Tv-Beroemdheden

Wie is de cast van Life Below Zero? Wie stierf er in deze tv-show? Wiki: Hagelstenen, Afleveringen, Nettowaarde

Wat is leven onder nul?

Life Below Zero is een documentaire televisieserie die het leven en de dagelijkse activiteiten volgt van jagers die in de afgelegen gebieden van Alaska leven en schijnbaar al hun tijd besteden aan overleven in moeilijke omgevingsomstandigheden, ook bij een temperatuur die vaak onder nul ligt. De serie wordt uitgezonden op National Geographic Channel en wordt geproduceerd door BBC.

Gepost door Leven onder nul Aan dinsdag 5 september 2017

Wie zit er in de cast van het leven onder nul?

Over de hoofdpersonen van de serie gesproken, dit zijn onder meer Sue Aikens, een 54-jarige vrouw en de enige inwoner van Kavik River Camp, gelegen in Noord-Alaska, en Glenn Villeneuve, een man die tot 1999 in Burlington, Vermont woonde. , en die nu alleen woont in Chandlar, 65 mijl ten noorden van de poolcirkel. Andere hoofdpersonen zijn Chip en Agnes Hailstone, een echtpaar dat zeven kinderen heeft en aan de Kobuk-rivier in Noorvik woont. Agnes is een inheemse Alaskan, geboren in Noorvik en heeft familiebanden met het land dat duizenden jaren en kennis omvat. Andere leden van de cast zijn Andy Bassich, die aan de Yukon-rivier woont, Jessie Holmes en Erik Salitan.

Wie stierf in deze tv-show?

Gelukkig was niemand van de cast als hdied, maar een van de hoofdpersonen, Sue Aikens, verklaarde dat de producent, Aaron Mellman, haar sterk bewapende in een verscheidenheid aan gevaarlijke scenario's, eraan toevoegend dat de enige reden waarom hij het deed was om te creëren drama voor de show. Een van de incidenten die ze noemde was toen hij haar vroeg haar gezicht bloot te leggen, ondanks een extreem koude windchill, omdat hij wilde dat het publiek haar beter zou zien.

Help ons om Susan Aikens/Life Below Zero een gelukkige verjaardag te wensen!

Gepost door Leven onder nul Aan vrijdag 1 juli 2016

de hagelstenen

Een interessant deel van de serie betreft de Hailstones, Chip en Agnes, die zeven kinderen hebben, waaronder hun vijf dochters en haar twee zonen uit een eerder huwelijk. Chip werd geboren als Edward V Hailstone in Kalispell, Montana, in 1969, wat betekent dat hij vandaag bijna 50 jaar oud is. Hij bracht zijn vormende jaren door met vissen en andere buitenactiviteiten, die hem in de toekomst in zijn leven in Alaska zouden helpen. Hij bezocht Alaska op 19-jarige leeftijd en besloot uiteindelijk zijn leven door te brengen in Noorvik, waar hij later een medejager ontmoette, Agnes, met wie hij zou trouwen. Als het op Agnes aankomt, is ze geboren in 1972, wat betekent dat haar man drie jaar ouder is dan zij. Het echtpaar heeft samen vijf dochters, genaamd Tinmiaq, Iriqtaq, Mary, Caroline en Qutan. Ondanks dat ze in een afgelegen deel van de wereld wonen en gefocust zijn op jagen en vissen, hebben de meisjes hun opleiding niet verwaarloosd, en Iritaq studeerde in 2015 af van de middelbare school en zette haar opleiding voort en schreef zich in voor de universiteit. Zij en haar zus Mary waren allebei atleten tijdens hun tijd op de middelbare school. Het is belangrijk om te vermelden dat Iritaq al een moeder is, waardoor Chip en Agnes grootouders zijn.

afleveringen

Life Below Zero had zijn eerste seizoen in 2013 en wordt nog steeds gefilmd vanaf 2018. Het heeft tot nu toe 102 afleveringen gehad, met James Franzo als verteller. Enkele van de meest prominente afleveringen zijn Unfamiliar Territory, dat Sue volgt als ze Kavik verlaat naar het Arctic National Wildlife Refuge. In dezelfde aflevering velt Glenn een boom in de buurt van zijn hut, en Agnes en drie van haar dochters gaan jagen. Andere, meest positief beoordeelde afleveringen zijn Hell and High Water en There Be Monsters.

Bijna tijd voor een nieuwe aflevering! Bespreek het hier.

Gepost door Leven onder nul Aan Donderdag 19 mei 2016

Netto waarde

Dus hoe rijk is de cast van Life Below Zero? Volgens gezaghebbende bronnen heeft Sue Aikens een nettowaarde van $ 500.000, terwijl Agnes Hailstone een nettowaarde van $ 125.000 heeft en haar man Chip $ 200.000. Andy Bassich en zijn nu ex-vrouw hebben samen een vermogen van $ 250.000 en Glenn Villeneuve heeft $ 500.000 verzameld. Hun vermogen is grotendeels verdiend met hun carrière bij het maken van de eerder genoemde documentaireserie.

Gepost door Leven onder nul Aan woensdag 14 februari 2018

Waarom zit Chip in de gevangenis?

In juli 2011 werd de patriarch van de familie Hailstone, Chip, veroordeeld voor het verstrekken van valse informatie aan politieagenten. Hij beweerde dat een politieagent uit Alaska zijn dochter Tinmiaq fysiek heeft aangevallen. Volgens zijn interview voor Arctic Sounder verklaarde hij dat de officier zijn dochter onderdanig vasthield nadat ze haar armen naar hem had uitgestrekt tijdens het praten. Daarnaast voegde Hailstone eraan toe dat de acties van de trooper zijn familie in diepe angst voor hun leven hebben achtergelaten. Als gevolg daarvan zou hij drie jaar in de gevangenis moeten doorbrengen.

Kritiek

Ondanks de inspanningen van de serie om Alaska voor te stellen als een afgelegen en enigszins gevaarlijke plaats, hebben velen erop gewezen dat Alaska eigenlijk verbonden is met wegen en wifi heeft, evenals vele andere ontwikkelingen en apparaten van de hedendaagse wereld. Bovendien ligt de temperatuur niet altijd onder het vriespunt, zoals de show beweert.

Aanbevolen