Modellen

Wie is Bridget Satterlee? Wiki Biografie, leeftijd, lengte, dating

Wie is Bridget Satterlee? Wiki Biografie

Bridget Satterlee werd geboren in Noord-Californië, VS op 3 december 1997, dus onder het sterrenbeeld Boogschutter en met de Amerikaanse nationaliteit - ze is populair vanwege haar modellencarrière en ook vanwege haar Instagram-account.

Jeugd en onderwijs

Bridget groeide op met de droom om model te worden, en zij is een van de weinige mensen die erin geslaagd is om hun dromen waar te maken. Ze was al een beetje populair tijdens de middelbare school dankzij haar aantrekkelijke uiterlijk en haar Instagram-account omdat ze online al populair was. Ze kon haar modellencarrière pas starten toen ze de middelbare school afmaakte, omdat haar ouders er tegen waren.

Bekijk dit bericht op Instagram

Goedemorgen

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetsatterlee) op 8 juli 2019 om 11:45 uur PDT

Over haar ouders is niet veel bekend, omdat ze er liever niet over praat. Ze steunen haar modellencarrière erg en waren er wanneer ze ze nodig had, en toen ze dacht dat ze het niet zou gaan maken in de modellenindustrie - haar vader is degene die haar motiveerde en haar het meest hielp. Bridget heeft niet gezegd dat ze broers en zussen heeft, daarom denken mensen dat ze misschien enig kind is.

Nadat Bridget was afgestudeerd aan een plaatselijke middelbare school in Noord-Californië, schreef ze zich niet in voor de universiteit, maar concentreerde ze zich erop om model te worden en er een fulltime baan van te maken.

Carrière van een model

In tegenstelling tot veel andere modellen die voor het eerst werden gespot door modellenscouts op Instagram, had Bridget een connectie omdat haar vader een vriend had die bij een modellenbureau werkte - deze vriend regelde de eerste fotoshoot voor Bridget en het ging beter dan verwacht. Na slechts een paar fotoshoots wilden veel bureaus dat ze met hen zou samenwerken, wat ertoe leidde dat Bridget de wereld rondreist en samenwerkt met enkele van de meest populaire bureaus die er zijn - enkele van de meest populaire hiervan zijn Nous Model Management en The Hive Agency die zich in het VK bevinden. Ze kreeg ook de kans om de VS te vertegenwoordigen bij de Elite Model Look World Final, een van de meest prestigieuze modellencompetities ter wereld - ze slaagde er niet in om te winnen, maar kon de finale bereiken.

Bridget heeft ook de kans gehad om te werken met enkele van de meest populaire fotografen zoals Claire Rothstein, Andres De Laura en Constance Philips.

Bridget Satterlee

Naast modellenwerk was Bridget erg goed in paardrijden, en hoewel ze geschikt was voor wedstrijden, gaf ze dat op nadat ze begon met modellenwerk, net zoals ze andere plannen voor haar toekomst opgaf. Ze probeert nu ook in de filmindustrie te komen, maar het is haar nog niet gelukt - niettemin gaat ze nog steeds audities bij en hoopt ze haar eerste rol te krijgen.

Houd van het leven en relaties

Bridget is enigszins geheimzinnig als het gaat om haar liefdesleven, en er is niet veel over bekend omdat ze haar persoonlijke zaken liever voor zichzelf houdt. Slechts één man is tot nu toe aan haar gelinkt, en dat is Scott Disick. Voordat de twee begonnen te daten, had Scott al een date gehad met een aantal populaire vrouwen van tv, waaronder Chloe Bartoli, Kourtney Kardashian, Lin Sandberg, Christine Burke, Bella Banos en Bella Thorne - in feite heeft hij drie kinderen met Kourtney Kardashian.

Hoewel geen van beiden hun relatie heeft bevestigd, zouden ze naar verluidt slechts een paar maanden hebben gedateerd voordat ze ergens in 2018 stopten. Scott is momenteel aan het daten met Sofia Richie, terwijl het niet bekend is of Bridget momenteel een relatie heeft.

Haar nieuwe foto??

Gepost door Bridget Satterlee Aan dinsdag 30 mei 2017

Hobby's en andere interesses

Bridget heeft andere interesses - ze is dol op reizen en heeft talloze landen in Amerika en Europa bezocht, terwijl ze ook voor modellenbureaus in zowel Europa als Amerika werkte. Ze is een dierenliefhebber, maar het lijkt erop dat ze geen hond heeft, maar haar fotoshoots vaak haar vragen om te schieten met paarden, ezels en puppy's. Ze houdt ervan een luxueus leven te leiden, wat te zien is op haar Instagram-account – ze is dol op de zeeën en rivieren en vindt het over het algemeen leuk om naast water te zijn, omdat ze zich dan kalm voelt. Hoewel ze het niet meer zo vaak doet als vroeger, is Bridget nog steeds erg goed in paardrijden.

Uiterlijk en vermogen

Bridget is momenteel 21 jaar oud. Ze heeft lang bruin haar en bruine ogen, is 1,73 m lang, weegt ongeveer 59 kg en heeft een zandlopervormig lichaam, zoals blijkt uit haar vitale statistieken van 34-24-34. Ze draagt ​​schoenmaat 7,5 en kledingmaat twee.

Nettowaarde is ~ $ 200.000.

Aanbevolen