Acteurs

Wie is Caroline Catz? Wiki, kinderen, vermogen, echtgenoot, familie

Netto waarde

Dus hoe rijk is Caroline Catz vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze actrice een vermogen van meer dan $ 1,2 miljoen, waarbij haar rijkdom is opgebouwd uit haar carrière in het eerder genoemde veld. Catz heeft echter niet gesproken over haar bezittingen, zoals voertuigen en huizen, maar ze lijkt financieel voor zichzelf te kunnen zorgen. Het is belangrijk om te vermelden dat ze al meer dan twee decennia actrice is en dat haar prominente film- en televisieprojecten een belangrijke rol hebben gespeeld in haar rijkdom.

Etniciteit en achtergrond

Over Catz's etniciteit gesproken, ze is blank en heeft weelderig zwart haar en bruine ogen, wat bij haar huidskleur past. Afgaande op de foto's die beschikbaar zijn op internet, heeft ze een fit figuur en zorgt ze goed voor haar uiterlijk, wat aangeeft dat ze tijd en moeite steekt in haar uiterlijk. Vanaf haar opleiding was Caroline studente aan de prestigieuze Royal Academy of Dramatic Art (RADA) in Londen.

Caroline Catz

Sociale media

Caroline zit op het gebied van entertainment, wat natuurlijk betekent dat ze actief is op sociale media, die ze gebruikt om haar werk te promoten en om te communiceren met haar volgers. Ze heeft een Twitter-account waarop ze wordt gevolgd door 3.500 mensen. Sommige van haar laatste berichten bevatten een tweet met het bijschrift Dit is ik kan echt niet wachten om te zien ...! Deze mensen @anti_worlds doen buitengewone dingen ..kijk uit !, waarin ze sprak over enkele van haar favoriete artiesten. Daarnaast deelt ze soms informatie uit haar privéleven, zodat haar fans een kijkje achter de schermen kunnen nemen.

Instagram

Catz is niet actief op Instagram, maar heeft ook veel fans op dat netwerk, met verschillende pagina's die aan haar zijn gewijd, zoals een account met de naam carolinecatzfans, dat wordt gevolgd door 800 mensen, en vaak foto's plaatst van de actrice. Ze hebben onlangs een prachtige foto van Catz gepost, met het bijschrift Caroline en haar perfecte glimlach. De volgers lijken er dol op te zijn geweest toen ze talloze lieve opmerkingen achterlieten die de actrice complimenteerden met haar uiterlijk. In mei 2019 deelden ze een foto van Caroline en de co-ster van Doc Martin, en voegden Caroline en Martin Clunes de filmreeks 9 van Doc Martin toe. Mensen die het genoemde account volgden, leken erg enthousiast, met één persoon die schreef dat ze niet kunnen wachten tot ze het bekijken.

Bekijk dit bericht op Instagram

Jaaaa, ik kan niet wachten tot volgende week! Eindelijk komt de nieuwe serie van Doc Martin en ik moet Caroline weer in actie zien? #carolinecatz #actress #bestactressever #britishactress #britishtv #britishstuff #uk #docmartin #admiration #motivation #inspiration #characters #louisaellingham

Een bericht gedeeld door Fan van Caroline Catz?? (@carolinecatzfans) op 17 september 2019 om 18:23 uur PDT

Relatie status

Ondanks dat hij een publiek figuur is, houdt Catz sommige dingen liever achter gesloten deuren en is hij niet zo happig op het delen van te veel met de media, wat begrijpelijk is aangezien iedereen zijn eigen privacy moet kunnen hebben. We weten echter wel dat ze getrouwd is met Michael Higgis, een collega-acteur die ze ontmoette toen ze aan de populaire tv-serie The Bill werkten. Ze hebben niet veel details over hun relatie gedeeld, maar ze lieten de media weten toen ze hun eerste kind kregen, een zoon geboren in 2001 en een dochter geboren in 2006. Het paar is schijnbaar erg gelukkig en leeft een welvarend en harmonieus samenleven.

Carrière

Caroline maakte haar acteerdebuut in 1991 , toen ze een kleine rol kreeg in The Upper Hand, en het jaar daarop verscheen ze in The Guilty en Under the Sun, waarin ze Linda speelde. Vanaf 1994 was de actrice te zien in vier projecten - Peak Practice, Screen Two en The Curious en vooral in All Quiet on the Preston Front - de laatste volgt het leven van een groep vrienden, en ze speelde de hoofdpersoon, Linda, die werkte met acteurs als Kate Gartside, Alistair McGowan en Susan Wooldridge.

Vanaf 1998 begon ze aan The Bill te werken en het jaar daarop voegde ze zich bij de cast van The Vice, waar ze in de loop van vier jaar in de show bleef. Toen hij daarmee klaar was, kreeg Catz de rollen van Louisa Glasson / Louisa Ellingham in Doc Martin en DI Kate Ashurst in Murder in Suburbia. Beide genoemde series zijn haar meest succesvolle projecten tot nu toe, en vanaf medio 2019 werkt ze nog steeds aan de eerste. Tot slot, Caroline heeft 33 acteeroptredens gehad en omdat ze hardwerkend, toegewijd en getalenteerd is, geloven we dat er nog meer voor haar in de maak is qua carrière.

Dokter Martin

Doc Martin is een medische komedie-dramaserie , gecreëerd door Dominic Minghella en met in de hoofdrollen Martin Clunes en Caroline Catz. De serie draait om een ​​succesvolle vaatchirurg die een bloedangst ontwikkelt, waardoor hij moet stoppen met opereren. De serie kreeg een positieve reactie bij het publiek, en werd beloond met British Comedy Awards in de categorie Best TV Comedy Drama.

Goedemorgen iedereen! Wat warm weer onderweg: DAls je onze show leuk vindt, like, reageer en deel vooral...

Gepost door Dokter Martin Aan donderdag 22 augustus 2019

Nieuws

Gedurende haar carrière is Catz, zoals elke succesvolle publieke figuur, in tijdschriften te zien geweest en heeft ze in de schijnwerpers gestaan. Sinds het meest recente verleden stond ze op de cover van het Britse tijdschrift Prima. Ze had ook een interview met hen, en sprak over vintage mode en glam rock.

Aanbevolen