Beroemdheden

Wie is Bryan Silva? Wiki Biografie, leeftijd, homo, vermogen, familie

Wie is Bryan Silva? Wiki Biografie en Leeftijd

Bryan Silva was geboren op 2 januari 1991 in Florida, VS, wat betekent dat hij 28 jaar oud is en zijn sterrenbeeld Steenbok is. Deze Amerikaanse online persoonlijkheid, rapper en ex-Vine content creator is vooral bekend om zijn korte Gratata clip. Omdat Silva succesvol was op het gebied van entertainment, kon Silva beroemd worden en naam maken, maar er zijn ook enkele vragen over zijn privéleven gesteld, zoals relatiestatus en vroege en vormende jaren, en we zullen het hebben over die onderwerpen in het artikel.

Ice Age heeft me gebeld, ze willen Sid the Sloth terug? Vrolijk Kerstfeest ???

Gepost door Bryan Silva Aan dinsdag 25 december 2018

Netto waarde

Dus hoe rijk is Bryan Silva vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft de maker van online persoonlijkheid en inhoud een nettowaarde van bijna $ 1 miljoen, waarbij zijn rijkdom is opgebouwd uit zijn carrière in het eerder genoemde veld. Hij heeft niet gesproken over zijn bezittingen, zoals huizen en auto's.

Etniciteit en achtergrond

Als het gaat om de etniciteit van Silva, is hij blank en heeft bruin haar en bruine ogen, wat bij zijn huidskleur past. Afgaande op de foto's die op internet beschikbaar zijn, heeft Silva een fit figuur en traint hij, waarbij hij zijn lichaamsbouw behoudt. Dit speelt een belangrijke rol in zijn carrière, aangezien hij ook een bodybuilder is.

Hij heeft echter niet gesproken over zijn vroege leven en vormende jaren, en hij heeft ook geen informatie over zijn opleiding gedeeld. Volgens sommige bronnen had hij een moeilijke opvoeding, maar we hopen dat hij zijn problemen heeft opgelost, ze in het verleden heeft gelaten en zich meer heeft gericht op wat komen gaat. Ondanks dat hij een problematisch verleden heeft, is hij bij velen geliefd, omdat zijn tweets herkenbaar zijn en het bekend is dat zijn video's mensen aan het lachen maken.

Bryan Silva

Sociale media

Als entertainer en zanger is Silva van nature actief op sociale media en gebruikt die platforms om met zijn supporters te communiceren en zijn werk te promoten. De ex-Viner heeft nu Twitter- en Instagram-accounts en wordt gevolgd door 52.000 mensen op de eerste en 29.000 op de laatste. Enkele van zijn meest recente berichten op Twitter bevatten een tweet waarin ik seksueel identificeer als een verdomde teleurstelling, die door 2000 mensen werd gewaardeerd. Zijn volgelingen vinden zijn zelfspot humor erg grappig, en zijn tweets krijgen veel aandacht.

Instagram

Bryan deelt vaak foto's uit zijn privéleven op Instagram, zodat zijn fans van dichtbij kunnen zien wat er achter gesloten deuren gebeurt. Enkele van zijn meest recente berichten op Instagram bevatten een foto van hemzelf en zijn haarstylist, met het bijschrift: Foto's maken met je kapper is Swag. Daarnaast plaatste hij een foto van zichzelf voor een waterval en voegde hij eraan toe Into the forest I go, om mijn verstand te verliezen en mijn ziel te vinden. Zijn fans leken er dol op te zijn, want ze lieten talloze reacties achter, waarbij een fan zangeres Lana del Rey tagde en zei dat ze Silva in haar volgende videoclip zou moeten opnemen. Bryan houdt van dieren en deelt vaak foto's van zichzelf en zijn huisdier, een kat genaamd Gucci, die ook zijn eigen Instagram-account heeft, eigendom van Silva.

https://www.instagram.com/p/BzTi3E6hENw/

Relatie status

Ondanks dat hij een publiek figuur is, houdt Bryan er nog steeds de voorkeur aan om wat informatie achter gesloten deuren te houden. Hij is getrouwd met een model genaamd Lisssy Barney, en ze lijken samen een gelukkig leven te leiden. Het echtpaar heeft geen kinderen, maar wie weet wat de toekomst voor hen in petto heeft. Het enige dat telt is dat ze gelukkig zijn, en te oordelen naar de manier waarop Silva zichzelf en zijn leven presenteert, hebben ze veel plezier. Er zijn bepaalde geruchten geweest dat Bryan homo zou zijn, maar het bleek allemaal nep te zijn, en tegenwoordig maakt hij vaak grappen over zijn seksualiteit.

Gevangenis

Vanaf 2016 werd aangekondigd dat Silva meer dan een jaar in de gevangenis zou zitten, nadat hij pleitte schuldig aan vuurwapenlasten. Begin 2016 had hij een incident met de politie van Charlottesville, en als gevolg daarvan was zelfs zijn oudere broer, Phillip, betrokken bij de rechtbank, toen hij Bryan probeerde te verdedigen. Philip zei dat Bryan in het echte leven anders is dan zijn internetpersonage en noemde hem vervolgens een goed, zorgzaam en volwassen persoon, die zich schaamt en kapot is van wat er is gebeurd. Daarna sprak hij over de internetfaam van zijn broer en de rechter concludeerde dat hij hoopt dat mensen op internet niet opkijken naar Bryan als hun rolmodel.

Vanaf vandaag lijkt Bryan vanaf vandaag een andere levensstijl te hebben en, afgaand op zijn sociale media, is hij gelukkig.

Carrière

Silva werd beroemd dankzij Vine, waar hij korte grappige video's maakte waar zijn volgers van genoten. Zijn meest populaire video op Vine was een video waarin hij zijn spieren liet zien en Gratata schreeuwde. Bryan is niet alleen een ster op sociale media, maar ook zanger.

Hij maakte zijn debuut in 2014, toen hij verschillende nummers uitbracht zoals Tony, Scary Site, Money and Finesse en She Call. Silva bleef hard werken en het jaar daarop maakte Silva nummers als Spraying, Trappin en Foreign en in 2016 maakte hij My City. Eindelijk, vanaf 2018, nam hij Gratata op en bracht het uit, gemaakt als een eerbetoon aan zijn Vine en Flex OMG Yeah. Over het algemeen, omdat hij grappig en getalenteerd is, geloven we dat er meer te komen is voor Silva wat betreft carrière.

Aanbevolen