Tv-Beroemdheden

Wie is chef-kok Matty Matheson? Zijn Wiki: Nettowaarde, Lengte, Nationaliteit, Vrouw, Kinderen

Wie is Matty Matheson?

Geboren onder het teken Waterman op de 7evan februari 1986 in Saint John, New Brunswick Canada, Matty Matheson is een 32-jarige blanke chef-kok en tv-persoonlijkheid, misschien wel het best bekend bij de wereld vanwege zijn significante aanwezigheid op het tv-scherm als hijzelf in Dead Set on Life, evenals als eigenaar van Parts and Labour. Hij heeft een aantal andere successen behaald als culinair expert, in de loop van zijn soms lucratieve carrière als chef-kok in het afgelopen decennium.

Bekijk dit bericht op Instagram

IK BEN NOOIT IN ITALI GEWEEST, MAAR IN MIJN GEEST IS DIT HOE BOLOGNESE IN EEN GEDEELTE VAN ITALI WORDT GEMAAKT. #ITSSUPPERTIME 19:00 @viceland

Een bericht gedeeld door MATTY MATHESON (@mattymatheson) op 5 juni 2018 om 06:07 PDT

Vroege leven: opgroeien in Canada

Matty werd in zijn geboorteplaats opgevoed door zijn ingenieur-vader Steven Matheson en zijn serveerster-moeder Joan Matheson. Hij is een van de vier broers en zussen, twee andere jongens genaamd Stephen en Adam, evenals een zus genaamd Sarah, hoewel de leeftijden en beroepen van de drie onbekend zijn. Van Matty is bekend dat hij al vroeg geïnteresseerd was in koken, hoewel hij nooit echt van plan was chef-kok te worden. Wat zijn opleiding betreft, ging hij naar een niet nader genoemde school in zijn geboorteplaats, waar hij in klas 11 door een politieagent met pepperspray werd bespoten wegens wanordelijk gedrag. Hij verhuisde in 2000 naar Toronto en schreef zich in voor het kookprogramma van Humber, omdat dat de enige plaats was die hem op dat moment accepteerde. Hier ontdekte Matty echt koken, en wat het voor hem betekende, en hoewel hij zijn hoogste cijfers voor het hele jaar scoorde, stopte hij slechts twee weken voor zijn toelatingsexamen met school om door Canada te toeren met een groep van zijn vrienden die een metalband had. Matty keerde nooit terug om het laatste stukje van de culinaire opleiding af te maken waar hij aanvankelijk zo enthousiast over was.

VANDAAG MORGEN EN VOLGENDE DAG ALLE CANADEES DIE MIJN BOEK WILLEN KOPEN @chaptersindigo HET IS FUCKING 40% KORTING LIKE WTF ALS JE...

Gepost door Matty Matheson Aan maandag 16 juli 2018

Carrière: van een onruststoker tot een chef-kok

Hij begon te werken bij de plaatselijke Le Select Bistro nadat hij was gestopt met school, waar hij klassieke Franse gerechten leerde maken, en werd uiteindelijk verliefd op de diversiteit van de keuken, en dus op zijn beroep. Terwijl hij zijn carrière opbouwde, nam Matty ook zijn feestgewoonten mee, dronk en feestte hij veel, en slikte hij bijna elke dag een groot aantal opiaten na een succesvolle dienst. Hij zette deze gewoonte voort tijdens zijn volgende baan bij La Palette vanaf 2006, waar hij twee jaar bleef, voordat hij uiteindelijk zijn eigen restaurant – Goodfellows – opende in 2008, zoals hij zelf zei: 'Alles wat ik moest doen was goed eten koken, en ik kon feesten. Je drinkt tot 6 uur 's ochtends, je slaapt tot 11. Dan drink je op je vrije dagen heel hard.' Er gingen nog eens twee jaar voorbij, en toen opende hij Parts and Labour en zei: 'Toen Parts and Labor toesloeg, werd het te gek . Er waren geen regels. Het was het gekste restaurant, het luidruchtigste restaurant van de stad. Ik kon nog harder feesten, want ik had een team en hoefde niet meer te koken. Ik gebruikte elke dag drugs en alcohol. We hadden er de perfecte ruimte voor. Ik zou alles doen. Ik hield van coke, ik hield van MDMA, ecstasy, K. Ik zou elke pil nemen. Smash drie mevrouw, doe een eight-ball.' Hij is vandaag nog steeds eigenaar van dit restaurant en runt een succesvol bedrijf.

