Ankers

Wie is Bob Herzog? Wiki Biografie, make-up, familie, echtgenoot, vermogen

Wie is Bob Herzog?

Geboren onder het teken Kreeft op de 3rdvan juli 1974 in Cincinatti, Ohio, VS, Bob Herzog is een 44-jarige blanke nieuwslezer, verslaggever en advocaat. Hij is absoluut het best bekend bij de wereld vanwege zijn significante aanwezigheid op het tv-scherm als een van de co-hosts van Good Morning Cincinnati, samen met Sheila Gray en John Lomax op Local12, gedurende meer dan 13 jaar op dit moment. Hij heeft ook een aantal andere successen behaald in de loop van zijn soms lucratieve journalistieke carrière sinds 1999.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het is #nationalwearyourpyjamastoworkday. The Force is met mij ... meestal op mijn broek.

Een bericht gedeeld door Bob Herzog (@bob_herzog) op 16 april 2019 om 3:23 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs: een man met twee graden

Bob werd blijkbaar als enig kind in zijn geboorteplaats opgevoed door ouders met nog onbekende namen en beroepen. Als het gaat om zijn vroegste interesses, is er niet veel informatie over dit deel van zijn leven, hoewel men denkt dat hij een nogal spraakzaam, sociaal geïnvesteerd kind was. Wat zijn opleiding betreft, ging hij eerst naar de Oak Hills High School, waar hij in 1992 afstudeerde. Daarna vervolgde hij zijn opleiding door het behalen van de Bachelor of Arts-graad in elektronische mediacommunicatie aan de Xavier University, waar hij in 1996 afstudeerde. In 1999 besloot hij echter dat dit niet genoeg was, dus koos hij ervoor om zich in te schrijven aan de Northern Kentucky University - Salmon P. Chase College of Law, waar hij in 2002 afstudeerde met de Juris-doctoraat in de rechten.

Carrière: een werkstudent

Bobs eerste werkervaring vond plaats terwijl hij nog op de universiteit zat, tijdens zijn eerste jaar aan zijn tweede onderwijsinstelling, toen hij werkzaam was als programmapresentator en verkooppromotiecoördinator bij WSTR-TV. Daar presenteerde hij Cinema 64 van juli 1999 tot november 2005, en leidde hij verkooppromoties van juni 2004 tot november 2005. Bob had ook iets dat een dubbele carrière zou kunnen worden genoemd, die begon nadat hij zijn rechtenstudie had afgerond. Hij was gepositioneerd als advocaat en onderzoeksassistent bij McKinney & Namei Co., L.P.A. een baan die hij van 2002 tot 2005 drie jaar behield. Nadat hij zijn contract met de vorige twee bedrijven had beëindigd, trad hij toe tot Local12, ook bekend als WKRC-TV als verslaggever en anker, waar hij is gebleven, en heeft in de loop der jaren vaste herkenning krijgen. Hij verankert ook Star64 van 07.00 uur tot 08.00 uur. Uiteindelijk is Bob de producent van een ongebruikelijk segment dat in de volksmond The Cooler wordt genoemd.

Bob Herzog

Brenda Buttner getrouwd

Love Life: Heeft hij een echtgenoot?

Wat zijn romantische betrokkenheid betreft, is er vrijwel niets bekend over dit deel van Bobs privéleven, inclusief zijn vroege relaties. Het is echter een bekend feit dat Bob Herzog getrouwd is, wat te zien is op zijn sociale media-profielen door zijn berichten op te zoeken, op de 30evan mei 2017. De media tasten nog in het duister over de naam van de vrouw en over de dag dat ze elkaar ontmoetten, maar samen hebben ze vier kinderen, een dochter genaamd Chloe geboren in 1999, hun eerste zoon Sam geboren in 2005, tweede zoon Danny kwam in de wereld in 2009 en uiteindelijk werd Emma geboren in 2012. Het gezin woont samen op een onbekende locatie.

Een risiconemer

in een interview met bizjournals.com werd Bob verschillende details gevraagd over zijn leven en carrière. Toen de presentator informeerde naar het meest riskante wat Bob ooit heeft gedaan, antwoordde hij: 'Het meest riskante wat ik ooit in mijn carrière heb gedaan, was de beslissing om mijn fulltime baan als advocaat op te geven om mijn passie voor tv-werk na te jagen. Ik had lang gehoopt dat ik de kost zou kunnen verdienen als verhalenverteller, maar ik wist niet zeker of ik het kon waarmaken. En het gebeurde niet meteen. Onderweg waren er veel hoogte- en dieptepunten. Maar uiteindelijk heeft het nemen van dat risico me gebracht waar ik nu ben. Absoluut de moeite waard.'

Morgenavond vindt de #CincySings-wedstrijd plaats in de Cincinnati Music Hall. ArtsWave heeft de gedurfde beslissing genomen om...

Gepost door Bob Herzog Aan maandag 8 april 2019

Profiel van Bob

Zoals te lezen is op Bob's profiel pagina op de website van Local12 is hij zeer toegewijd om tijd door te brengen met zijn gezin. Er is ook het feit dat hij erg van basketbal en verschillende muziek- en filmgenres houdt. Bob is ook onderaan de pagina te bereiken met een klik op zijn e-mailadres, dat dient om zijn fans betrokken te houden bij het nieuwsbedrijf en Bob zelf.

Hij is een YouTuber

Hoewel niet fulltime, is Bob Herzog een bekende YouTuber - zijn gelijknamige kanaal is gemaakt op de 2ndvan januari 2012 en is bijna 3,5 miljoen keer bekeken. Zijn meest populaire video, getiteld Just Don't Go (Parody of Let It Go van Idina Menzel uit Disney's Frozen) werd geüpload op de 14evan februari 2014 en heeft meer dan 2,5 miljoen views en meer dan 13.000 likes.

Wat is de nettowaarde van Bob Herzog?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Bob Herzog is, vanaf begin 2019? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totale vermogen van Bob bijna $ 700.000 bedraagt, terwijl zijn salaris wordt geschat op ongeveer $ 60.000 per jaar. Hij verdiende zijn fortuin door zijn expertise als jurist en verslaggever uit te lenen aan verschillende bedrijven, het meest prominent aan Local12 als mede-anker van Good Morning Cincinnati voor meer dan 13 jaar op dit moment. Naarmate zijn carrière zich verder ontwikkelt, zal het genoemde bedrag ongetwijfeld toenemen.

Aanwezigheid op sociale media

Dankzij de steeds groter wordende greep die sociale media hebben op een wereldwijd publiek, is het in het belang van de meeste beroemdheden om hun fans op de hoogte te houden van hun activiteiten en zo hun rating en winst te behouden en mogelijk te vergroten. Bob zelf is geen onbekende in deze populaire trend, aangezien zijn toewijding om updates op zijn openbare profielen te plaatsen en met zijn fans om te gaan op een historisch hoogtepunt is. Zijn Facebook pagina heeft meer dan 270.000 volgers, zijn Twitter rekening meer dan 20.000, en zijn Instagram account bijna 15.000 fans. Als laatste, zijn Youtube kanaal heeft bijna 8.000 abonnees.

Aanbevolen