Acteurs

Wie is broeder Polight? Wiki Biografie, leeftijd, echtgenotes, vermogen, gearresteerd

Wie is broeder Polight?

Geboren Michael Noak onder het teken van Leo op de 10evan augustus 1983 in de wijk Brownsville van Brooklyn, New York City, VS, is broeder Polight een 35-jarige Afro-Amerikaanse ex-gevangene, voormalig bendelid, auteur, acteur, motiverende spreker en spiritist. Hij is misschien het best bekend bij de wereld voor het verspreiden van zijn religieuze overtuigingen over een aantal platforms, evenals voor het begeleiden van een paar beroemdheden, zoals Metta World Peace. Hij heeft ook een aantal andere successen behaald in de loop van zijn soms lucratieve schrijfcarrière sinds een onbepaalde datum.

Bekijk dit bericht op Instagram

#justCutTheBeardoff #WhenThe?Talks Mijn vader was een eerstgeborene 'Nation of the Gods and Earths' De andere kant van mijn familie was een soennitische moslim en mijn grootmoeder stuurde me naar de Holy Rosary Catholic School. Ik ben opgevoed onder de 3 goden die niet met elkaar wilden samenwerken. Ik had 3 goden en zowel mijn familie als ik bleven verarmd. Vandaag zeg ik dat geld mijn religie is en dat de zwarte vrouw mijn God is. We hebben onze eigen taal. Nu ben ik aan het eten. Ik zal uw geloof respecteren. Respecteer alstublieft de mijnen. Moeder Natuur is een BADDY. Ik ging op één knie voor haar. WIL JE MET ME TROUWEN? Op zoek naar nieuwe bekeerlingen om terug te krijgen wat ons als volk toekomt!!! ?♠️???? #BrotherPOLIGHT #CelebrityMentorConsciousAdvisor #iAmTheEvolutionOfTheRevolution

Een bericht gedeeld door Brother POLIGHT schreef meer dan 90 boeken (@brother_polight) op 2 maart 2019 om 11:11 uur PST

Het vroege leven: een slechte start

Polight groeide op in zijn geboorteplaats tot in zijn vroege jeugd, door zijn vader met een onbekende naam en beroep, die stierf toen Polight acht jaar oud was, en hij ontmoette zijn moeder pas toen hij 17 was, een week voor haar overlijden . Zijn vroegste interesses werden sterk beïnvloed door lokale straatbendes, aangezien zijn vader er niet was om ervoor te zorgen dat hij geen tijd doorbracht met destructieve antisociale groepen. Toen Polight 13 was, werd er een gouden ketting van hem gestolen door een lid van de Bloods-bende, waardoor hij zich bij de CRIPS-bende aansloot en een crimineel pad bewandelde. Wat zijn opleiding betreft, het is niet bekend naar welke school hij ging, maar het is onwaarschijnlijk dat hij ooit de middelbare school heeft afgemaakt, omdat zijn bendelidmaatschap het grootste deel van zijn tijd in beslag nam, dus volgde hij ook nooit een hbo-opleiding.

Bendeactiviteit: vroege gevangenisstraf

Na een niet-gespecificeerde hoeveelheid tijd in de bende te hebben doorgebracht, slaagde Polight erin het imago van een capabele superieur voor zichzelf op te bouwen en kreeg hij dus mannen onder zijn eigen leiding toegewezen. Het duurde echter niet lang voordat hij werd opgemerkt door de autoriteiten, vooral vanwege zijn promotie. Ongeveer op 18-jarige leeftijd werd Polight gearresteerd, aangeklaagd en gevangengezet voor wapenbezit en mishandeling. Het is niet bekend hoeveel tijd hij in de gevangenis heeft doorgebracht, maar de beste schatting suggereert dat het niet langer dan een paar jaar heeft geduurd.

Voor zijn carrière: The Teachings

Polight kwam tijdens zijn gevangenschap blijkbaar met een ander plan, aangezien hij niet lang na zijn ontslag uit de penitentiaire inrichting een biologisch restaurant opende – waar hij het geld vandaan haalde, is onduidelijk. Hij schreef zich ook in voor privélessen over levensstijl en eetgewoonten door Dr. Sebi, een populaire holistische gezondheids- en medicijncoach van Afro-Latijnse geneeskunde. Polight was in die tijd ook een diabetespatiënt en Dr. Sebi slaagde erin om dat permanent te genezen.

Broeder Polight

robyn hilton netto waard

Carrièrebegin: de goeroe van een verloren religie

Terwijl Polight kennis vergaarde over mystiek en verschillende bijna uitgestorven medische praktijken en over een reeks religies, begon hij zich uit te spreken over zijn ervaringen en wat hij leerde. Hij drong ook aan op het steunen van minderheidsgroepen die zich richtten op de empowerment van Afro-Amerikanen in de VS. Dit bracht hem ertoe om uiteindelijk Dwight D. York te ontmoeten, een voormalige spirituele leider die ook bekend staat als Dr. Malachi York, die de nu beruchte Nuwaubiaanse school van Kemetic Science heeft opgericht, waarvan Polight vandaag nog steeds lid is.

Wat is Kemetisme?

