Journalisten

Wie is Cari Champion van ESPN? Is ze getrouwd? Haar Wiki: Echtgenoot, Nettowaarde, Salaris, Ouders, Affaire

Wie is Cari-kampioen?

Cari Champion, geboren onder het teken van Tweelingen begin juni 1978 in Pasadena, Californië, VS, is een 40-jarige Afro-Amerikaanse televisiejournalist en televisiepersoonlijkheid, van Jamaicaanse afkomst. Ze is misschien het best bekend bij de wereld vanwege haar aanzienlijke aanwezigheid op het tv-scherm als anker en verslaggever voor het Tennis Channel, evenals de gastheer van ESPN2's First Take. Ze heeft ook een aantal andere successen behaald in de loop van haar vaak lucratieve carrière als omroepjournalist sinds 2000.

Bekijk dit bericht op Instagram

OH!!!!!! Vertel emmmmm

Een bericht gedeeld door Vind kampioenen (@carichampion) op 1 juni 2018 om 9:45 uur PDT

Is ze getrouwd?

Wat betreft Cari's romantische betrokkenheid, het is niet bekend of ze momenteel een partner heeft of niet. Ze is niet gezien bij openbare evenementen in het gezelschap van een potentiële minnaar; volgens haar woorden of het gebrek daaraan is Cari momenteel vrijgezel en is ze nooit getrouwd, maar er zijn bepaalde geruchten over haar relatie met Ryen Russillo, een ESPN-host en sportjournalist, die nog moet worden bevestigd door een van de beroemdheden.

Dat is niet eens mijn hete kant RT @CariChampion : Het is officieel... Hier is mijn boe. Reken maar uit.. SUPER aantrekkelijk. pic.twitter.com/EMnrhw6XTQ

- Russillo (@ryenarussillo) 26 mei 2014

Vroege leven: opgroeien in Pasadena

Cari groeide op in haar geboorteplaats in een christelijk gezin, samen met haar twee jongere broers en een oudere zus van onbekende leeftijden, door haar Jamaicaanse zakenman, vader Dylan Champion en haar moeder Mariah Champion, die beiden uit Ohio komen. Wat haar opleiding betreft, ging ze naar een niet-gespecificeerde middelbare school, waar ze uitblonk in verschillende fysieke activiteiten, zoals cheerleaden. Ze zou in 1995 aan de genoemde instelling zijn ingeschreven, waarna ze zich inschreef aan de University of California, Los Angeles (UCLA), en gedurende haar tijd daar schreef voor de UCLA-studentenkrant, de Daily Bruin. Ze studeerde Engels en studeerde massacommunicatie voordat ze in 1998 afstudeerde met een graad in Engels.

Bekijk dit bericht op Instagram

Humeur…

Een bericht gedeeld door Vind kampioenen (@carichampion) op 1 november 2017 om 22:45 PDT

Carrière: van stagiair tot anker

Cari's carrière begon toen ze in haar junior collegejaar zat, toen ze in Washington D.C. had gestudeerd, waarna ze stage liep bij CNN. Ze nam haar eerste baan als verslaggever in West Virginia aan. Toen ze werd geïnterviewd over het werken daar, zei ze: 'Ik was een eenmansband met een camera en een statief en dat was verschrikkelijk. Maar ik vond het geweldig omdat ik het wilde doen. Ik heb altijd al verslaggever willen worden.’ Later werd ze verslaggever bij Orange County Newschannel in Santa Ana, Californië, waarna ze in 2002 bij WPTV-TV in West Palm Beach, Florida aan de slag ging. een anker voor WCGL-TV in Atlanta, waar ze uiteindelijk in 2007 werd ontslagen, omdat ze naar verluidt een godslastering in de lucht had geuit. Ze ging in beroep tegen het ontslag en verklaarde in een interview dat de vloerregisseur vergat haar en haar mede-anker te cue- ren na een reclameblok, terwijl ze een bepaalde mechanische scenarioschrijver aanspraken: 'Ik noemde de scenarioschrijver een 'mothersucka', niet de f- bom.” In januari 2008 werd ze opnieuw aangenomen, maar ze nam al snel ontslag en verhuisde naar Florida voor een beter salaris. Terwijl ze daar was, voerde ze verschillende interviews met tennissers, wat resulteerde in haar hernieuwde affiniteit voor de sport. Ze trad in 2009 toe tot het Tennis Channel als verslaggever aan het veld, waar ze bleef tot 2012, toen ze bij ESPN kwam als presentator van ESPN2's First Take. Sinds de 12evan maart 2018 is Cari de officiële co-host van ESPN's SportsNation.

Baas!

Gepost door Vind kampioenen Aan woensdag 19 november 2014

Vind kampioenen: aanvullende informatie

Cari staat bekend als een grote fan van de Los Angeles Lakers, evenals de UCLA Bruins. Op de vraag waarom ze journalistiek als haar beroep koos, antwoordde Cari: 'Ik wilde mensen een stem geven die geen stem had. Ik vecht altijd voor de underdog. Ik weet niet waar ik het vandaan heb, maar ik ben al mijn hele leven zo. Daarom hou ik van journalistiek.’ Cari was op 4 novembere2014 was betrokken bij een mediaschandaal tussen haar en de komiek Artie Lange, die grappen maakte over zijn seksuele fantasie met Cari in een slavernijomgeving, waarvoor hij de volgende dag een verontschuldiging aan haar tweette, terwijl ESPN een openbare verklaring aflegde waarin hij zijn tweets berispte: Cari bleef publiekelijk stil.

Wat is het vermogen van Cari Champion?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Cari Champion medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totaal van Cari's opgebouwde rijkdom bijna $ 750.000 bedraagt, voornamelijk gemaakt als een uitzendingsjournalist, het meest van haar langdurige aanwezigheid op het tv-scherm als mede-presentator van ESPN's SportsNation en ESPN2's eerste poging. Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

Blij om te hebben @omarepps Aan @SportsNation … bekijk zijn nieuwe film @Traffikmovie – VANDAAG overal in theaters. pic.twitter.com/yJBQIYiYG7

— Vind kampioen (@SearchChampion) 20 april 2018

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de ervaren journalist, haar vitale statistieken zijn 35-25-37 en haar lengte is 1,72 m. Haar lichaamsvorm wordt over het algemeen beschreven als zandloper, terwijl haar haarkleur pikdonker is en haar ogen donkerbruin.

Aanwezigheid op sociale media

Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve beroemdheden om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om de populariteit van de projecten waaraan ze werken te vergroten, en daarmee hun eigen netwerk. waard. Cari zelf lijkt een vaste abonnee te zijn, zo niet het leidende voorbeeld van deze beroemdheidstrend, aangezien haar aanwezigheid vrij alomtegenwoordig is op de meeste populaire sociale-medianetwerken. Haar Facebook-pagina heeft meer dan 100.000 volgers, haar Twitter-account meer dan 230.000 en haar Instagram-account bijna 300.000 fans.

Aanbevolen