Modellen

Wie is Carmen Ortega? Wiki Biografie, leeftijd, vermogen, dating

Wie is Carmen Ortega? Wiki Biografie

Carmen Ortega werd geboren in Illinois, VS, op 30 januari 1985, dus onder het sterrenbeeld Waterman en met de Amerikaanse nationaliteit - ze is populair vanwege haar modellencarrière en vanwege haar belangrijke Instagram-account.

Het vroege leven en onderwijs

Carmen groeide op met de wens om model te worden terwijl ze tijdschriften kocht en naar de meisjes op de voorpagina's staarde, in de overtuiging dat ze nooit een van hen zou zijn. Ze was erg populair tijdens haar middelbare schooltijd dankzij haar aantrekkelijke uiterlijk, en veel van haar vrienden vertelden haar hoe ze gemakkelijk modellenwerk kon gaan doen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Iedereen een fijne Thanksgiving?

Een bericht gedeeld door Carmen Ortega Baljian (@carmenortega) op 28 november 2019 om 14:21 PST

Ze had talloze vrienden, maar het is niet bekend of ze in deze periode van haar leven met iemand uitging.

Carmen heeft niet over haar ouders gesproken terwijl ze probeert hun leven buiten de media-aandacht te houden. Ze heeft het ook niet gehad over het hebben van broers en zussen, daarom wordt ze als enig kind beschouwd - ze heeft alleen gesproken over haar neef wiens naam Pamela Soto is.

Nadat ze zich had ingeschreven op de middelbare school, streefde Carmen haar dromen na om model te worden in plaats van zich in te schrijven op de universiteit.

Carrière van een model

Carmen deed verschillende banen nadat ze zich had ingeschreven, zodat ze zichzelf financieel kon onderhouden. Ze lanceerde haar Instagram-account en begon haar aantrekkelijke foto's erop te uploaden - dankzij haar uiterlijk duurde het niet lang voordat ze een behoorlijk aantal volgers verzamelde en uiteindelijk de aandacht trok van een modellenscout. Ze werd uitgenodigd voor haar eerste fotoshoot en deed het beter dan verwacht, dus werd ze uitgenodigd voor nog een paar, dus al snel werd ze een veelgevraagd model.

Carmen ortega

Carmen heeft jou poseerde voor tal van merken, waaronder een officiële merkambassadeur voor 138 Waterm en is verschenen op verschillende covers van populaire tijdschriften, waaronder Elle, Maxim, FHM en Rolling Stone.

Met de populaire juwelier Nick Montfour heeft ze ook haar eigen sieradenlijn gelanceerd, Bella Carmen Jewels, en haar eigen kledinglijn van haar ontwerp genaamd Deliano. Carmen heeft het zelfs nog drukker, omdat ze momenteel probeert ook de muziekindustrie te betreden, want ze is een zangeres die singles heeft uitgebracht zoals Satisfaction en Party Life, en verscheen in tal van video's van andere artiesten.

De meest populaire modellen in de VS

De VS is populair voor talloze meisjes die 's werelds topmodellen zijn geworden, terwijl ze ook enkele van de beste modellenbureaus ter wereld hebben - sommige Amerikaanse modellen zijn er ook in geslaagd om zeer succesvolle actrices te worden. Een paar van de beste Amerikaanse modellen, te oordelen naar de Ranker-website, zijn onder meer:

  • De vijfde plaats wordt ingenomen door Angie Everhart, die tijdens haar tienerjaren een zeer populair model was en erin geslaagd is om in verschillende Sports Illustrated-badpakuitgaven te verschijnen - ze poseerde ook naakt in 2000 voor het Playboy-magazine;
  • Op de vierde plaats staat Hillary Fisher, die populair is vanwege tal van wedstrijden die ze heeft gewonnen, waaronder Miss Hawaiian Tropic South Carolina in 2007 en een van Playboy's Top 10 Supermodellen van 2009;
  • Brooklyn Danielle Decker staat op de derde plaats en is populair vanwege haar carrière als mannequin terwijl ze ook actrice is - ze was te zien in de Sports Illustrated-badpakuitgave en was ook een Victoria Secret-model;
  • De tweede plaats gaat naar Kristanna Loken, die populair is vanwege haar modellencarrière en vanwege haar acteerrollen - ze verscheen in verschillende films zoals Terminator 3: Rise of the Machines in 2003 en BloodRayne in 2005;
  • Bovenaan de lijst staat Cindy Crawford die als model werkte en dankzij haar succes op dat gebied overstapte naar film en tv-series terwijl ze ook als woordvoerder werkte. In 1995 gaf het tijdschrift Forbes haar de titel van het best betaalde model ter wereld.

