Beroemdheden

Wie is de echtgenoot van Carla Hall - Matthew Lyons? Advocaat Wiki: Netto waarde, Doodsbrief, Bio

Wie is Matthew Lyons?

Matthew Lyons werd geboren in juli 1976 en is een advocaat gevestigd in Washington, DC, vooral bekend door zijn functie als filiaalchef van de Food and Drug Administration (FDA). Hij verwierf veel populariteit nadat hij met televisiepersoonlijkheid Carla Hall trouwde.

Het vermogen van Matthew Lyons

Hoe rijk is Matthew Lyons? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 2 miljoen, voornamelijk verdiend door zijn werk bij de FDA. Zijn vrouw hielp ook bij het verhogen van zijn rijkdom, en ze heeft een geschat vermogen van $ 2,5 miljoen. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Er zijn niet veel details bekend over Matthew's jeugd, behalve dat hij naar het Kalamazoo Valley Community College, Michigan ging, en tijdens zijn tijd daar Communicatie- en Mediastudies studeerde, waarin hij zijn associate's degree behaalde. Daarna vervolgde hij zijn studie aan de Western Michigan University, waar hij een graad in Engels en Literatuur behaalde. Na zijn afstuderen ging hij rechten studeren en behaalde in 1997 zijn doctoraat in de rechten aan de George Washington University Law School.

Carrière in de rechten

Na het afronden van zijn studie ging Lyons aan de slag als staflid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Hij werkte daar drie jaar en werd lid van de commissie voor energie en handel, waarna hij twee jaar werkte als analist voor overheidsbeleid bij Clark & ​​Weinstock, voordat hij terugkeerde naar het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, waarvoor hij de wetgevende macht werd. regisseur. In 2000 werd hij directeur overheidsrelaties bij de Biotechnology Innovation Organization en zou hij de komende drie jaar in die hoedanigheid werkzaam zijn.

In 2003 werd hij vervolgens aangenomen als senior manager van het farmaceutische bedrijf Pfizer, waar hij een jaar deel van uitmaakte, voordat hij in 2005 nog een jaar wetgevend analist bij de FDA werd, voordat hij promoveerde tot senior wetgevingsanalist voor toezicht. Hij bekleedde die functie tot 2008 toen hij werd overgeplaatst naar Washington, DC om tot 2014 als filiaalchef bij de FDA te dienen, en zou daarna de volgende maand werken als Director of Stakeholder Relations, voordat hij terugkeerde naar zijn positie als filiaal chef in 2015.

Carla Hall ontmoeten en trouwen

Volgens rapporten ontmoette Matthew Carla via de datingwebsite Match.com, waarna ze een aantal jaren met elkaar uitgingen voordat ze in 2006 besloten te trouwen. Carla heeft verklaard dat Matthew de eerste man is met wie ze uitging. Later werd echter onthuld dat Matthew eerder getrouwd was en een zoon had uit het vorige huwelijk. Nadat hij met Carla trouwde, werd zijn zoon haar stiefzoon.

Carla Hall is een voormalig model dat chef-kok en televisiepersoonlijkheid is geworden. Ze is vooral bekend door haar optreden als onderdeel van de kookwedstrijdshow Top Chef, gedurende twee verschillende seizoenen. Ze is ook de co-host van de een uur durende, op voedsel gerichte talkshow getiteld The Chew, op het ABC-netwerk. Volgens verschillende bronnen ontdekte Carla haar liefde voor eten terwijl ze als model werkte, en besloot ze de culinaire kunsten na te streven toen ze terugkeerde naar de Verenigde Staten na haar modellenwerk. Matthew's vrouw heeft naast haar televisieoptredens ook verschillende bedrijven en ze heeft een restaurant in Brooklyn, New York City. Ze wonen nu echter in Washington, DC.

Is Matthew Lyons op sociale media?

Matthew heeft geen accounts op een van de grote sociale media-websites Facebook, Twitter en Instagram. Dit is een van de redenen waarom er zeer weinig informatie beschikbaar is over zijn persoonlijke leven. Interessant is dat er talloze andere mensen met de naam Matthew Lyons zijn die ook een beetje populariteit hebben gevonden in hun respectievelijke vakgebieden. Er is een Matthew Lyons die werkt op het gebied van kunst en er is er ook een die een schrijver is voor online publicaties. Er is ook een andere Matthew Lyons die als arts dient, specifiek een orthopedisch chirurg. Geen van hen is echt familie van de echtgenoot van Carla Hall.

Aan de andere kant is de vrouw van Matthew erg actief op sociale media, zoals gebruikelijk is bij tal van televisiepersoonlijkheden. Ze heeft een Facebook-pagina die vaak foto's plaatst van haar dagelijkse inspanningen, ook van haar samen met haar man. Ze promoot ook enkele van haar recente werk en projecten, waaronder haar reizen. Haar Twitter-account dient ook in dezelfde hoedanigheid, omdat het verschillende recepten promoot en ook haar show - The Chew. Ze heeft ook een persoonlijke website, waarop enkele van haar recepten, recent nieuws en haar aankomende evenementen te zien zijn.

Aanbevolen