Acteurs

Wie is Bryshere Y. Gray? Zijn bio: nettowaarde, lengte, ouders, vader, tweeling, daten

Wie is Bryshere Y. Gray?

Bryshere Yazuan Gray, geboren op 28evan november 1993, is een Amerikaanse acteur en rapper, die bekend werd onder zijn artiestennaam Yazz the Greatest – of Yazz – voor zijn rol als Hakeem Lyon in de televisieserie Empire.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Y A Z Z ™ (@yazzthegreatest) op 20 mei 2018 om 13:15 PDT

Bryshere Y. Gray's vroege leven

Gray werd geboren in Little Rock, Arkansas en werd opgevoed door zijn alleenstaande moeder, Andria Mayberry, samen met zijn zus, Brianna. Nadat zijn ouders waren gescheiden, besloten de drie om naar West Philadelphia, Pennsylvania te verhuizen, waar hij naar de Overbrook High School ging. Tijdens Gray's tijd op de middelbare school speelde hij American football, maar nadat hij geblesseerd was, besloot hij op 16-jarige leeftijd over te stappen op muziek. Hij bracht het grootste deel van zijn jeugd door met het maken van muziek die later zou bijdragen aan zijn succes.

Afbeeldingsbron

Bryshere Y. Gray's carrière

Tijdens zijn jonge jaren besloot Gray straatartiest te worden, nadat hij zijn passie voor muziek had ontdekt. Hij zou zijn eigen rijmpjes maken en ze op straat opvoeren om zijn moeder te kunnen helpen met hun dagelijkse uitgaven. Het was ook bekend dat hij in een Pizza Hut-filiaal had gewerkt, waar hij uiteindelijk werd ontslagen nadat hij tijdens zijn dienst betrapt was op het schrijven van liedjes. Ondanks dat hij niet veel verdiende, hielpen zijn vroege jaren hem later in zijn carrière.

Je bent van mij! ??

Gepost door Yazz The Greatest Aan vrijdag 25 september 2015

In 2013 kreeg Gray uiteindelijk de kans om op het podium op te treden, nadat hij zich had aangesloten bij meerdere muziekfestivals in Philadelphia, waaronder Made in America Festival door JayZ, The Root's Picnic Festival en Power99FM's Powerhouse-concert. Hij begon ook op te treden als openingsact voor rappers als 2 Chainz en Fabolous.

Zijn vroege jaren als artiest hielpen zijn carrière als rapper en verhoogden ook zijn vermogen. Na een paar maanden optreden werd Gray opgemerkt door Charlie Mack, een vriend van Jamie Foxx en Will Smith. Mack genoot zo van zijn optreden dat hij zijn manager werd.

Chicago ️ #YTGTour ? pic.twitter.com/Sj8h2vo55u

— Bryshere Grijs (@YazzTheGreatest) 10 april 2017

De doorbraak van Bryshere Y. Gray

Gray bereikte zijn carrièredoorbraak in 2015 toen hij deel ging uitmaken van de Fox-tv-musicalserie Empire. Ondanks dat hij geen acteerachtergrond had, besloot hij auditie te doen voor de show en kon hij de rol van Hakeem Lyon binnenhalen. Gray speelde de rol van de jongste zoon van muziekmagnaat Lucious Lyon, gespeeld door Terrence Howard, en zijn ex-vrouw Cookie, gespeeld door Taraji Henson. De show werd een hit en zijn optreden als Hakeem Lyon leverde hem ook een enorme aanhang op. Hij speelde zelfs een aantal nummers die onderdeel werden van de soundtrack van de serie, waaronder Power of the Empire en Drip Drop. Het succes van de show leverde hem een ​​platencontract op bij Columbia Records en verhoogde ook zijn vermogen enorm.

In 2016 kwamen er meer acteermogelijkheden voor Gray, waaronder toetreding tot de cast van de BET-miniserie The New Edition Story, die draait om het verhaal van de R&B-boyband New Edition, waarin hij de rol van Michael Bivins speelde naast Elijah Kelley, Luke James , Keith Poers, Algee Smith en Woody McClain. Tegenwoordig acteert en rapt Gray nog steeds, en zal hij verschijnen in andere projecten, waaronder Honey: Rise Up and Dance, The Bobby Brown Story en Canal Street. Al zijn inspanningen hielpen ook bij het vergroten van zijn rijkdom.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Y A Z Z ™ (@yazzthegreatest) op 29 januari 2018 om 10:52 uur PST

Lichaamsafmetingen van Bryshere Y. Gray

Wat zijn lichaamsafmetingen betreft, is Gray 1,73 m lang, maar er is geen andere informatie beschikbaar.

? pic.twitter.com/SLVQ837QAW

— Bryshere Grijs (@YazzTheGreatest) 10 oktober 2018

Bryshere Y. Gray's nettowaarde

Vanaf eind 2018 en op basis van gezaghebbende bronnen, is Gray's vermogen naar verluidt $ 2 miljoen, grotendeels verworven door zijn jaren als rapper en acteur.

Het persoonlijke leven van Bryshere Y. Gray

In termen van zijn persoonlijke leven is Gray momenteel vrijgezel en er zijn momenteel geen duidelijke berichten dat hij met iemand uitgaat, hoewel er recentelijk is gespeculeerd dat hij en Jhonni Blaze van Love & Hip Hop: New York een item is, nadat hij samen gefotografeerd in een pretpark, maar de twee hebben hun status niet bevestigd of ontkend.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Y A Z Z ™ (@yazzthegreatest) op 13 juni 2018 om 13:23 PDT

Gray deelde ook in een interview dat zijn vader hem benaderde nadat hij beroemd was geworden. Hij staat nog steeds op het punt hem weer toe te laten in zijn leven en wil daar eerst goed over nadenken. Zijn moeder daarentegen werkte meer dan twee decennia in de medische wereld, maar is nu ondernemer. Zijn moeder heeft ook een boek over hem en hun familie geschreven, getiteld Before Empire: Raising Bryshere Yazz the Greatest Gray.

Aanbevolen