Hij stierf bijna

Terwijl het succes van zijn restaurant toenam, maar zijn gezondheid achteruitging, omdat Matty het grootste deel van zijn geld ruilde voor de vernietiging van zijn lichaam. Zijn vrienden kwamen echter tussenbeide en zijn leven werd gered. Hij verklaarde in een interview: 'Toen, toen ik 29 was, kreeg ik een hartaanval. Alles viel een beetje tegen. Ik werd wakker met deze gekke pijn. Het was alsof iets mijn hart greep, en ik kon het niet laten stoppen. Het was iets dat ik nog nooit heb gevoeld. De dokters zeiden dat ik geluk had dat ik nog leefde. Ik lag vijf dagen in het ziekenhuis, over tien dagen moest ik weer aan het werk. Ik had eigenlijk vrij moeten nemen, maar restaurants houden niet op. Ik ben ongeveer drie maanden gestopt met feesten. Toen dronk ik wat en ineens was ik weer in de greep van het feesten. Mijn vrienden, mijn vriendin, iedereen maakte zich zorgen om mij. Het kon me niet schelen dat ik een hartaanval had gehad, maar alle anderen wel. Ik had drugsdealers die me geen drugs wilden verkopen. Ik ging naar verschillende bars en kreeg verschillende drugsdealers. Ik wilde niet dat het feest voorbij was, maar iedereen stapte uit het feest. Iedereen groeide op en iedereen probeerde van Parts and Labor een echt goed restaurant te maken. En ik bleef het kind. Iedereen was het gewoon zat dat Matty alles verkloot.
Ik had een soort interventie. Het waren drie vrienden en ze zeiden gewoon: je bent klaar. En ik zei: oké, ik ben klaar. Ik heb al twee jaar geen druppel gehad. Het is nog elke dag een beproeving. Ik reis de wereld rond en ik kan geen wijn drinken. Ik mis het drinken van echt goede wijn en bier.'

PRIME RIB IS GOED VOOR U! @jonshook @animalvinny @alanmyang ???

Gepost door Matty Matheson Aan Donderdag 29 juni 2017

Liefdesleven: getrouwd met Trish Matheson Spencer

Wat Matty's romantische betrokkenheid betreft, hij kent Trish Matheson Spencer al op zeer jonge leeftijd, en hoewel hij haar altijd leuk vond, twijfelde ze een tijdje of ze met hem zou uitgaan. Ze werd later aangemoedigd door haar zus en nam uiteindelijk de beslissing dat ze een relatie wilde, en de twee trouwden uiteindelijk in het huis van Trish's oom en tante in Port Dover in augustus 2014. Wat het beroep van zijn vrouw betreft, zij is de mede-eigenaar van de trouwboetiek genaamd Lovers Land in Ossington, Toronto. Samen hebben ze een zoon genaamd MacArthur, die in maart 2016 werd geboren. Er is geen controverse geweest rond hun verbintenis.

Wat is de nettowaarde van Matty Matheson?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Matty Matheson medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat Matty's opgebouwde rijkdom bijna $ 2 miljoen bedraagt, voornamelijk gemaakt als chef-kok en restauranteigenaar, terwijl hij het meeste verdiende aan zijn langdurige aanwezigheid op het tv-scherm in zijn eigen tv-programma getiteld Dood ingesteld op leven. Naarmate zijn carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

Ik ️ RIBEYES ZO VEEL! HIER MAAK JE EEN RIBEYE CHILI! @jackbox Partnerinhoud voor #JACKSRIBEYEBURGER https://t.co/XnPcIfxYAS pic.twitter.com/iug2K1jeTV

- mattymatheson (@mattymatheson) 15 november 2017

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de aspirant-acteur, zijn lengte is onbekend, terwijl zijn haar donkerbruin is en zijn ogen donkerblauw, en zijn lichaamsvorm wordt over het algemeen beschreven als rond.

Aanwezigheid op sociale media

Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve beroemdheden om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om de populariteit van de projecten waar ze aan werken te vergroten, en daarmee hun eigen netwerk. waard. Matty zelf lijkt een vaste abonnee te zijn, zo niet het leidende voorbeeld van deze beroemdheidstrend, aangezien zijn aanwezigheid vrij alomtegenwoordig is op de meeste populaire sociale-medianetwerken. Zijn Facebook-pagina heeft meer dan 110.000 volgers, zijn Twitter-account bijna 50.000 en zijn Instagram-account heeft bijna 450.000 fans.

Aanbevolen