Websterren

Wie is CaRtOoNz? Wiki Biografie, echte naam, leeftijd, vriendin, vermogen

Wie is Cartoonz?

Luke Patterson werd geboren op 21 september 1982 in North Carolina, VS, en is een YouTube-persoonlijkheid die bekend staat als Cartoonz, bekend om zijn YouTube-inhoud waarbij hij vaak samenwerkt met andere populaire YouTubers, waaronder met namen als H20 Delirious, Lui Calibre, VanossGaming en Daithe De Nogla

De nettowaarde van Cartoonz

Hoe rijk is Cartoonz? Vanaf begin 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 700.000, verdiend door een succesvolle online carrière. Zijn online bekendheid heeft geleid tot tal van kansen en samenwerkingen met andere bekende namen, en naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van YouTube

Er is heel weinig bekend over het leven van Cartoonz voordat hij zijn YouTube-kanaal begon. Er zijn bijna geen details over zijn jeugd, zijn familie en zijn opleiding. Volgens verschillende bronnen had hij verschillende banen voordat hij ontdekte dat hij als contentmaker kon werken. Zijn naam Cartoonz komt van zijn tijd als DJ toen hij werkte onder de naam DJ Cartoonz. Omdat het moeilijk was om duurzaamheid in die baan vast te leggen, ging hij ook op zoek naar ander werk.

Hij is waarschijnlijk afgestudeerd als ingenieur, want hij werkte vijf jaar als vliegtuigbouwkundig ingenieur voordat hij op YouTube begon. Uiteindelijk ontdekte hij de website en vond daar een mogelijke carrière, gericht op een van zijn grote passies, gamen. De website voor het delen van video's is eigendom van Google en stelt gebruikers in staat hun eigen video's te uploaden, die vervolgens kunnen worden bekeken, beoordeeld, gedeeld en becommentarieerd door andere gebruikers. Populaire video's leiden er meestal toe dat gebruikers zich abonneren op de maker van de inhoud. Sinds haar oprichting, Youtube is verantwoordelijk geweest voor miljoenen uren aan door gebruikers gegenereerde video-uploads, en zijn bekendheid heeft zelfs een punt bereikt waarop ook bedrijven erbij betrokken zijn geraakt. Het wordt beschouwd als een van de belangrijkste bronnen van video-inhoud, of het nu gaat om videoclips, muziekvideo's, livestreams, videoblogs en meer.

Cartoonz

YouTube-inhoud

Cartoonz begon zijn YouTube-kanaal met het plaatsen van video's over een van zijn hobby's destijds, Yu-Gi-Oh. Het door Konami uitgegeven verzamelkaartspel is gebaseerd op de manga-franchise met dezelfde naam, gecreëerd door Kazuki Takahashi, en volgens Guinness World Records heeft het de titel van het bestverkochte ruilkaartspel ter wereld, met een verkoop van 22 miljard kaarten wereldwijd.

Na enige tijd dwaalde hij af van het maken van kaartinhoud en begon hij zich te concentreren op het plaatsen van videogame-inhoud, waarin hij verschillende games speelt. Hij kreeg veel aandacht toen hij begon samen te werken met gevestigde YouTube-persoonlijkheden, zoals H20 Delirious en Lui Calibre. Hij begon met het uploaden van een video voor de game WWE 2K14 , spelen met de twee. De professionele worstelvideogame is de eerste op World Wrestling Entertainment (WWE) gebaseerde game die 2k Sports publiceerde na het faillissement van THQ. Zijn bekendheid en abonneeschap bleven groeien, dankzij zijn playthroughs die vaak veel komedie met zich meebrachten.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik noem dit stuk 'Als maandag een persoon was'.

Een bericht gedeeld door Luke Patterson (@cartoonz) op 25 februari 2019 om 9:13 uur PST

Beroemd worden

Met zijn voortdurende samenwerkingen en focus op huidige populaire games, is het Cartoonz-kanaal exponentieel gegroeid in abonnees, en momenteel heeft het meer dan 2,8 miljoen zonder tekenen van vertraging. Enkele van zijn meest populaire video's zijn meer dan twee miljoen keer bekeken en bestaan ​​uit een verscheidenheid aan videogames. Zijn topvideo is er een uit WWE 2K15, waarin hij speelt tegen H20 Delirious.

In hun volgende populaire video vechten de twee nog een keer, maar in een andere videogame - Mortal Kombat x . Het vechtspel is de 10ehoofddeel van de Mortal Kombat-videogamefranchise en een vervolg op Mortal Kombat uit 2011. De show heeft twee spelers die tegen elkaar vechten met behulp van verschillende aanvallen, en heeft veel lovende kritieken gekregen, en velen noemen het een van de beste Mortal Kombat-games die zijn uitgebracht.

De afgelopen maanden heeft Cartoonz zich gericht op nieuwe games, waaronder TABS: Totally Accurate Battle Simulator. Met het Steam-simulatiespel kunnen spelers een verscheidenheid aan soldaten maken die vervolgens een ander leger naar keuze bevechten, en de speler kan vervolgens het gevecht van elk leger bekijken. De game is populair geworden vanwege de gekke kijk op gevechten en gekke graphics.

Gepost door Luke Patterson Aan dinsdag 13 december 2016

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat Cartoonz bijna acht jaar een relatie had met de zus van H20 Delirious, maar ze gingen uiteindelijk uit elkaar - het was in die periode dat hij en Delirious hecht werden als broers. Volgens verschillende bronnen heeft hij nu een relatie met Genay Peavey, hoewel details over haar schaars zijn, behalve de foto's die via sociale media zijn gedeeld.

Net als andere YouTube-persoonlijkheden is hij zeer actief online via accounts op verschillende sociale-mediawebsites - op Twitter gebruikt hij het platform om zijn YouTube-inhoud te promoten. terwijl het voor hem ook een middel is om rechtstreeks met fans te communiceren. Hij toont ook af en toe een paar komische berichten. Hij heeft ook een Instagram-pagina, die veel persoonlijke foto's en video's bevat, die een beetje inzicht geven in zijn leven en dagelijkse inspanningen. Hij heeft ook een paar huiskatten met zijn vriendin, hoewel ze zelden meer op zijn foto's verschijnt, behalve een paar foto's die niet per se haar gezicht laten zien.

Aanbevolen