Acteurs

Wie is Bruno Massel van Garage Squad? Zijn biografie: vrouw, nettowaarde, familie, nationaliteit

Wie is Bruno Massel?

Bruno Massel Jr. werd geboren op 23 mei 1974 in Woodridge, Illinois, VS, en is een televisiepresentator, sportverslaggever en autocoureur die deelneemt aan de National Hot Rod Association en twee kampioenschappen heeft gewonnen, in 2009 en 2012. , wordt hij waarschijnlijk het best herkend als de gastheer van de Velocity tv-show Garage Squad (2014-2017).

Bekijk dit bericht op Instagram

Hoe besteed je die ene zondag die je de komende tijd vrij hebt? @cubs spel natuurlijk! #wrigleyfield #heatindex104 #nosweat #lotsofsweat #familytime #cubbiesblue Thx @tpedregonracing voor de tix!

Een bericht gedeeld door Bruno Massel (@brunomassel) op 1 juli 2018 om 16:32 PDT

Het vroege leven, ouders en opvoeding

Bruno is de zoon van Roz en Bruno Massel Sr., een professionele hot rod racer en chef van het raceteam Bruno Massel Racing. Zijn vader, nu een veteraan in de racerij, begon zijn carrière halverwege de jaren '50 en heeft sindsdien talloze baanrecords gevestigd, waardoor hij een legende is geworden in het racen met hot rods. Bruno groeide op tussen auto's en racers en werd verliefd op snelheid, maar in plaats van al op jonge leeftijd een carrière als dragracer na te jagen, richtte hij zich op andere interesses. Na het afronden van de middelbare school schreef Bruno zich in aan de Universiteit van Iowa, waar hij een bachelordiploma in bedrijfskunde behaalde.

Bekijk dit bericht op Instagram

De hoop op herhaling als evenementkampioen bij de @nhra #summitracingnationals werd verijdeld door een kapotte distributeur in de kwartfinales. Bedankt aan mijn buddy Steve Moore, mijn vrouw @dmassel en mijn jongens voor het uitstaan ​​van een uitdaging[e-mail beveiligd]@fs1 @velocity @mobil1 #ifitwerentforbadluckidhavenoluckatall #gonnaturnitaround

Een bericht gedeeld door Bruno Massel (@brunomassel) op 24 juni 2018 om 15:34 PDT

Carrièrebegin en succes in dragracen

Aanvankelijk was Bruno een model; hij werd ontdekt door een modellenagent uit Chicago en voerde al snel campagne voor Ralph Lauren en andere ontwerpers. Na een paar jaar modellenwerk, wendde hij zich tot een carrière in het familiebedrijf, nam hij verschillende tours op en is hij sindsdien een actieve racer. Geleidelijk verbeterden zijn racevaardigheden en hij begon races te winnen, tot nu toe 37 en won twee NHRA-kampioenschappen, de eerste in 2009 en de tweede in 2012. Verder heeft Bruno ook vijf keer op rij de West Central Division Competition-kampioenschappen gewonnen, beginnend in 2008.

Bekijk dit bericht op Instagram

Druk weekend @nhra #route66nationals. Heeft driedubbele dienst gedaan Kwalificatie van mijn @autogeekcom Cobalt #1 in comp, ging 4 rondes in mijn @autogeekcom COPO en sprong toen in de @fs1-stand voor de live-uitzending van zaterdag met @daverieff @tpedregonracing #livingthedream maar deze keer geen Wally

Een bericht gedeeld door Bruno Massel (@brunomassel) op 9 juli 2017 om 8:17 uur PDT

Televisie carrière

Parallel aan zijn racecarrière begon Bruno zijn carrière als omroep en verslaggever te ontwikkelen, te beginnen bij TNN en SPEED als televisiecommentator voor de IHRA-raceserie. Hij ging geleidelijk verder en bereikte ESPN 2 waarop hij de NHRA Import Racing Series organiseerde, en D1 Grand Prix Drifting, terwijl hij ook verscheen in de pilot-aflevering van de BBC-show Top Gear.

Met Ravens geweldige Jamal Lewis @NHRA @southernnationals pic.twitter.com/MTG1s6A58l

- Bruno Massel (@BrunoMassel) 14 mei 2016

Stijging naar bekendheid

Naarmate hij steeds succesvoller werd als racer en commentator, begon Bruno's naam te weerklinken in de hallen van ESPN Channel, en uiteindelijk kreeg hij de rol van pitreporter van NHRA Drag Racing. Dit bracht hem nieuwe opdrachten, waaronder op het Discovery-kanaal, waarop hij de gastheer was van de Garage Squad-show, terwijl hij op Velocity Channel de gastheer is van Truck Universe. Al zijn engagementen als sportzender en verslaggever hebben hem tot een ster gemaakt, wat zijn populariteit en rijkdom aanzienlijk heeft vergroot.

7 dagen tot de @GarageSquadTV Aan @Snelheid Seizoenspremiere @autogeekcom pic.twitter.com/f4e2HelzR2

- Bruno Massel (@BrunoMassel) 23 augustus 2017

Weet jij hoe rijk Bruno Massel is?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk succesvol dragracer en televisiepresentator Bruno Massel is? Bronnen schatten dat zijn nettowaarde meer dan $ 6 miljoen is, afkomstig van zijn gezamenlijke carrières als racer en omroep.

Ik moet toegeven dat ik me thuis voel om weer achter het stuur van een Camaro te zitten voor dit seizoen van Garage Squad op Velocity Team Chevy Autogeek

Gepost door Bruno Massel Aan Donderdag 19 april 2018

Kent u de persoonlijke zaken, het huwelijk, de vrouw en de kinderen van Bruno Massel?

Als het gaat om zijn leven achter de camera en buiten de dragsters, is Bruno nogal geheimzinnig geweest. Gelukkig hebben de media ontdekt dat hij getrouwd is en twee kinderen heeft. Zijn vrouw, Dayna Purgatorio Massel en hij hebben twee zonen verwelkomd, maar zijn verder nogal mysterieus geweest over hun huwelijksleven, omdat ze de namen van hun jongens verborgen hebben gehouden, maar ook de informatie wanneer de twee trouwden.

Zit Bruno Massel op sociale media?

Bruno Massel is te vinden op social media platforms als Facebook en Instagram. Hoewel zijn schare fans niet groot is, is hij nog steeds een ster op sociale media. Zijn officiële Instagram-pagina heeft bijna 3.000 volgers, met wie Massel zijn laatste carrière-inspanningen deelt, maar ook details uit zijn persoonlijke leven. Onlangs publiceerde hij een foto waarop hij de verjaardag van zijn vrouw viert, en heeft hij ook een foto gedeeld van het hele gezin op vakantie in het JW Marriott Marco Island Beach Resort. Bruno is ook actief op Facebook, waar hij een schare fans heeft van meer dan 10.000 mensen, en die hij gebruikt om zijn carrière te promoten. naar hun toerwagen.

Dus als je nog geen fan bent van deze prominente dragracer en televisiepresentator, dan is dit een fantastische kans voor jou om er een te worden.

Aanbevolen