Ceo's

Wie is de vrouw van Chris Paul, Jada Crawley? Haar bio: leeftijd, lengte, nettowaarde, persoonlijk leven, opleiding

Wie is Jada Crawley?

Jada Alexia Crawley werd geboren op 16 februari 1984 in Winston-Salem, North Carolina, VS, en is zowel een zakenvrouw als een filantroop, maar misschien het best bekend als de vrouw van professionele basketbalspeler Chris Paul, die speelt in de National Basketball Vereniging (NBA).

https://www.instagram.com/p/BgzED2ZF7JE/?utm_source=ig_web_copy_link

De rijkdom van Jada Crawley

Hoe rijk is Jada Crawley? Vanaf eind 2018 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Haar rijkdom is ongetwijfeld ook verhoogd dankzij het succes van haar man, die een vermogen heeft dat wordt geschat op meer dan $ 205 miljoen. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven, onderwijs en relaties

Jada groeide op in North Carolina, geboren in dezelfde stad als haar toekomstige echtgenoot. Ze ging naar de Mount Tabor High School in Winston-Salem en schreef zich na haar toelating in voor de Wake Forest University. Tijdens de universiteit ontmoette ze Chris Paul tijdens een basketbalwedstrijd en de twee begonnen een relatie op 18-jarige leeftijd. Volgens berichten vroeg Chris een wederzijdse vriend om hem aan haar voor te stellen.

Toen Chris overstapte naar een professionele carrière, besloot Jada hem achter de schermen te ondersteunen. De twee zouden in 2009 een dochter krijgen en zij werd een thuisblijfmoeder om het gezin groot te brengen.

afbeeldingsbron

Echtgenoot – Chris Paul

Chris Paul speelt voor het NBA-team de Houston Rockets en heeft in de loop van zijn carrière talloze prijzen gewonnen. Hij was een NBA Rookie of the Year, NBA All-Star Game Most Valuable Player, en leidde de NBA in assists en steals meerdere keren in zijn carrière. Hij is ook een tweevoudig Olympisch gouden medaillewinnaar. Tijdens zijn loopbaan in de NBA is hij geselecteerd voor negen NBA All-Defensive Teams en negen NBA All-Star Teams, plus acht All-NBA-teams. Hij is een van de best betaalde atleten ter wereld, met aantekeningen bij verschillende bedrijven zoals Nike en State Farm. Hij is ook de voorzitter van de National Basketball Players Association sinds 2013. Voordat hij bij de Rockets speelde, speelde hij met de New Orleans Hornets nadat hij was opgesteld als de vierde algemene keuze. Hij was een topprospect van de Wake Forest University en hielp de Demon Deacons om hun allereerste toppositie ooit te behalen. Bij de Hornets ontwikkelde hij zich tot een van de beste spelers in de competitie.

In 2011 zou hij worden geruild naar de Los Angeles Lakers, maar de competitie maakte de transactie ongeldig, waardoor hij bij de Los Angeles Clippers moest spelen. Met zijn toevoeging werd het team bekend om een ​​snelle aanval vermengd met alley-oop dunks. Hij bleef bij het team tot 2017 toen hij werd verhandeld naar de Rockets. Met de Rockets hielp hij het team een ​​franchiserecord te vestigen met 65 overwinningen in zijn debuutseizoen.

afbeeldingsbron

Huwelijk en gezin

Chris vroeg Jada in 2010 ten huwelijk en het jaar daarop trouwden ze tijdens een extravagante ceremonie in het Ballantyne Hotel and Lodge in Charlotte, North Carolina, waarbij kosten noch moeite werden gespaard, inclusief op maat gemaakte designerkleding en uitzicht op een wereldberoemde golfbaan. Bloemen werden zorgvuldig geselecteerd, samen met een bruidstaart van zes lagen, en in totaal had de bruiloft 600 kaarsen en 50.000 bloemen. De bruiloft werd bijgewoond door tal van spraakmakende persoonlijkheden, waaronder Dwayne Wade, Carmelo Anthony, Speedy Claxton, Kevin Hart en Ludacris. Gasten werden getrakteerd op tal van individuele geschenken.

In een interview zei Chris dat zijn vrouw bij hem is sinds hij blut was, en hun relatie is sterk gesmeed door vele jaren van ups en downs. Ze zouden in 2012 nog een kind krijgen en het gezin woont in een mediterraan geïnspireerd herenhuis in Bel Air, met een waarde van $ 8,5 miljoen, voorheen eigendom van zanger Avril Lavigne.

Filantropie

Het echtpaar richtte later de Chris Paul Family Foundation op, die tot doel heeft het speelveld gelijk te maken als het gaat om leven, sport en onderwijs. Als onderdeel van de organisatie runt Jada haar eigen programma genaamd de Jada Paul Prom Dress Giveaway - elk jaar ontvangt ze middelbare scholieren in een hotel waar ze worden getrakteerd op een modeshow, make-uplessen, een vlechtbar en veel meer. Ze worden ook gevraagd om hun eigen galajurken, schoenen, sieraden en portemonnees te selecteren die ze voor hun respectieve evenementen zullen gebruiken. Het evenement vond plaats op verschillende locaties, waaronder Los Angeles en Winston-Salem.

Net als vele basketbalvrouwen, is Jada zeer actief online via sociale media, met name op de website Instagram waarop ze enkele van haar dagelijkse inspanningen plaatst, terwijl ze ook het werk van haar man promoot. Ze plaatst ook verschillende foto's van hun kinderen.

Aanbevolen