Atleten

Wie is Charlamagne, de vrouw van God, fitnesstrainer Jessica Gadsden? Haar Wiki: Bruiloft, Nettowaarde

Wie is Jessica Gadsden?

Geboren Jessica Gadsden op de 29evan november 1981, ze is een Amerikaanse fitnessinstructeur, maar ze werd beter bekend door haar huwelijk met radiopersoonlijkheid Charlamagne Tha God (Lenard McKelvey).

Achtergrond en opleiding van Jessica Gadsden

Gadsden werd geboren in South Carolina en zat op dezelfde middelbare school als haar nu echtgenoot. Ze heeft op verschillende plaatsen gewoond, waaronder Hackensack, New Jersey, Teaneck, New Jersey, North Haledon, New Jersey en Moncks Corner, South Carolina.

Gadsden is ook een goed opgeleide vrouw, met drie diploma's op zak. Ze studeerde voor het eerst aan de University of South Caroline in Columbia in 2000 en studeerde af met een Bachelor of Arts in Journalistiek en Massacommunicatie in 2004. Later voltooide ze een Master's Degree in 2007 aan Webster University, in Business Administration and Management, General. In 2012 ging ze weer naar school en deze keer behaalde ze van 2012 tot 2013 een graad in biologie aan het Bergen Community College.

Wat doet Jessica Gadsden?

Gadsden is een bekende zelfstandige personal trainer en fitnessinstructeur. Ze is gespecialiseerd in verschillende disciplines en trainingen, waaronder fitness, lichaams- en lichaamsgewichttraining, pilates, bodybuilding en gymnastiek.

Voordat hij een zelfstandige personal trainer werd, werkte Gadsden ook in verschillende atletiekclubs en sportscholen, waaronder New York Blood Services, East Shore Athletic Club en Core Fire Pilates. Haar expertise als personal trainer en haar eerdere werkervaringen hielpen allemaal om haar carrière te vestigen en ook om haar vermogen gestaag te vergroten.

Het vermogen van Jessica Gadsden

Op basis van gezaghebbende bronnen zou het begin 2018 $ 1 miljoen bedragen. Ze kon het geld verwerven van haar werk als persoonlijke coach en fitnessinstructeur, inclusief haar tijd in verschillende sportscholen.

Familie van Jessica Gadsden

Wat haar persoonlijke leven betreft, is Gadsden getrouwd met Charlamagne Tha God, een radiopersoonlijkheid die beroemd werd als presentator van de radioshow Breakfast Club.

Gadsden en Charlamagne zijn samen sinds ze elkaar leerden kennen op de middelbare school en zaten op dezelfde school. Voordat hij in het huwelijksbootje stapte, gaf Charlamagne in zijn eigen radioprogramma toe dat hij en Gadsden elkaar meerdere keren hadden bedrogen voordat ze gingen trouwen, maar besloten door de jaren heen bij elkaar te blijven. Het was hun oudste dochter die hen aanmoedigde om te trouwen, en dat deden ze uiteindelijk op 6 september 2014.

Gadsden en Charlamagne hebben samen twee dochters. Er is niet veel informatie beschikbaar over hun persoonlijke leven, omdat ze allebei besloten om hun privézaken precies dat te houden, en weg van het publieke oog.

Aanbevolen