Reality-Tv-Sterren

Wie is Brooks Ayers? Heeft hij kanker? Zijn Wiki: Leeftijd, Getrouwd, Dood, Netto waarde, Vrouw, Job

Wie is Brooks Ayers?

Geboren als David Brooks Ayers op 1 januari 1968 in Mississippi, VS, hij is een zakenman en reality-tv-ster, maar vooral bekend bij de wereld vanwege zijn relatie met de beroemde tv-ster Vicki Gunvalson, die duurde van 2007 tot 2015. Gedurende deze tijd, Brooks en Vicki maakten deel uit van verschillende controverses, die Brooks' populariteit alleen maar ten goede kwamen.

Bedankt @HailStateMBK en @headshotpeters_ voor een geweldige afsluiting van mijn verjaardag! Jullie waren vanaf het begin dominant! Haal ons ONS NIT Kampioenschap! #leuk om te kijken #HAGELSTAAT pic.twitter.com/bJJY02jEv9

— Brooks Ayers (@BrooksAyers) 21 maart 2018

Het vroege leven, ouders en opvoeding

Hoewel Brooks de afgelopen jaren nogal populair is geworden, is er niet veel informatie over zijn jeugd. Het enige dat uit zijn verleden bekend is, is het feit dat hij in 1989 afstudeerde aan de Mississippi State University met een Bachelor of Science, Business Administration and Management-graad.

Carrièrebegin

Brooks begon zijn carrière halverwege de jaren '90 en heeft voor een aantal zorgbedrijven gewerkt, maar sinds zijn verhuizing naar Californië heeft hij zijn beroep veranderd en is hij nu een reality-tv-ster. Desalniettemin wordt hij een zakenman genoemd, met een paar succesvolle investeringen, waarover de komende jaren meer informatie naar boven zal komen. Volgens sommige rapporten werkt hij ook voor DocRx, een erkende fabrikant, groothandel en distributeur van gezondheidsproducten en -diensten voor ziekenhuizen, apotheken en artsen.

Bekijk dit bericht op Instagram

#RHOC #shocker spreken #BrooksAyers en #VickiGuvalson weer? #Linkinbio

Een bericht gedeeld door Echte meneer huisvrouw (@realmrhousewife) op 31 mei 2016 om 14:41 PDT

Stijging naar bekendheid

Brooks kwam in 2007 in de media toen hij en Vicki Gunvalson elkaar voor het eerst ontmoetten; het paar kwam elkaar tegen op een conferentie, georganiseerd door een verzekeringsmaatschappij, en het klikte vrijwel onmiddellijk en begon een romantische relatie die tot 2015 duurde. Ze hadden in die zeven jaar talloze ups en downs, maar zouden altijd bij elkaar terugkomen . Vicky gaf Brooks 16,67 aandelen van haar eigen Vodka Company, maar er waren later wat juridische problemen, maar de aanklacht werd ingetrokken. Brooks bereikte nieuwe hoogten toen hij samen met zijn vrouw begon te verschijnen in de realityshow The Real Housewives of Orange County. Hij maakte deel uit van de show van 2012 tot 2015, toen de relatie tussen hem en Vicki eindigde. Niettemin nam het vermogen van Brooks tijdens zijn stint in de show in hoge mate toe.

Valse kankerdiagnose

Om nog meer aandacht voor zichzelf te trekken, heeft Brooks een kankerdiagnose vervalst ; hij vertelde zijn vrouw dat de artsen hem hadden gediagnosticeerd met het stadium 3 non-hodgkinlymfoom, maar vroeg haar om het aan niemand te vertellen. Ze zocht echter hulp en steun van haar vrienden, vooral Tamra Judge en Shannon Beador, maar naarmate de tijd verstreek, begonnen meer mensen te twijfelen aan de waarheid van zijn diagnose. Aan alles kwam een ​​einde in 2015, toen Brooks toegaf dat hij de ziekte had vervalst. Ook aan zijn relatie met Vicki kwam in 2015 een einde. Sindsdien gaat Brooks door met zijn normale leven en heeft hij zich verontschuldigd voor zijn bedrog.

Het leven voor Vicki Gunvalson

Voordat Brooks en Vicki elkaar voor het eerst ontmoetten, was Brooks getrouwd met Kim Ayers, die hem verliet na het begin van de relatie tussen Brooks en Vicki. Brooks is de vader van drie kinderen, waarvan hij er twee had met zijn ex-vrouw, een dochter Reagan, en een zoon Joey, terwijl hij ook de vader is van een kind van Nicolette Catanzarite. Zowel Kim als Nicolette gingen achter Brooks aan voor kinderbijslag, maar hij kon niet betalen, blijkbaar vanwege zijn financiële toestand.

afbeeldingsbron , Viki Gunvalson en Brooks Ayers

tweede huwelijk

Sinds hij het uitmaakte met Vicki, is Brooks doorgegaan met zijn leven, en talrijke publicaties meldden zijn tweede huwelijk; op 28 maart stapte Brooks in het huwelijksbootje met Christy Lindeman na een relatie van ongeveer een jaar; hopelijk is het deze keer nog lang en gelukkig.

Weet je hoe rijk Brooks Ayers is?

Brooks heeft een aantal problemen gehad in zijn leven, zowel persoonlijk als professioneel. Hij is er elke keer in geslaagd om terug te stuiteren en is nu langzaam aan het herstellen. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Brooks Ayers is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Ayers zo hoog is als $ 150.000.

afbeeldingsbron

Problemen met de wet

Naast controverses over onbetaalde kinderbijslag , valse kankerdiagnose en zijn knipperlichtrelatie met Gunvalson, had Brooks een paar aanklachten op zijn naam staan. In 2005 werd Brooks gearresteerd nadat hij was betrapt voor rijden onder invloed en vervolgens verschillende keren gearresteerd voor batterij en andere misdrijven. Om verder te praten over zijn problemen, tijdens zijn relatie met Vicki, had Brooks het niet goed met Brianna, de dochter van Vicki.

afbeeldingsbron

Is Brooks Ayers op sociale media?

Brooks, een nogal controversiële beroemdheid, is behoorlijk actief op sociale mediaplatforms, voornamelijk Twitter, hoewel hij ook geen onbekende is op Instagram. Zijn officieel Twitter-account heeft meer dan 20.000 volgers, met wie hij details uit zijn persoonlijke leven, zijn meningen en ideeën heeft gedeeld. Op Instagram , Brooks heeft meer dan 2.000 volgers, maar zijn pagina is privé en je moet hem vragen om zijn berichten te zien. Hij heeft geen officiële Facebook-pagina. Dus, als je nog geen fan bent van Brooks Ayers, dan is dit een fantastische kans voor jou om er een te worden.

Aanbevolen