Journalisten

Wie is Chris Stirewalt van Fox News? Is hij een democraat? Zijn Wiki: Vrouw, Getrouwd, Familie, Netto waarde, Vader

Wie is Chris Stirewalt?

Christopher W. Stirewalt werd geboren op 17 november 1975 in Wheeling, West Virginia, VS, en is journalist, televisiepersoonlijkheid en presentator en redacteur, vooral bekend om zijn werk als digitale politieke redacteur voor Fox News Channel. Hij was ook de politieke redacteur van The Washington Examiner.

Afbeeldingsbron

De nettowaarde van Chris Stirewalt

Hoe rijk is Chris Stirewalt? Vanaf medio 2018 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 6 miljoen, meestal verdiend door een succesvolle carrière in de journalistiek. Hij heeft ook verschillende investeringen, met name in onroerend goed. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Onderwijs en vroege carrière

Chris ging naar Whitfield School in zijn geboorteplaats Wheeling en verhuisde na een jaar naar The Linsly School. Hij studeerde af aan de middelbare school in 1993 en schreef zich vervolgens in aan het Hampden-Sydney College, waar hij in 1997 zijn bachelordiploma behaalde. Kort daarna begon hij te werken bij de plaatselijke krant genaamd de Wheeling Intelligencer, en na een jaar verhuisde hij om te werken voor de Charleston Daily Mail, die hij diende als politiek redacteur. Hij bleef zes jaar bij Charleston Daily Mail en stapte in 2004 over naar de West Virginia Media. Zijn ambtstermijn bij die krant duurde drie jaar, waarna hij in dienst was van de Washington Examiner, waar hij zijn werk voortzette als politiek redacteur voor de komende drie jaar. In 2010 kreeg hij een baan bij Fox News Channel, waar hij nog steeds werkt als digitaal politiek redacteur.

Wie is eigenlijk een brave jongen? Fox News Washington Bureau doorgrondt de grote vragen. @jeniontheblock @DanaPerino @dailybriefing pic.twitter.com/hbMd4M91YC

— Chris Stirewalt (@ChrisStirewalt) 24 augustus 2018

Latere carrière

Stirewalt is vele malen voor de camera verschenen en is nu de co-host van de populaire podcast getiteld I'll Tell You What op Fox News Channel, naast Dana Perino; de show werd vooral veel bekeken tijdens de presidentiële campagne van 2016. Stirewalt en Perino hebben een goede chemie omdat ze eerder aan de show The Kelly File hadden gewerkt. Daarnaast werkt hij ook aan de online videoserie Power Play, die vaak te zien is op FoxNews.com. Hij schrijft ook dagelijks politiek nieuws, waaronder het Fox News Halftime Report. Het is bekend dat hij dankzij zijn werk voor Fox News Channel een salaris van ongeveer $ 1 miljoen per jaar verdient. Hij krijgt ook geld van sponsoring en advertenties op zijn shows, en is ook verschenen in andere shows, waaronder Special Report met Bret Baier, en Fox News Sunday naast Chris Wallace. Hij wordt ook uitgenodigd op panels om politieke analyses te geven over het laatste nieuws in de wereld van de politiek.

Afgezien van zijn werk in het nieuws, probeerde hij ook andere mogelijkheden te zoeken om zijn vermogen te vergroten. De afgelopen jaren is hij zich gaan verdiepen in investeringen, met name in onroerend goed, waardoor zijn vermogen aanzienlijk is gestegen.

Jachtgeweer rijden met @edhenry voor @foxnewsnight pic.twitter.com/IRGW6Sfh5t

— Chris Stirewalt (@ChrisStirewalt) 27 december 2017

Politieke houding en persoonlijk leven

Chris staat bekend als een Democraat, zoals vooral blijkt uit zijn steun aan de presidentiële campagne van Donald Trump en het daaropvolgende presidentschap. Zijn opmerkingen over Trump en zijn steun aan enkele van de bekritiseerde beslissingen van de president hebben echter ook kritiek op zijn pad gebracht. Veel mensen zet vraagtekens bij dit standpunt , omdat hij soms een onbevooroordeelde manier toont om de acties van de president te vermelden, wat betekent dat hij het misschien niet helemaal eens is met de huidige regering in Amerika.

Afbeeldingsbron

Brian Mazza netto waarde

Wat zijn romantische leven betreft, er deden geruchten de ronde dat hij een romantische band had met Dana Perino, vooral vanwege hun chemie op het scherm, maar deze geruchten waren vernederd toen werd onthuld dat Dana sinds 1998 getrouwd is. Bronnen geloven dat Chris is alleenstaand, hoewel hij op een gegeven moment tweette over het zingen van zijn kinderen, wat velen ertoe bracht te geloven dat hij misschien een alleenstaande vader is die voor zijn kinderen zorgt; niet zo!

Is Chris Stirewalt op sociale media?

Net als tal van journalistieke persoonlijkheden, is Chris online actief door middel van een social media-account op Twitter, dat hij voornamelijk gebruikt om commentaar te geven over recente politieke gebeurtenissen, en een paar citaten van andere politieke persoonlijkheden. Hij promoot ook zijn werk met Dana Perino als hun podcast I'll Tell You What blijft sterk .

Afbeeldingsbron

Afgezien van zijn Twitter-account zijn video's van hem beschikbaar op de Fox News-website en op YouTube, waar vaak clips van zijn optredens op televisie te zien zijn. Hij laat zelden persoonlijke foto's zien, en een van de redenen waarom er weinig informatie over zijn familie is, is omdat hij niets vermeldt over zijn persoonlijke leven.

Aanbevolen