Politici

Wie is Bryan Chatfield Sanders? Zijn Wiki: Nettowaarde, Vader, Ouders, Leeftijd, Religie

Wie is Bryan Chatfield Sanders?

Bryan Chatfield Sanders is een Amerikaanse adviseur in zowel de media als de politiek, die door de jaren heen bekend werd door zijn uitgebreide werk en samenwerking met de Republikeinse Partij en haar verschillende kandidaten. Hij is geweest genaamd de Rijzende Ster van de Republikeinse Partij voor zijn succesvolle campagnes en programma's die leidden tot overwinningen van verschillende politici. Hij kwam ook in de schijnwerpers nadat zijn vrouw, Sarah Huckabee, de perssecretaris van het Witte Huis werd.

Afbeeldingsbron Bryan & Sarah

Het vroege leven van Bryan Chatfield Sanders

Sanders werd in 1982 in Kansas geboren en bracht het grootste deel van zijn tijd door met opgroeien in Johnson County City, Mission Woods. Hij ging naar de Shawnee Mission East High School in Prairie Village, Kansas en studeerde af in 2002, waarna hij zich inschreef aan het Colby College in Waterville, Maine, waar hij in 2006 afstudeerde met een graad in campagnemedia. Er is niet veel bekend over de familie van Sanders, behalve dat hij een groot voorstander is van de Republikeinse Partij.

De carrière van Bryan Chatfield Sanders

Direct na zijn afstuderen betrad Sanders het politieke speelveld - een van zijn eerste banen was als medewerker op het kantoor van Samuel Dale Brownback, de 46eGouverneur van Kansas, binnenkort gepromoveerd tot persassistent van Brownback. Toen Brownback besloot mee te doen aan de presidentiële race, werd hij ook campagneleider van de gouverneur, totdat deze besloot zich terug te trekken. Sanders sloot zich vervolgens aan bij de presidentiële campagne van Mike Huckabee, die voornamelijk in Iowa plaatsvond. De vroege jaren van Sanders in de politiek hielpen zijn carrière en ook zijn vermogen te vestigen. In 2009 werd Sanders ingehuurd door The Wickers Group, een politiek mediabedrijf. Een van zijn klanten was Robert J. Bentley, die hij hielp de gouverneursrace van Alabama te winnen, dankzij zijn slimme strategieën en goed beheer van de campagne. Sanders wint met Bentley leidde hem ook naar nieuwe politieke kansen en werd een van de opkomende sterren van de Republikeinse Partij.

Overwinningsfeest TX LG met @DanPatrick en @bobwickers pic.twitter.com/lIqCpkmJob

— Bryan Sanders (@sanders_bryan) 5 maart 2014

Bryan Chatfield Sanders' carrière-uitbraak

Een van de hoogtepunten van Sanders' carrière kwam in 2012, toen hij de primaire campagne van Ted Yoho leidde, in de strijd tegen Florida's 3rdCongressional District - Sanders maakte een advertentie getiteld Pigs om de partij te helpen, die een enorm succes werd en door veel politieke experts werd gewaardeerd. The Washington Post noemde de advertentie zelfs een van de beste politieke advertenties die dat jaar uitkwam. Zijn succesvolle campagne bracht hem er zelfs toe om deel uit te maken van Campaigns and Elections Magazine's Rising Star of American Politics.

Afbeeldingsbron

Andere politici die Sanders als campagnemanager en politiek adviseur heeft gediend, zijn onder meer congreslid French Hills van Arkansas, luitenant-gouverneur Dan Patrick van Texas, procureur-generaal Scott Pruitt van Oklahoma en congreslid Trent Franks. Zijn succes als campagnemanager en politiek adviseur heeft zijn rijkdom zeker enorm geholpen.

Bryan Chatfield Sander' eigen bedrijf

Na jaren in het politieke spel te hebben gespeeld, besloot Sanders samen met zijn vrouw Sarah om hun eigen adviesbureau, Second Street Strategies, op te richten. Wat je ook nodig hebt als politicus, zij zullen degene zijn die je helpt bij het opzetten van een geweldige campagne, van het structureren van strategieën, polling, onderzoek, beheer van reclamecampagnes en meer. Ze bedienen ook niet-politieke klanten en bieden onafhankelijke uitgavencommissies. Het openen van een eigen bedrijf hielp ook om het vermogen van Sanders te laten groeien.

Afbeeldingsbron

De nettowaarde van Bryan Chatfield Sanders

Vanaf 2018 en op basis van gezaghebbende bronnen, is het vermogen van Sanders naar verluidt meer dan $ 5 miljoen, verworven uit zijn lange carrière in de politiek als campagnemanager, politiek adviseur en adviseur onder andere.

Het persoonlijke leven van Bryan Chatfield Sander

In termen van zijn persoonlijke leven is Sanders getrouwd met Sarah Huckabee. De twee ontmoetten elkaar toen Sanders tijdens zijn presidentiële campagne voor Sarah's vader, Mike Huckabee, werkte als zijn perschef. Hoewel de oudere Huckabee niet doorging met zijn plannen om president van de VS te worden, bloeide de romance van Sanders en Sarah op en bleef deze zelfs na de campagne voortduren. Het stel trouwde in 2010 in St. John, de Maagdeneilanden.

Team Trump in Winfield House ( @USAmbUK residentie) in Londen die zich klaarmaakt voor het Gala dat wordt georganiseerd door premier May. pic.twitter.com/L4LxvBrWbu

— Stephanie Grisham (@PressSec) 12 juli 2018


Sarah Huckabee is momenteel de perssecretaris van het Witte Huis van president Donald Trump. Ondanks dat hij verschillende opvattingen over Trump heeft, steunt Sanders zijn vrouw volledig in haar carrière en streven. Sanders en Sarah hebben nu drie kinderen – Scarlett, geboren op 10evan mei 2012, gevolgd door zoon William, geboren op 16evan oktober 2013 en toen George geboren op de 8evan juni 2015.

Aanbevolen