Modellen

Wie is Charissa Littlejohn? Wiki, leeftijd, echtgenoot, familie, vermogen

Wie is Charissa Littlejohn? Wiki Bio

Charissa Littlejohn werd geboren in Californië, VS, op 15 maart 1988, dus onder het sterrenbeeld Vissen en met de Amerikaanse nationaliteit - ze is populair vanwege haar modellencarrière, evenals voor haar Instagram-account.

Het vroege leven en onderwijs

Charissa bracht niet veel van haar vroege leven door in Californië, omdat haar familie naar Zuid-Florida verhuisde toen ze nog een kind was. Ze wist niet zeker wat ze later wilde worden, terwijl alle andere kinderen ideeën hadden, wat Charissa een beetje ongemakkelijk maakte.

Bekijk dit bericht op Instagram

Op naar de Dag van de Industrie! Kom hallo zeggen?? #shotshow

Een bericht gedeeld door Charissa Littlejohn (@charissa_littlejohn) op 20 januari 2020 om 11:02 uur PST

Ze ging naar een particuliere middelbare school genaamd Morningside Academy, en werd daar verliefd op basketbal - dankzij haar vaardigheden verdiende ze een rang in Florida All State. Nadat ze was afgestudeerd, besloot ze zich niet in te schrijven voor de universiteit, maar zich liever te concentreren op haar modellencarrière - ze zou later in het leger gaan. Charissa wordt erg geheimzinnig als haar wordt gevraagd naar haar ouders, omdat ze haar en hun persoonlijke zaken liever voor zichzelf houdt - ze heeft een broer genaamd Caleb met wie ze is opgegroeid.

Charissa's modellencarrière

Charissa begon met modellenwerk zodra ze van de middelbare school afstudeerde en tekende bij BMG-modellen, waardoor haar modellencarrière officieel werd.

Ze begreep dat haar figuur perfect in vorm moest zijn als ze haar modellencarrière wilde voortzetten, aangezien ze poseerde voor tal van mode-, badmode- en lingeriemerken. Dankzij haar vastberadenheid en haar bezoek aan de sportschool bijna elke dag van de week, heeft ze voor tal van merken geposeerd, op talloze covers van populaire tijdschriften gestaan ​​en als merkambassadeur gediend.

Charissa woonde een korte tijd in Las Vegas en daar ontmoette ze een groep mensen die allemaal lid waren van de luchtmacht - nadat ze met Charissa over het leger hadden gesproken, wist ze dat dit iets was wat ze wilde doen.

Charissa Littlejohn

Charissa begon haar militaire opleiding en werd verplaatst naar Yokota Air Base in de buurt van Tokyo in Japan. Terwijl ze daar was, werkte ze op de eerste hulp als EMT-medicus en werd vervolgens geselecteerd om te werken als Protocol Specialist, een functie die heel dicht bij de basiscommandant stond. Ze was verantwoordelijk voor het plannen van evenementen en bezoeken, conferenties, logistiek voor leden van het commando, terwijl ze ook evenementen coördineerde voor de Amerikaanse president, minister van Defensie, staatssecretaris en vele anderen.

Na vijf jaar in het leger te hebben gezeten, besloot Charissa iets anders te gaan doen. Ze verhuisde naar Zuid-Florida en schreef zich in voor een masterprogramma om gezondheidszorg te studeren. In 2015 studeerde ze af in gezondheidszorgadministratie. Ze is nu weer bezig met modellenwerk en is een veelgevraagd fitness-, mode- en lingeriemodel.

Nieuw @HarpersBAZAARGe door Regan Cameron? pic.twitter.com/1zEPJ0czWr

— Cindy Crawford (@CindyCrawford) 17 oktober 2019

Houd van het leven en relaties

Hoewel Charissa meestal niet over haar liefdesleven praat, uploadt ze vaak foto's van haar man en hun baby op haar Instagram-account.

Charissa ontmoette haar wederhelft in het leger – zijn naam is niet bekend, maar hij is te vinden op Instagram onder de gebruikersnaam 'thegatman' .

Gepost door Charissa Littlejohn Aan vrijdag 10 januari 2020

Ze ontmoetten elkaar in Tokio en werden meteen verliefd op elkaar - ze wisselden hun huwelijksgeloften uit in 2017. De man lanceerde zijn eigen bedrijf LittleGat, dat wapenuitrusting verkoopt, en de twee runnen het bedrijf momenteel samen. Ze zijn ouders van hun zoon Caiden, die nu ongeveer een jaar oud is - Charissa heeft al een Instagram-account voor haar zoon gelanceerd.

Ze heeft het niet gehad over een andere man met wie ze misschien een date heeft gehad vóór de gatman, omdat ze haar man niet jaloers wil maken. Dit is haar eerste huwelijk en haar eerste kind.

Hobby's en andere interesses

Charissa heeft tal van interesses en modellenwerk, leger en gezondheidszorg zijn slechts enkele van hen.

Ze houdt van sporten en brengt het grootste deel van haar vrije tijd door in de sportschool. Eerst deed ze het alleen omdat ze haar modellencarrière niet wilde verliezen, maar nu doet ze het omdat ze het leuk vindt. Ze brengt haar vrije tijd door met haar vrienden en familie, en haar twee kleine schnauzerhonden, Toby en Ollie.

Ze houdt van sporten en deelnemen aan activiteiten zoals basketbal, vissen, kamperen, motorrijden, en ze doet ook aan extreme sporten zoals bungeejumpen, parachutespringen en snowboarden.

Uiterlijk en vermogen

Charissa is momenteel 31 jaar oud. Ze heeft lang bruin haar en bruine ogen, terwijl haar lengte 1,8 m is, haar gewicht 64 kg, terwijl haar vitale statistieken 36-27-36 zijn - ze houdt van tatoeages en heeft verschillende inkt op haar lichaam.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt haar huidige vermogen geschat op meer dan $ 600.000, en stijgt gestaag dankzij haar modellencarrière en het bedrijf dat ze samen met haar man runt.

Aanwezigheid op sociale media

Charissa is zeer actief op verschillende populaire sociale medianetwerken, omdat het voor haar modellencarrière belangrijk is om online een goed imago te behouden. Ze lanceerde haar Twitter-account in oktober 2010 en heeft bijna 3.800 keer getweet. Haar Instagram-account wordt momenteel gevolgd door bijna 400.000 mensen, terwijl ze er meer dan 3.800 foto's op heeft geüpload - ze heeft ook een Facebook-pagina, die ze alleen gebruikt om contact te houden met haar vrienden en familie.

Aanbevolen