Radiopersoonlijkheden

Wie is Carla Medrano? Wiki biografie, leeftijd, echtgenoot, vermogen

Wie is Carla Medrano?

Carla Medrano werd geboren in Houston, Texas, VS, op 16 oktober 1988, dierenriem – Weegschaal, nationaliteit – Amerikaans. Ze is populair vanwege haar carrière als radiopresentator.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gaan we naar de #plazagaribaldichicago?

Een bericht gedeeld door Carla medrano (@carlamedranoo) op 21 juli 2019 om 12:12 PDT

Het vroege leven en onderwijs

Het is alleen bekend dat haar moeder Hondurees is, terwijl haar vader Salvadoraans is. Carla lijkt geen broers en zussen te hebben, omdat ze er niet over heeft gepraat.

Carla wilde al van kinds af aan nieuwsverslaggever worden, aangezien ze elke avond naar verslaggevers op tv keek. Toen ze naar de middelbare school ging, werd ze door haar leeftijdsgenoten gepest vanwege haar schorre stem, maar ze gaf haar plannen voor de toekomst niet op. Nadat ze was afgestudeerd aan de middelbare school, vond ze een baan bij een lokaal radiostation en besloot ze zich niet in te schrijven op de universiteit.

Carla medrano

Carrière van een radiopresentator

Carla begon niet meteen als radiopresentator, ze had aanvankelijk wat klusjes om in haar eigen onderhoud te voorzien. Het was tijdens deze banen dat mensen haar talent zagen en ze stelden voor om de auditie voor de El Bueno, La Mala en El Fel-show bij te wonen - hoewel ze niet geloofde dat ze het kon, besloot Carla het eens te proberen en haar carrière werd officieel gelanceerd zodra ze de auditie won. Haar optreden in de show hielp haar zelfvertrouwen en erkenning te krijgen, en dus begon ze voor de radio te werken - een van de meest opvallende radiostations waarvoor ze heeft gewerkt, is Houston en hun What Good 93.3-show.

Is ze een model?

Hoewel Carla gemakkelijk een model zou kunnen zijn, lijkt ze niet geïnteresseerd in een modellencarrière. Ze heeft verklaard dat ze opties had en een paar fotoshoots kreeg aangeboden, maar zegt dat ze er simpelweg niet de persoon voor is. Ze doet het liefst het werk dat ze leuk vindt, radiopresentator zijn - het was zeker niet gemakkelijk om te komen waar ze nu is, maar ze zou het niet veranderen voor een modellencarrière.

pic.twitter.com/mFjorqk6B1

- carla medrano (@carlamedranoo) 5 november 2017

Houd van het leven en relaties

Er gaan geruchten dat ze momenteel een relatie heeft met een man die met haar samenwerkt in de El Bueno, La Mala en El Feo-show, maar dit is slechts een gerucht en is niet bevestigd door de populaire radiopresentator.

Likes en andere interesses

Op haar Instagram-account vertelt Carla dat ze graag naar het strand gaat, vooral 's avonds. Ze is een grote dierenvriend en heeft een hond , een Amerikaanse bulldog maar zijn naam is niet bekend. Ze gaat graag naar feestjes en brengt over het algemeen vrije tijd door met haar vrienden, waarbij ze die twee vaak combineert.

Carla deelt graag haar sexy foto's op haar Instagram-account, vooral die waarop je haar kont en borsten kunt zien (niet naakt natuurlijk).

Uiterlijk en vermogen

  • Carla is 30 jaar oud
  • Heeft lang zwart haar
  • Groene ogen
  • Lengte en gewicht is niet bekend
  • Nettowaarde is ~ $ 150.000

Aanbevolen