Beroemdheden

Wie is de dochter van Charles Barkley, Christiana Barkley? Haar Wiki: Nettowaarde, Lengte, Opleiding, Getrouwd, Vriendje, Echtgenoot, Kinderen, Gewicht

Wie is Christiana Barkley?

Christiana Barkley werd geboren in 1989, maar ze deelt de exacte geboortedatum niet, dus we kunnen haar sterrenbeeld niet vertellen. Ze is medio 2018 28 of 29 en heeft de Amerikaanse nationaliteit. Ze is vooral bekend als de dochter van de legende van de National Basketball Association, Charles Barkley en zijn vrouw Maureen.

Netto waarde

Dus hoe rijk is Christiana Barkley vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen heeft Barkley een nettowaarde van $ 1 miljoen, terwijl haar vader een nettowaarde van $ 30 miljoen heeft, waarbij zijn rijkdom is opgebouwd uit zijn NBA-carrière. Dit betekent dat Barkley financieel gezien een stabiele opvoeding had en dat haar ouders ervoor konden zorgen dat ze alles had wat ze nodig had. Verder behoren tot het familievermogen diverse luxe huizen en auto's. Ondanks haar geboorte in een rijk gezin, heeft Christiana hard gewerkt om naam te maken, onder meer als verkoopassistent bij Turner Sports, een omroeporganisatie.

Het vroege leven en onderwijs

Als het gaat om de etniciteit van Barkley, is ze van gemengd ras, aangezien haar vader zwart is en haar moeder blank. Ze heeft donker haar en bruine ogen, en haar huid is gezond en stralend. Ondanks het feit dat ze geen informatie deelt over haar lichaamsmaten, kunnen we zien dat ze een fit lichaam heeft, zoals te zien is op de foto's die we op internet hebben gezien. Over Barkleys opleiding gesproken, ze was een student aan de Columbia University in New York en studeerde af in journalistiek.

Echtgenoot en kinderen

Als het gaat om de relatiestatus van Christiana, deelt ze niet veel informatie over haar directe persoonlijke leven, inclusief daten, trouwen of praten over het krijgen van kinderen, dus de veronderstelling is dat ze nog steeds vrijgezel is.

Zoals we eerder hebben vermeld, probeert ze haar leven weg te houden van de media en is ze daarin succesvol. Ze lijkt actief te zijn op sociale media Instagram, maar haar account is vergrendeld.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10211274596953687&set=pb.1022490050.-220752000.1532069168.&type=3&theater

Christiana's moeder, model Maureen Barkley

Het is veilig om te zeggen dat Christiana haar schoonheid kreeg van haar moeder, het voormalige model Maureen Blumhardt. Haar moeder is ook erelid van de Fresh Start Women's Foundation, die middelen, ondersteuning en onderwijs voor vrouwen biedt. In 2016 werden Christiana en haar moeder gefotografeerd op het Fresh Start Fashion Gala, met meer dan 730 gasten die het evenement bijwoonden, en hielpen ze bij het inzamelen van $ 1,5 miljoen voor goede doelen.

Wie is haar vader, Charles Barkley?

Zoals we al zeiden, Christiana's vader Charles Barkley, werd geboren in 1963 en is een voormalig basketbalspeler voor teams zoals de Philadelphia 76ers, Phoenix Suns en Houston Rockets, en die ook als televisie-analist heeft gewerkt. Hij staat algemeen bekend als een van de 50 beste NBA-spelers aller tijden, maar desondanks is Christiana er goed in om haar privéleven achter de gesloten deur te houden. Christiana's ouders ontmoetten elkaar naar verluidt in een restaurant en begonnen kort daarna te daten.

Echter, zoals sommige bronnen aanhalen, was hun relatie, en later hun huwelijk, enigszins controversieel omdat ze een gemengd ras-relatie hadden, een beetje ongebruikelijk in die tijd, met PlayerWives.com schrijven. Blijkbaar was het huwelijk niet populair in sommige delen van Philly omdat het was een gemengd ras huwelijk. Barkley werkte ook aan de docu-serie getiteld American Race, en verklaarde dat hij gedeeltelijk geïnspireerd was om zich bij het project aan te sluiten als gevolg van negatieve stereotypen van minderheden op tv. Daarover gesproken, voegde hij eraan toe. Als je een soort moslim bent, ga je dingen opblazen. Als je Spaans bent, word je een soort gangbanger. Ik heb me jaren zo gevoeld.

Controversiële foto's

In het recente verleden was Christiana het onderwerp van een controverse, toen een reeks pittige foto's online verscheen en mensen geloofden dat zij poseerde. De foto's gingen viraal, maar later werd onthuld dat de persoon op de controversiële foto's niet Christiana was, maar een vrouw genaamd Villanova, die meer dan 100.000 volgers op Instagram heeft.

Aanbevolen