Hoewel Carmen een gewild model is, staat ze nog niet in de lijst van 10 populairste modellen in de VS.

Houd van het leven en relaties

Carmen is erg geheimzinnig als het gaat om haar liefdesleven, omdat ze geen details over haar vroegere of huidige relaties met het publiek heeft gedeeld.

Hoewel ze er zelf niet over heeft gepraat, zou Carmen een relatie hebben gehad met een man die ze in 2016 in de sportschool ontmoette, maar in de zomer van 2018 gingen ze uit elkaar. Het gerucht gaat dat de twee hun passie verloren, wat de reden was voor hun uiteenvallen - er kan echter niets met zekerheid worden gezegd over haar vroegere affaires.

Het gerucht gaat dat ze momenteel aan het daten is met een fotograaf met wie ze aan enkele van haar eerdere fotoshoots heeft gewerkt, maar dit is niet bevestigd door het populaire model. Afgaande op haar sociale media-accounts en haar geheimhouding lijkt ze momenteel vrijgezel te zijn, niet getrouwd en heeft ze geen kinderen.

Hobby's en andere interesses

Carmen's grootste passie is modellenwerk, aangezien ze graag poseert terwijl ze ook van sporten houdt, vooral omdat ze de voordelen kan voelen, dus brengt ze veel van haar vrije tijd door in de sportschool. Ze vindt het ook heerlijk om op het strand te zijn, en zou daar een hele dag in de zon kunnen liggen.

Reizen is een van haar belangrijkste hobby's, en ze houdt van modellenwerk omdat het haar mogelijk maakt om door de VS te reizen zonder ergens voor te hoeven betalen - ze gaat ook winkelen, maar alleen in dure winkels.

Hoewel de zomer haar favoriete seizoen is, geniet Carmen ook van de winter en gaat ze meestal skiën en snowboarden – ze brengt haar vrije tijd graag door in de natuur, inclusief bossen en bergen.

Uiterlijk en vermogen

Carmen is momenteel 34 jaar oud. Ze heeft lang bruin haar en blauwe ogen, is 1,6 m lang, weegt ongeveer 51 kg en haar vitale statistieken zijn 33-25-33. Ze draagt ​​schoenen maat acht.

Carmen ortega

Volgens gezaghebbende bronnen wordt haar vermogen vanaf begin 2020 geschat op meer dan $ 400.000 en stijgt ze gestaag dankzij haar gezamenlijke online- en modellencarrière.

Echt of nep?

Er is enige discussie op internet geweest over de vraag of Carmen al dan niet plastische chirurgie heeft ondergaan. Slechts een klein aantal mensen gelooft dat Carmen volledig natuurlijk is, terwijl anderen er zeker van zijn dat ze haar borsten heeft verbeterd - hoewel het niet zeker is, te oordelen naar de perfecte ronde vorm van haar borsten, heeft Carmen een dergelijke operatie ondergaan.

Selfie spel sterk pic.twitter.com/jILoyhRjul

- Carmen Ortega Baljian (@ CarmenOrtega1) 13 november 2019

Aanwezigheid op sociale media

Carmen is erg actief op verschillende populaire social media platforms omdat dit erg belangrijk is voor haar carrière als model. Ze lanceerde haar Twitter-account in mei 2011, maar haar Instagram-account is waar ze in de eerste plaats populair voor werd - ze heeft meer dan 850.000 volgers verzameld en heeft er meer dan 180 foto's op geüpload. Carmen heeft ook een Facebook-profiel, maar lijkt het alleen te gebruiken om contact te houden met haar vrienden en familie.

Aanbevolen