Journalisten

Wie is Britt McHenry van Fox News? Haar Wiki: Echtgenoot, Nettowaarde, Salaris, Universiteit, Ouders

Wie is Britt McHenry?

Britt McHenry is een Amerikaanse journaliste en een tv-presentator, die waarschijnlijk het best bekend staat als voormalig verslaggever voor het ESPN-netwerk, waarvoor ze de correspondent was voor haar shows NFL Live, SportsCenter en Baseball Tonight. Sinds april 2017 is McHenry de co-host van de WTTG Fox 5-show - Like It Or Not.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik kwam er vandaag achter dat ik de top 25 van nationale sportmedia-persoonlijkheden op sociale media heb gehaald, top tien voor vrouwen. Allemaal heel erg bedankt voor het volgen. Heel erg bedankt voor je vraag over Fox Nation. Ja, dit sportmeisje zal altijd een veld vinden en zich thuis voelen (zelfs op het werk in NYC). #TNF #thursdaynightfootball

Een bericht gedeeld door Britt McHenry (@brittmchenry) op 18 oktober 2018 om 14:14 PDT

Britt McHenry's vroege leven en kinderjaren

afbeeldingsbron

Brittany May 'Britt' McHenry werd geboren op de 28emei 1986, in Mount Holly Township, New Jersey, VS , in de familie van Bill McHenry, een luitenant-kolonel van de Amerikaanse luchtmacht. Hoewel Britt afkomstig is uit New Jersey, groeide ze op in Satellite Beach, Brevard Country, Florida, waar ze ook haar basis- en secundair onderwijs afrondde en naar de Satellite High School ging waar ze in 2004 afstudeerde. Tijdens haar tienerjaren blonk Britt uit in sport, voetbal in het bijzonder, en was lid van het damesvoetbalteam van Satellite High School. Ze vervolgde haar opleiding door zich in te schrijven aan de Stetson University, waar ze in 2007 magna cum laude afstudeerde, en gedurende die tijd speelde Britt, naast wat modellenwerk, ook als middenvelder voor het voetbalteam Stetson Hatters. De laatste fase van Britt McHenry's opleiding vond plaats in Evanston, Illinois, waar ze de Medill School of Journalism, Media, Integrated Marketing Communications van Northwestern University bezocht, waar ze in 2008 haar diploma journalistiek behaalde.

afbeeldingsbron

Britt McHenry's carrière

Na het behalen van haar diploma journalistiek, kreeg McHenry haar eerste professionele baan bij WJLA-TV, een gelieerde onderneming van ABC TV in Washington (ook bekend als ABC 7), en verbeterde ze haar verankeringsvaardigheid door als invulanker te dienen voor het zusterstation, de kabelzender. NewsChannel 8 (momenteel WJLA 24/7 News genoemd). Hoewel Britt McHenry aanvankelijk als bedrijfsreporter verscheen, schakelde ze in de loop van de volgende jaren over op sport en begon ze haar eigen videoverslagen te maken. Ze was ook een dugout-reporter voor de uitzending van San Diego Padres, uitgezonden op Fox Sports San Diego.

Begin 2014 nam Britt McHenry afscheid van ABC 7 en trad toe tot ESPN, waar ze de volgende jaren doorbracht als de in Washington DC gevestigde bureaureporter en correspondent voor verschillende van zijn producties, waaronder de shows en uitzendingen zoals de Baseball Vanavond NFL Live evenals de Outside the Lines en het SportsCenter. In april 2017, na het verslaan van de NFL Draft 2017 en na vier jaar bij ESPN, werd McHenry officieel ontslagen vanwege de kostenbesparende actie van het bedrijf, waarbij ze 100 van hun stafleden ontsloegen.

Over 2018 en haar huidige baan gesproken, samen met Guy Lambert en Bram Weinstein, Britt McHenry organiseert Like It Or Not, een 30 minuten durende wekelijkse discussieshow over politiek en popcultuur, uitgezonden op Fox 5 Plus.

Controverse

In april 2015 trok Britt McHenry de aandacht van de massamedia voor het verbaal aanvallen van een wegslepende garagewachter. In de video, die op LiveLeak is geplaatst, is te zien hoe Britt grof taalgebruik gebruikt, misbruik maakt van het opleidingsniveau, de baan en het uiterlijk van de werknemer. Hoewel ze zich later publiekelijk verontschuldigde voor haar acties, schorste ESPN haar voor een week.

Is Britt McHenry getrouwd? Meer over haar persoonlijke leven

Benieuwd naar Britts intieme leven en burgerlijke staat, nietwaar? Ondanks dat ze dagelijks voor de camera's staat, is McHenry er op de een of andere manier in geslaagd om haar persoonlijke leven vrij privé en ver van de media te houden, omdat er niet veel relevante informatie beschikbaar is over liefdesaffaires, maar ze is niet getrouwd. Er waren echter geruchten dat ze een romantische band had met verschillende jongens, waaronder de Amerikaanse professionele tennisser Tennys Sandgren, en ondernemer en mede-oprichter van het 31south marketingbureau, Steven Cundari.

Mooie tijd in Tennessee. pic.twitter.com/nAJRKpkJWd

- Britt McHenry (@BrittMcHenry) 21 juli 2018

Nettowaarde en salaris van Britt McHenry

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom deze Amerikaanse journalist en televisiepresentator tot nu toe heeft vergaard? Hoe rijk Britt McHenry is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt het vermogen van McHenry in november 2018 geschat op meer dan $ 1 miljoen, voornamelijk verworven door haar optredens op de camera op televisienetwerken zoals ABC 7, ESPN en Fox 5, maar met een bekend jaarsalaris van ongeveer $ 600.000 , lijkt dit cijfer zeker te stijgen.

Britt McHenry's persoonlijke uitstraling en aanwezigheid op sociale media

Britt heeft blond haar, wat, naast haar lengte van 1,78 m, haar uiterlijk behoorlijk aantrekkelijk maakt. Ze heeft ook een slank en gespierd figuur met een echt zandlopersilhouet, aangezien haar vitale statistieken 36-25-36 zijn. McHenry is ook behoorlijk actief op verschillende populaire sociale medianetwerken, zoals: Twitter , waar ze momenteel bijna 300.000 volgers verzamelt, evenals Instagram waar haar officiële account - @brittmchenry in totaal meer dan 400.000 fans verzameld.

Aanbevolen