Beroemde Echtgenoten

Wie is Chrissy Haley? Todd Haley's vrouw Wiki Bio, leeftijd, familie, vermogen

Wie is Chrissy Haley?

Todd Haley is een beroemde American Football-coach en met zijn populariteit werden ook de mensen om hem heen populair, waaronder zijn vrouw Chrissy. Chrissy heeft echter besloten zich niet te veel met het publiek te bemoeien en is achter de schermen een supporter van haar man gebleven.

Dus, wil je meer weten over de relatie tussen Chrissy en Todd? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons terwijl we het verhaal achter hun relatie en Chrissy's leven in het algemeen ontdekken.

Chrissy Haley Leeftijd, Huwelijk, Kinderen

Chrissy is buiten de schijnwerpers gebleven, wat ertoe leidde dat ze haar echte leeftijd verborg, maar volgens sommige bronnen is ze achter in de veertig. Haar geboorteplaats blijft ook verborgen, en verdere informatie zoals de namen en roeping van haar ouders, en ook opleiding. Hopelijk verandert Chrissy van gedachten en wordt ze meer openhartig over haar vroege leven.

Met betrekking tot haar romance met Todd is het stel al een tijdje samen. Ze heeft hem zijn hele carrière gevolgd en was zijn grootste supporter. Ze zijn veel verhuisd en hebben in verschillende staten in de VS gewoond. Desalniettemin is het paar sterk gebleven en sinds ze samen zijn, hebben ze vier dochters en een zoon verwelkomd.

Chrissy kwam in 2013 voor het eerst in de schijnwerpers, nadat reeksen naaktfoto's online waren geplaatst onder Chrissy's naam, maar het bleek dat de foto's nep waren. Chrissy kwam in 2017 in het nieuws toen ze betrokken was bij een kleine handgemeen buiten een bar; zij en Todd vierden oudejaarsavond, en nadat ze uitgingen, raakte Chrissy betrokken bij een vechtpartij, die uiteindelijk werd opgelost, Chrissy raakte niet gewond en er waren geen juridische gevolgen, alleen een beetje publiciteit.

De echtgenoot van Chrissy Haley, Todd Haley

Nu we alles wat er over Chrissy beschikbaar is met u hebben gedeeld, laten we wat informatie delen over haar man, Todd Haley.

Todd Haley werd geboren op de 28eeFebruari 1967, in Atlanta, Georgia USA, de zoon van Dick Haley, die directeur van Player Personnel was voor de Pittsburgh Steelers en New York Jets voetbalteams, en zijn vrouw Carolyn; zijn vader speelde ook voetbal als cornerback.

Samen met zijn vader ging hij naar Steelers-spellen en diende als ballenjongen die uitgroeide tot een liefde voor de sport. Hij ging naar de Upper St. Clair High School en schreef zich na zijn toelatingsexamen in aan de Universiteit van Florida en de Universiteit van Miami, waar hij golf speelde. Hij studeerde in 1991 af aan de Universiteit van Noord-Florida en behaalde een bachelordiploma in communicatie.

Bekijk dit bericht op Instagram

Mike Tomlin over OC Todd Haley: 'Ik heb de beslissing genomen om het contract van aanvallende coördinator Todd Haley niet te verlengen. Ik wil Todd bedanken voor zijn bijdragen aan ons offensief de afgelopen zes jaar, en we wensen hem het beste in zijn toekomst als coach.' Mogelijke vervanger OC is Randy Fichtner #steelers #news #steelersnation #steelcity #herewego #offseason #offense #oc #coordinator #toddhaley #superbowl #pittsburgh #pennsylvania #blackandgold #steelernation #heinz #heinzfield #coach #sack #instagram #woensdag #bigben #miketomlin

Een bericht gedeeld door Het Steelers-rapport (@thesteelersreport) op 17 januari 2018 om 13:58 PST

Carrièrebegin en opkomst tot bekendheid

Todds carrière begon in het midden van de jaren '90 toen hij door de New York Jets werd aangenomen als hun scoutingassistent, een jaar lang van 1995 tot 1996 in die functie en toen de wide receivers coach werd genoemd. Hij bleef in die positie tot 2000, toen hij in 2001 werd aangeworven door de Chicago Bears.

Gedurende de jaren 2000 veranderde Todd verschillende keren van club en baan, diende hij van 2004 tot 2006 als de brede receiver-coach van de Dallas Cowboys, daarna als aanvallende coördinator voor de Arizona Cardinals, voordat hij uiteindelijk de hoofdcoach van de Kansas City Chiefs werd. Hij bleef drie seizoenen bij de - in zijn eerste seizoen had Todd slechts vier overwinningen met 12 verliezen en eindigde hij op 4ein de AFC West was het tweede seizoen een verbetering met 10 overwinningen en zes nederlagen en eindigde op 1NSin de AFC West en in de kwalificatie voor het 'postseason', werd zijn team echter verslagen door de Baltimore Ravens in AFC Wild-Card Game. Het volgende seizoen was rampzalig, want hij werd ontslagen na 13 wedstrijden met een record van vijf overwinningen en acht verloren wedstrijden.

Meest recente inspanningen

In 2012 werd Todd de nieuwe offensieve coördinator voor de Pittsburgh Steelers, die tot 2017 duurde, gedurende welke tijd de Steelers vier keer in het naseizoen speelden en in 2016 de AFC Championship-wedstrijd bereikten, die ze verloren van de New England Patriots. Nadat het seizoen 2017 was geëindigd, liep het contract van Todd af en werd hij gerekruteerd door de Cleveland Browns, maar werd slechts acht wedstrijden in het seizoen ontslagen.

Todd Haley Netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière werkte Todd voor verschillende succesvolle franchises in de NFL in verschillende functies, waaronder als hoofdcoach, die allemaal hebben bijgedragen aan zijn rijkdom. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Todd Haley begin 2019 was? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Haley bijna $ 2 miljoen bedraagt, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn rijkdom in de toekomst toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Aanbevolen