Beroemdheden

Wie is Brendon Urie's vrouw Sarah Orzechowski? Haar bio: bruiloft, verlovingsring, ouders, nettowaarde, broers en zussen, onderwijs, affaire

Wie is Sarah Orzechowski?

Sarah Orzechowski werd geboren op 23 februari 1987 in Detroit, Michigan, VS, en is een Instagram-model, met meer dan 700.000 volgers op haar officiële Instagram-pagina, maar is waarschijnlijk het best bekend in de wereld als de vrouw van de beroemde indierockmuzikant Brendon Urie. Het stel is sinds 2013 getrouwd.
https://www.instagram.com/p/BVm5aGinm9u/?hl=en&taken-by=sarahurie

Het vroege leven, ouders, broers en zussen en opvoeding

Sarah groeide op in haar geboorteplaats met haar broer Steve; meer informatie over Sarah's vroege leven moet echter nog worden ontdekt door de media, aangezien ze erin is geslaagd de identiteit van haar ouders te verbergen, en behalve het feit dat ze een middelbare schooldiploma behaalde van een plaatselijke school in Detroit, is er geen verdere informatie over haar opleiding. Haar verleden kan de komende jaren aan de oppervlakte komen.

Leven voor huwelijk en affaire met beroemde rockgitarist

Wat Sarah deed voordat ze trouwde met een van de meest succesvolle indierockmuzikanten van dit moment, is nog steeds een geheim, omdat ze blijkbaar terughoudend is om informatie over haar leven te onthullen voordat ze Brendon ontmoet. Sarah kreeg bekendheid door haar relatie met de voormalige Paramore-gitarist Jeremy Davis - Sarah was toen net 17, terwijl Jeremy 19 jaar oud was. Het stel had drie jaar een relatie, tussen 2005 en 2008 voordat ze uit elkaar gingen.

Eerste ontmoeting met Brendon Urie

De twee ontmoetten elkaar voor het eerst in 2009 en het was de allereerste ontmoeting die de vlam tussen de twee aanwakkerde die tot op de dag van vandaag voortduurt. De twee werden een stel en na twee jaar stelde Brendon voor, en Sarah accepteerde, en plaatste een foto van haar verlovingsring op haar Instagram-account.

https://www.instagram.com/p/BGZt0FJSdRI/?hl=en

Huwelijksceremonie

Het stel trouwde op 27 april 2013 tijdens een ceremonie op de Saddlerock Ranch in Malibu, ter ere van hun verbintenis met Faithfully by Journey voor hun eerste dans. Sarah droeg een Vera Wang-jurk, die bij de gasten alleen maar zuchten van bewondering wekte.

Populariteit door huwelijk

We hadden misschien nog nooit van Sarah gehoord als ze niet met de beroemde Indie-rockmuzikant was getrouwd, hoewel ze er misschien alleen in was geslaagd. Sinds hun huwelijk is Sarah een respectabele ster op sociale media geworden en heeft ze ook haar geluk als actrice beproefd, door haar debuut te maken in de tv-comedyserie Good Cops in 2013.

Brendon's Muze

Voor Brendon is Sarah niet alleen een levenspartner, liefhebbende vrouw en een beste vriend, maar ook zijn inspiratiebron. In een recent interview voor Entertainment Tonight, sprak Brendon over hoe zijn vrouw teksten en muziek inspireerde voor het album Death of a Bachelor dat in 2016 werd uitgebracht, en sprak met grote bewondering over haar voor alles wat ze voor hem heeft gedaan sinds de twee hun relatie begonnen.

Weet je hoe rijk Instagram-ster Sarah Orzechowski is?

Hoewel Sarah de afgelopen jaren een ster op sociale media is geworden, is ze erin geslaagd de meeste van haar informatie voor de media verborgen te houden. Dit staat ook voor haar algehele rijkdom, aangezien gezaghebbende bronnen nog moeten bepalen hoe rijk Sarah medio 2018 is. Voor nu kunnen we u alleen vertellen dat het vermogen van haar man Brendon Urie wordt geschat op $ 8 miljoen, waarbij Sarah een rol daarin, aangezien ze als inspiratiebron diende voor een aantal nummers.

Gepost door Sarah Urie Aan woensdag 19 september 2012

Lichaamsmetingen van Sarah Orzechowski

Sarah wordt vaak omschreven als een mooie vrouw en heeft de harten van velen veroverd, wat spreekt voor haar internetfaam, aangezien ze ongeveer een miljoen trouwste fans heeft. Maar haar grootste fan is natuurlijk haar man, Brendon, wiens hart ze op het eerste gezicht wegnam. Hoe dan ook, Sarah staat op 1.73 m, terwijl ze 127 lb of 58 kg weegt, maar haar vitale statistieken blijven onbekend.

Internetpopulariteit

Sarah heeft respect verdiend van een aantal mensen door haar aanwezigheid op sociale media; ze is vooral actief op Instagram en Twitter, maar ook op Facebook is ze geen onbekende.

Haar officiële Instagram-pagina heeft meer dan 730.000 volgers, met wie ze foto's van zichzelf en haar man Brendon heeft gedeeld, en heeft de site gebruikt om een ​​aantal huidverzorgingsproducten van bekende merken te promoten, maar ook artikelen van kleinere marketeers.

Bekijk dit bericht op Instagram

Wanneer je vrienden trouwen in een prachtige tuin? #trouwmemarino

Een bericht gedeeld door Sarah Urie (@sarahurie) op 3 oktober 2017 om 23:06 PDT

Sarah is ook een dierenliefhebber en heeft foto's van haar honden gedeeld.

https://www.instagram.com/p/BJp9v5Gjs_b/?hl=en

Sarah is ook actief op Twitter, waarop ze meer dan 215.000 volgers heeft, met wie ze haar meningen, ideeën, haar werk en enkele details uit haar persoonlijke leven heeft gedeeld. Veel van haar tweets zijn viraal gegaan, inclusief haar migraineproblemen

Migraine: 1 Sarah: 0 ?

— Sarah Urie (@hellosarahurie) 16 november 2017

plus een van de vele avonturen van haar hond, die hem met de kegel van schaamte achterliet

Bogart joeg vandaag een gigantische coyote de tuin uit als een baas terwijl hij een kegel van schaamte droeg. Ook heb ik misschien een beetje in mijn broek geplast. ? pic.twitter.com/a45OMS79S4

— Sarah Urie (@hellosarahurie) 10 oktober 2017

tussen vele andere berichten, die u kunt zien als u de links volgt die we u geven.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prachtige social media-ster, dan is dit een geweldige kans voor jou om er een te worden.

Aanbevolen