Acteurs

Wie is Chi McBride? Zijn biografie: vrouw Julissa McBride, nettowaarde, zoon, familie, huis

Wie is Chi McBride?

Geboren als Kenneth McBride op 23 september 1981 in Chicago, Illinois, VS, hij is een acteur met de naam Chi, die hem zijn hele carrière heeft gevolgd, afkomstig uit zijn geboorteland Chicago. Hij is in de wereld vooral bekend als Lou Grover in de misdaad- dramaserie Hawaii Five-0 (2013-2018), en als de stem van Nick Fury in een aantal geanimeerde projecten van DC Universe, zoals Ultimate Spider-Man (2012-2017) en Avengers Assemble (2013-2015), onder andere.

Bekijk dit bericht op Instagram

? # H50 #GraceWilliams #TeilorGrubbs #TeilorGrubbsFans #LouGrover #ChiMcBride #ChiMcBrideFans #AlexOloughlin #SteveMcGarrett # H50hana # H50Fandom #AlexOloughlinFans

Een bericht gedeeld door Hawaii Five-0-fans (@alohawaii50) op 15 december 2015 om 15:11 uur PST

Chi McBride Bio: vroege leven, ouders en opvoeding

Chi, van Afro-Amerikaanse afkomst, groeide op in een familie van Zevende-dags Adventisten, en ging naar de Shiloh Academie, een Zevende-dags Adventistenschool die nu bekend staat als Chicago SDA Academy, en van waaruit hij zich op 16-jarige leeftijd liet inschrijven. oud. Tijdens zijn tienerjaren was Chi gefocust op muziek, begon hij zanglessen te volgen en nam hij ook verschillende instrumenten in handen. Hij werd uiteindelijk een deel van een gospelkoor in Chicago.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gefeliciteerd met je verjaardag, Chi!! Maak er een geweldige dag van met je dierbaren! Ik wens je al het beste toe ? #ChiMcBride #LouGrover #H50 #H50hana

Een bericht gedeeld door Hawaii Five-0-fans (@alohawaii50) op 23 september 2016 om 16:53 PDT

Carrièrebegin

Voordat hij een acteercarrière begon na te streven, was Chi een muzikant en lid van de band Covert, maar had alleen succes met het nummer He's the Champ. Hij maakte echter al snel de uitzending tot acteren en maakte zijn debuut in 1992 in de rol van Malcolm Pennington in de televisiefilm Revenge of the Nerds III: The Next Generation, met Robert Carradine, Ted McGinley en Curtis Armstrong. Hij vervolgde met kleine rollen in films als The Distinguished Gentleman, ook in 1992 met Eddie Murphy in de hoofdrol, daarna in de Academy Award-genomineerde biopic over Tina Turner en Ike Turner, getiteld What's Love Got to Do With It, met Angela in de hoofdrol. Bassett en Laurence Fishburne, The Fighters in 1993, met Michael J. Fox, Trini Alvarado en Peter Dobson als de sterren. Zijn eerste opvallende verschijning was in een hoofdrol in de tv-komedie The John Larroquette Show (1993-1996), en vóór het einde van de jaren '90 speelde Chi in verschillende succesvolle films, waaronder de actiedramafilm Mercury Rising (1998), met Bruce Willis en Alec Baldwin.

Stijging naar bekendheid

Met het begin van het nieuwe millennium werd Chi's naam populairder en met de rol van Steven Harper in de tv-dramaserie Boston Public bewees hij dat hij de hoogste erkenning waardig was. Tegelijkertijd speelde Chi in een aantal andere projecten, waaronder de actiethrillerfilm Gone in Sixty Seconds, vervolgens de actiefilm Narc in 2002, en in een ondersteunende rol in de film Paid in Full, met Mekhi Phifer en Wood Harris in de hoofdrol. Geleidelijk aan werd hij nog populairder, en in 2004 speelde hij met Tom Hanks en Catherine-Zeta Jones in de romantische komediefilm The Terminal, en had hij een ondersteunende rol in de veelgeprezen actiefilm I, Robot, met Will Smith als de ster. Het was in 2007 dat hij werd gekozen voor een van zijn prominente rollen, als Emerson Cod in de tv-comedyserie Pushing Daisies (2007-2009), maar in 2013 bereikte hij bekendheid met de rol van Lou Grover in de tv-misdaad- dramaserie Hawaii Five-0, en is tot nu toe verschenen in meer dan 110 afleveringen van de bekroonde serie.

Afbeeldingsbron

Voortdurend succes

De rol van Lou Grover bracht Chi op de voorgrond, en de afgelopen jaren was hij te zien in verschillende succesvolle projecten, waaronder de stem van Nick Fury in de verschillende animatiefilms en tv-series geproduceerd door DC Films, en de rol van Chief Malcolm Brown in de film Home Sweet Home in 2015.

Gepost door Chi McBride Aan zaterdag 22 maart 2014

Weet jij hoe rijk Chi McBride is?

Chi is nu te zien in meer dan 60 film- en tv-titels, waarvan de meeste zijn rijkdom enigszins hebben vergroot, dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Chi McBride medio 2018 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van McBride zo hoog is als $ 10 miljoen. Best indrukwekkend vind je niet?

Gepost door Chi McBride Aan zaterdag 22 maart 2014

Chi McBride Persoonlijk leven, huwelijk, vrouw, zoon

Als het om zijn persoonlijke leven gaat, is Chi vrij open geweest over de ups en downs die hem achter de camera overkomen. Chi is getrouwd met Julissa McBride, zelf actrice, met wie hij drie kinderen heeft. alle zonen .

Afbeeldingsbron

Megan Batoon en Andrew Siwicki

Chi McBride vrouw, Julissa McBride

Geboren als Julissa Marquez op 8 juni 1972 in New York, VS, is ze een actrice, bekend van Love Beat the Hell Outta Me (2000), Go for Broke (2002), en andere verschillende rollen die ze in haar carrière veiligstelde. Er is geen verdere informatie over Julissa, omdat ze zich meer op het gezin concentreert sinds ze zich begin jaren 2000 terugtrok uit de entertainmentwereld.

Internetpopulariteit

Chi is niet erg actief geweest op sociale-mediaplatforms, hoewel hij een behoorlijke aanhang heeft Instagram , met meer dan 2.000 fans. Hij heeft dit sociale mediaplatform gebruikt om zijn interesse in verschillende soorten wijn te delen. Hij is niet actief op Facebook en Twitter.

Aanbevolen