Beroemdheden

Wie is Brick Stowell? Alanna Masterson's vriend Wiki Bio, leeftijd, rijkdom

Een korte bio van Brick Stowell

Brick Stowell is een Amerikaanse muziekfotograaf, die bekend staat als een manusje-van-alles, want hij fungeert ook als tourmanager en heeft ook in de detailhandel gewerkt.

https://www.instagram.com/p/BtEcfdjF03I/

Brick Stowell Leeftijd, vroege leven, familie en onderwijsachtergrond

De exacte leeftijd van Stowell is niet goed bekend, maar bronnen citeren hem als dertiger. Hij heeft een Amerikaanse nationaliteit en behoort tot de blanke etniciteit. Hij is geboren in Marin County, Californië, een buitenwijk waar hij zijn tienerjaren doorbracht, maar verwonderde zich over de schilderachtige natuur. Brick sloeg regelmatig lessen over en ging samen met vrienden op verkenning en kamperen; hij woonde in zo'n natuurgebied dat hij al op jonge leeftijd verliefd werd op de natuur. Zijn moeder werkte als kleuterleidster en zijn vader als financieel adviseur; er is geen informatie dat Brick broers en zussen heeft. Op 17-jarige leeftijd verhuisde hij van Marin en verhuisde naar Los Angeles. Details met betrekking tot zijn educatieve achtergrond zijn ook onbekend.

Brick Stowell Carrièrereis

Een hiphopcollectief met de naam Odd Future Wolf Gang Kill Them All werd opgericht in de jaren 2000, gevestigd in Los Angeles, Californië, en verkortte hun naam tot Odd Future. Later werd dit collectief een label met Tyler the Creator, Frank Ocean, Left Brain en Earl Sweatshirt. Met zijn aanbidding voor de natuur besloot Brick de baan van de tourmanager van het label op zich te nemen.

Brick Stowell

Zijn werk bestaat erin ervoor te zorgen dat deze artiesten hun showlocaties op tijd bereiken, en dat ze een prachtige tour hebben zonder gedoe; zijn werk strekt zich uit tot het managen van de hele touringafdeling van Odd Future. Deze getalenteerde man heeft altijd een zwak gehad voor hiphopmuziek - de energie die hiphopmuzikanten uitstralen en hun geweldige optredens hebben hem altijd gefascineerd. Als tourmanager van Odd Future zou hij al hun evenementen van dichtbij meemaken, en dit zorgde ervoor dat hij een deel van de actie wilde vastleggen waarvan hij getuige was.

Zo begon hij foto's te maken van hun live optredens en al snel kocht hij een professionele camera om de klus te klaren. The Complex is geciteerd en beschrijft zijn foto's als 'rauw, gedenkwaardig en uniek'. Al deze afbeeldingen zijn toegankelijk via de talrijke Odd Future-platforms en ook op zijn Instagram-pagina, die meer dan 30.000 volgers heeft.

In 2003 werd The Hundreds gelanceerd, een kledingmerk in Los Angeles, gespecialiseerd in punk en skates uit de jaren '80 en '90. Uiteindelijk groeide het uit tot een populair streetwear-merk dat tegenwoordig te vinden is in Zumiez- en PacSun-winkels. Het merk heeft ook verschillende winkels geopend die zich bezighouden met persoonlijke detailhandel op een aantal locaties in Californië, waaronder een in Santa Monica, en Brick kreeg de baan van manager in die winkel voor een bepaalde periode. Vaak kwam hij met een aantal promotionele deals tussen The Hundreds en Odd Future. Later werd de winkel in Santa Monica gesloten en dus werkt Brick daar niet meer. Zijn carrière draait nu om Odd Future en fotografie.

Alanna en haar man (Brick Stowell) Zijn ze erg cool?

Gepost door Alanna Masterson Mexico Aan Donderdag 18 mei 2017

Brick Stowell Persoonlijk leven, getrouwd en kinderen

Als het gaat om het persoonlijke leven van Brick, heeft hij een relatie met Alanna Masterson, een Amerikaanse actrice die vooral bekend staat om haar rollen in The Walking Dead waarin ze speelt als Tara Chambler, First Day als Abby en Mistresses. Alanna werd geboren in Long Island, New York, maar groeide op in Los Angeles.

Het paar verwelkomde hun eerste kind, een dochter Marlowe Masterson op 4 november 2015. Ze was zwanger toen ze op de set van The Walking Dead speelde, en hoewel de producenten probeerden haar groeiende buik te verbergen tot ze ongeveer zes maanden oud was, konden haar fans zien dat ze was het toevoegen van gewicht in een alarmerend tempo. Sommige kijkers gingen zelfs door om haar lichaam te schamen, en merkten op dat Alanna in een bepaalde aflevering te zwaar leek.

https://www.youtube.com/watch?v=gAtvZlXgBzs

Toen haar zwangerschap niet langer geheim kon worden gehouden, werd haar personage in The Walking Dead geschreven uit de laatste afleveringen van het zesde seizoen van de serie, evenals de eerste afleveringen van het zevende seizoen. Toen hun dochter werd geboren, deelde Alanna een foto van haar, gevolgd door een onderschrift 'Beste Instagram-trollen, body-shamers en de mannen en vrouwen die denken dat het OK is om commentaar te geven op mijn gewicht, ik hoop dat je dat niet hebt gedaan. kinderen…'.

Ze uitte haar zorgen over kritiek en pleitte in plaats daarvan voor acceptatie en vriendelijkheid. Ze zei dat ze, om haar kind borstvoeding te geven, wat zwaarder moest worden, en dit is iets waar ze zich niet voor schaamt en waar ze geen spijt van heeft. Later verwijderde ze haar Instagram-pagina, maar is een begrip geworden van alle televisieprogramma's waarin ze is verschenen.

Brick Stowell Netto waarde

Als fotograaf en eventmanager heeft Stowell een aardig inkomen weten te verdienen. Hoewel het jaarinkomen van Brick Stowell niet online is bekendgemaakt en afhankelijk is van zijn gevarieerde activiteiten in een jaar, wordt zijn vermogen door bronnen geschat op bijna $ 1 miljoen. Zijn partner Allana heeft volgens betrouwbare bronnen een vermogen van meer dan $ 2 miljoen.

Aanbevolen