Websterren

Wie is Celina Powell? Wiki Biografie, leeftijd, vriend, dochter

Over Celina Powell

Celina Powell – ook bekend onder de bijnaam ‘ De zwarte weduwe ‘ – is een Amerikaanse internetberoemdheid, die bekendheid verwierf als Instagramster, als haar officiële profiel – @celinaapowellxo – telt momenteel bijna 115.000 volgers. Ze kwam in de schijnwerpers, niet alleen vanwege haar verbluffende uiterlijk, maar ook omdat ze 'een beruchte en gevestigde rapgroep' is, die algemeen wordt erkend vanwege haar connecties met verschillende gerenommeerde rappers en muzikanten, waaronder Snoop Dogg, Akon en Aaron Carter. .

Bekijk dit bericht op Instagram

Nieuwe video nu beschikbaar #ThotsInTraining link in bio.

Een bericht gedeeld door CELINA POWELL? (@celinaapowellxo) op 20 januari 2020 om 11:54 uur PST

Ze is echter waarschijnlijk het best bekend voor het vervalsen van een vaderschapstest en het valselijk beschuldigen van Offset van de vader te zijn van haar feitelijk niet-bestaande kind.

Het vroege leven en de kindertijd

Celina Rae Powell was geboren onder het sterrenbeeld Tweelingen op de 13eJuni 1995, in Denver, Colorado, VS, en behalve dat ze de Amerikaanse nationaliteit heeft, is ze ook van Puerto Ricaanse afkomst. Verder persoonlijke gegevens wat de achtergrond van haar familie betreft, zijn haar familieleden, evenals hun roepingen, tot op de dag van vandaag nooit openbaar gemaakt, noch informatie over haar vroege jeugd, behalve dat ze meestal samen met een broer en twee zussen werd opgevoed door hun tante, omdat haar moeder was naar verluidt een prostituee en een drugsverslaafde.

Als het gaat om haar schoolachtergrond, weet ze alleen dat ze zich heeft ingeschreven op de Wheat Ridge High School, Colorado; er is geen sprake van vervolgonderwijs.

Beroemd worden

Celina stapte op de pad naar het sterrendom , die later overvloedig werd met controverses, toen ze haar eerste Instagram-account opende - @xocelina187 - die bijna van de ene dag op de andere meer dan 200.000 volgers vergaarde. Nadat dit account was uitgeschakeld, opende ze een andere genaamd @iamcelinapowell, die ook in korte tijd een groot aantal volgers verzamelde.

Echter, om meer aandacht Powell kwam in 2017, toen ze massamedia-aandacht kreeg nadat ze de Amerikaanse rapper en Cardi B's echtgenoot Offset ervan beschuldigde een affaire met haar te hebben. Ze beweerde ook dat hij de vader is van haar kind, dat ze van plan was om Karma Lee Cephus te noemen, en vroeg om een ​​bedrag van $ 50.000 om 'de zwangerschap te beëindigen'. Na de reacties van de advocaten van Offset, waaronder het sturen van een afwijzingsbrief aan haar, liet ze de beschuldigingen vallen en onthulde dat het hele verhaal verzonnen was en dat ze vervalst de vaderschapstest.

Later dat jaar beweerde ze dat ze een relatie had met de Amerikaanse rapper Fatboy SSE en American Football-speler Dez Bryant, terwijl ze een relatie had met DJ Akademiks. Na beweren dat ze ‘met’ een Amerikaanse rapper, Waka Flocka Flame, was, zocht hij een straatverbod tegen haar en noemde haar een ‘schande voor vrouwen’. Van al deze vermeende, meestal niet-bestaande affaires en relaties met populaire beroemdheden, waarvan velen getrouwd zijn, 'verdiende' ze de beruchte bijnaam - De zwarte weduwe .

Celina Powell

Voordat ze beweerde dat ze in juli 2018 een affaire had met de populaire Amerikaanse rapper Snoop Dogg, die deze beschuldigingen later ontkende, onthulde Powell ook dat ze naar verluidt ook een romantische band had met Ferrari, 6ix9ine en Adam Grandmaison. Later dat jaar begonnen geruchten in de media te circuleren dat ze een relatie had met Aaron Carter, totdat hij... onthuld verschillende van haar Twitter-DM's aan hem waarin ze hem dreigde dat ze zijn persoonlijke 'telefoonnummer en huisadres publiekelijk zou onthullen'

Daarnaast is de populaire 'slagkrachtjager' ' heeft beweerd romantisch verbonden te zijn met verschillende andere beroemde mannen, waaronder de Amerikaanse basketballer Dwight Howard, acteur O'Shea Jackson Jr., evenals rappers Fetty Wap, Cash Out, Lil Pump en Kid Buu.

Meest recentelijk, eind 2018, werd ze gearresteerd in Aurora, Colorado, door premiejager William Ellenburh, die haar later overdroeg aan de Aurora Police Department; ze werd vervolgens gevangengezet voor het hebben van uitstaande obligaties ter waarde van $ 61.000 op haar naam, evenals voor verschillende andere gedragingen die met haar verband hielden, zoals het ontwijken van autoriteiten, verkeersovertredingen en winkeldiefstal.

Ma sexy kont hel https://t.co/YXStbzinH7

— Pb_tsunami (@TsunamiPb) 17 januari 2019

Priveleven

Geïnteresseerd in de details van de priveleven van deze 24-jarige Amerikaanse Instagram-ster, nietwaar? Nou, er zijn niet veel andere 'privé' die nog relevant zijn details over Celina – ze gaat bewust naar buiten, maar met valse beschuldigingen zoals hierboven beschreven.

Ze is 1,62 m lang en heeft een slank en gespierd figuur. Haar lichaam, dat een echt zandlopersilhouet heeft, is zwaar versierd met tatoeages, waaronder grote letters met de tekst 'Never Lose' die haar bovenste borstgebied bedekken.

Ondanks dit alles runt Powell sinds juni 2018 ook haar gelijknamige Youtube kanaal , maar die momenteel slechts 10 video's telt die meer dan 2,3 miljoen keer zijn bekeken. Het kanaal heeft bijna 50.000 abonnees en dat aantal loopt nog verder, terwijl haar populairste video's tegenwoordig MIJN V-KAART VERLIEZEN OP 10 JAAR OUD!! **NIET CLICKBAIT** en DE WAARHEID OVER 6IX9INE!!! (DE DRAADTAPPEN) | CELINA POWELL met 290.000 views en BLUEFACE DEED WAT MET ME? | STORY TIME- CELINA POWELL die tot nu toe bijna 650.000 keer is gezien. Ze is ook matig actief op Twitter .

Gepost door Celina Powell Aan zondag 29 oktober 2017

Netto waarde

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom The Black Widow tot nu toe heeft verzameld? Hoe rijk is Celina Powell? Volgens bronnen wordt geschat dat het totaal van haar vermogen, sprekend vanaf eind 2019, minder is dan $ 100.000, voornamelijk verworven door haar activiteiten op de hierboven genoemde populaire sociale-medianetwerken. Haar vaak illegale activiteiten kunnen zelfs dit bedrag in twijfel trekken, of een toekomstige verhoging beperken.

Aanbevolen