De naam 'Kemet' is de naam die de oude Egyptenaren zelf voor hun natie gebruikten, zoals het woord 'Egypte' of 'Aegyptus' (oud Grieks) het woord is dat de Grieken gebruikten, en zo kent de meerderheid het tegenwoordig. Ook bekend als Kemetisme of Neterisme, is Kemetisme de oude Egyptische religie, die alle enigszins beroemde goden omvat, zoals Amon Ra, Anubis, Isis, Bastet en Horus, om er maar een paar te noemen. In tegenstelling tot de meeste religies, heeft het kemetisme heel weinig richtlijnen, en daarom is er niet veel regel dat moet worden gevolgd voor degenen die de oude Egyptische goden op de juiste manier willen aanbidden. Een ander opmerkelijk onderscheid tussen het kemetisme en de meeste andere religies is dat het feitelijk het bestaan ​​van alle andere goden erkent.

Wat betekent 'Nuwaubian'?

Het woord 'Nuwaubisch' is exclusief voor de religieuze groepering van Dwight, hoewel broeder Polight iets van een taal lijkt te hebben gecreëerd, die hij van de gelegenheid gebruik maakte om Nuwaubisch te noemen. Afgezien daarvan is er bijna geen informatie over wat dit woord zou moeten betekenen. Ten slotte wordt de bovengenoemde groep ook wel de Nuwaubian Nation en Nuwaubian Nation of Mors genoemd.

Waarom zijn ze berucht?

In 2002 werd Dwight York gearresteerd op beschuldiging van seksuele intimidatie, kindermishandeling, samenzwering, afpersing, fraude en zelfs verkrachting. Volgens de opnames van verschillende eerdere leden van de organisatie van Dwight, was hij niet alleen een spiritueel leider, hij had ook verschillende verborgen agenda's. York onderging een lang proces tijdens zijn hechtenis, dat duurde tot 23 januarird2004, toen hij werd veroordeeld tot 135 jaar gevangenisstraf zonder voorwaardelijke vrijlating. Dit bezorgde zijn groep natuurlijk een zeer slechte reputatie, en zelfs vandaag de dag worden ze door het grote publiek niet gewaardeerd.

Carrière: zijn eigen lot

Broeder Polight is zelf de leider van een spirituele gemeenschap genaamd NuCovenant, die principes en overtuigingen heeft die erg lijken op die van de Nuwabian Nation, behalve dat het geen negatieve ontmoetingen heeft gehad met het rechtssysteem. Het motto van deze groep is 'Where Consciousness meets Commerce', wat eraan toevoegt dat deze organisatie niet alleen van religieuze en spirituele aard is, maar ook bedoeld is om haar leden te onderwijzen en aan te moedigen en hen naar welvaart te leiden. Als leider van deze gemeenschap heeft Polight er aanzienlijke invloed op opgebouwd, vooral door zijn openbare optredens, waarin hij verschillende kwesties in het land aankaart, waarvan de meeste op de een of andere manier verband houden met Afro-Amerikaanse minderheidsgroepen. Ten slotte, maar vooral, is Polight nu een ervaren auteur met meer dan 90 titels in zijn kielzog.

Love Life: Heeft hij een vriendin?

Als een fervent voorstander van polygamie heeft Polight momenteel vier vrouwen en er gaan geruchten dat hij er nog twee wil trouwen. Geen van hun identiteiten is bekend bij het publiek, noch enige informatie over hun voorhuwelijkse relaties. Het is ook een raadsel of Polight tot nu toe kinderen heeft gehad met een van zijn vrouwen.

Wat is de betekenis van Pollight

Wat betreft zijn artistieke naam, P.O.L.I.G.H.T. is een acroniem voor 'Pride, Optimism, Love, Integrity, Gallantry, Honesty and Trust'. Het is niet bekend wanneer hij met deze naam kwam en hem begon te gebruiken, maar het gebeurde zeker voordat hij beroemd werd, aangezien het grote publiek eigenlijk nog nooit van Michael Noak heeft gehoord.

#YoungerThanEver#MelaninRichVeganSkinIk ben een ondernemer

Gepost door Broeder Polight Aan donderdag 13 september 2018

De invloed van Polight

Broeder Polight is erin geslaagd een invloedssfeer te creëren die zo belangrijk is, dat velen die geen familie zijn van zijn groep hem beschouwen als een baken van verschillende minderheden. Zo is het geval met een New Yorkse veroordeelde genaamd Zachariah Latnie, wiens geloof verbonden was met de werken van broeder Polight.

Wat is het vermogen van Brother Polight?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Polight is, vanaf begin 2019? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totale vermogen van Polight bijna $ 4 miljoen bedraagt. Hij heeft zijn fortuin gemaakt door talloze boeken te schrijven over de oude Egyptische religie, geneeskunde, de moderne samenleving en UFO's, naast vele onderwerpen. Naarmate zijn carrière zich verder ontwikkelt, zal het genoemde bedrag ongetwijfeld toenemen.

Aanwezigheid op sociale media

Dankzij de steeds groter wordende greep die sociale media hebben op een wereldwijd publiek, is het in het belang van de meeste beroemdheden om hun fans op de hoogte te houden van hun activiteiten en zo hun rating en winst te behouden en mogelijk te vergroten. Polight zelf is geen onbekende in deze populaire trend, aangezien zijn toewijding aan het plaatsen van updates op zijn openbare profielen en het omgaan met zijn fans op een historisch hoogtepunt is. Zijn Facebook pagina heeft bijna 230.000 volgers, zijn Twitter rekening meer dan 7.000, en zijn Instagram account bijna 160.000 fans.

Aanbevolen