? Volgens gezaghebbende bronnen werd geschat dat het vermogen van Harte zo hoog was als $ 600.000, een erfenis die aan zijn ex-vrouw en zijn kinderen werd nagelaten.

We weten dat jullie allemaal hard zijn geraakt door het overlijden van Bob Harte. We weten dat je pijn hebt en zoeken een manier om te helpen.

Gepost door Bob Harte Fanclub Aan Vrijdag 28 juli 2017

Kent u zijn getrouwde leven, kinderen en echtscheiding?

Toen hij naar Alaska vertrok, was Bob al getrouwd, maar zijn vrouw Nancy volgde niet meteen. In plaats daarvan voegde ze zich een paar jaar later bij hem en de twee brachten de volgende veertig jaar door in relatieve isolatie van de buitenwereld. Het paar scheidde echter onderweg, maar niet voordat ze hun enige kind, Talicia, verwelkomden, die nu haar eigen dochter heeft, genaamd Carmelia. Er zijn geen details wanneer het paar daadwerkelijk is getrouwd en gescheiden.

Aanvallen in het wild en andere ongevallen

Hoewel hij een uitstekende trapper was, had Bob een paar ontmoetingen met de natuur van Alaska. Elke keer dat hij zijn hut verliet, zou Bob in een soort van problemen komen, of het zouden wilde dieren zijn of branden, en hij schoot zelfs zichzelf neer, plus andere incidenten, zoals een noodlanding van zijn eigen propvliegtuig, vallen van zijn cabinemuur , zijn boot in de oceaan onder water zetten, en hij onderging zelfs een hersenoperatie. Toch overleefde Bob alle incidenten en gaf hij zich nooit over.

Gepost door Bob Harte Fanclub Aan maandag 4 juli 2016

Hoe en wanneer Bob Harte stierf?

Bob werd elke dag geconfronteerd met gevaar, maar het was kanker die hem uiteindelijk deed raken; begin 2017 kreeg Bob de diagnose kanker en moest hij Alaska en het tv-programma verlaten. Eenmaal op het vasteland van de VS begon hij met de behandeling van zijn ziekte en herstelde hij goed genoeg om terug te keren naar Alaska en de show. Hij stierf echter in zijn slaap op 22 juli 2017. De avond ervoor had Bob zijn viering van het leven, waarbij hij rond het vuur zat met zijn beste vrienden en familie, waaronder zijn dochter en kleindochter, en ex- vrouw Nancy, die bij hem was toen hij terugkeerde naar Alaska en zijn hut in het Arctic National Wildlife Refuge.

Bob Harte Lichaamsmaten, lengte en gewicht.

Om te overleven in de wildernis van Alaska, moet je lang en sterk zijn, en Bob was precies dat. Dus je vraagt ​​je waarschijnlijk af hoe lang Bob was - hij stond op 6 voet (1,82 cm), terwijl zijn gewicht 80 kg of 176 lb was. Er zijn geen details over zijn vitale statistieken, hopelijk komt dergelijke informatie in de nabije toekomst naar voren.

Aanbevolen