Beroemdheden

Wie is Chubbyemu? Wiki Biografie, leeftijd, echte naam, vriendin, vermogen

Het vroege leven, familie

Bernard Chubbyemu werd op 14 september 1984 in de Verenigde Staten geboren onder het teken Maagd – zijn echte achternaam is voorlopig niet bekend. Hij woont nu in Philadelphia, Pennsylvania. Zijn ouders kwamen in 1975 van Taiwan naar de VS met slechts $ 300 op zak - zijn moeder was de jongste dochter in het gezin en volgens oude Tai-tradities mocht ze geen erfenis van haar familie krijgen. Bernards vader was de oudste zoon in zijn familie, maar zijn familieleden waren er sterk tegen dat hij Taiwan verliet, dus vertelden ze hem dat ze hem niet zouden steunen of hem iets zouden geven als hij zou vertrekken. Dus toen ze in de VS aankwamen, moesten ze slapen op de bank van Bernards oom, terwijl zijn vader een graad in nucleaire techniek behaalde en zijn moeder bij een bank werkte. Bernard zei dat dit hem en zijn broer en zus leerde om hun tanden op elkaar te klemmen en je weg naar je droomleven te gaan, waarvoor hij erg dankbaar was, en dit patroon in zijn toekomstige leven gebruikte, waarbij hij veel moeilijkheden op zijn eigen manier overwon. Bernard ooit genoemd in een van zijn Instagram-berichten dat niemand in zijn leven die hij serieus had genomen, hem ooit had verteld dat hij iets niet kon. Hij voelde altijd veel steun van zijn familie en goede vrienden, dus het kostte hem te weinig tijd om te herstellen van een mislukking, of van een ongemakkelijke situatie.

Opleiding

Bernard studeerde in 2002 af aan zijn plaatselijke middelbare school. In de laatste twee jaar van zijn schooltijd had hij drie banen voor meer dan 80 uur per week, en voelde zich uitgeput, en had een van hen kunnen verlaten omdat hij genoeg geld had, maar gaf op was niet zijn ding - dus bekleedde hij alle drie de functies en studeerde tegelijkertijd op school. Later ging hij naar de Universiteit van Illinois, waar hij in 2006 afstudeerde en uiteindelijk zijn Ph.D. en een klinische adjunct-professor te worden.

Chubbyemu

Carrière

medische carrière

Na zijn afstuderen aan de Universiteit van Illinois begon Bernard te werken in de geneeskunde, nadat hij stage had gelopen bij een farmaceutisch bedrijf in Chicago. Daarna wendde hij zijn carrièrepad naar de sfeer van de toxicologie, en het hielp hem om de meest ongemakkelijke situaties het hoofd te bieden, wanneer mensen in de problemen kwamen door giftige vloeistoffen te drinken: in dergelijke gevallen kon Bernard met eigen ogen zien wat er met hun interne organen gebeurt, en het hielp hem aanzienlijk in zijn toekomstige YouTube-carrière. Later verlegde hij zijn aandacht naar de oncologie en begon in dat veld te werken, en waar zijn hoofdspecialisatie nu is, wat betekent dat zijn werk verband houdt met de resultaten van experimenteel en klinisch onderzoek in hematologie en oncologie, hand in hand met experimentele therapieën in chemotherapie en immunotherapie.

YouTube-carrière

Zijn YouTube-kanaal genaamd Chubbyemu is gemaakt op 25 september 2015. Bernard zei dat hij het had gemaakt om iets te hebben dat hij het zijne kon noemen, om sporen achter te laten. Zijn abonnees groeiden heel langzaam, zodat hij zelfs zijn kanaal wilde verwijderen, en in december 2016 een hele maand geen video's uploadde terwijl hij een nieuwe aanpak bedacht. Stoppen met YouTube was niet acceptabel voor hem, dus besloot hij over te schakelen van videogamevideo's naar populaire geneeskunde-onderwerpen. Bernard staat nu bekend om zijn uiteenzetting van de medische terminologie in zijn video's en het uitleggen van de Latijnse of andere taalkundige wortels van een woord, het uitleggen van de namen van diagnoses en andere interessante medische terminologie. In 2019 heeft zijn kanaal ongeveer 300 video's die in het algemeen meer dan 81 miljoen views hebben getrokken, waarvan er veel nu de verhalen vertellen van mensen die in lastige situaties terechtkwamen en medische hulp nodig hadden. Zijn nieuwe video's zoals A Dad Mistakly Drank A Lava Lamp At Bedtime. Dit is wat er met zijn nieren is gebeurd en een peuter kauwde loodverf van zijn speelgoed. Dit is wat er met zijn brein is gebeurd, is in slechts een paar maanden tijd meer dan twee miljoen keer bekeken.

Verhaal over vetverlies

Er was een periode in Bernards leven waarin hij besloot dat hij wat gewicht moest verliezen omdat het meer dan 99 kg was, en hij gaf toe dat hij vaak het gevoel had dat hij op het punt stond op te geven. Hoewel hij een speciaal plan had om af te vallen en verschillende specialisten had die met hem samenwerkten, voelde hij zich niet sterk genoeg om zijn doel te bereiken. Hij had de hele dag honger toen hij zijn calorietekort had, elke maaltijd was niet genoeg om een ​​vol gevoel te krijgen, en hij had veel cardiosessies, die behoorlijk vermoeiend waren, tot 11 per week. Zijn coach Shelby Starnes heeft hem veel geholpen en begeleid op zijn manier van afvallen. Bernard deelde dat hij de hulp van experts nodig had omdat hij er sterk van overtuigd was dat het bekijken van een paar video's op YouTube je nergens een expert in maakt, dus raadt hij niemand aan om tips en advies van YouTube te gebruiken die betrekking hebben op iemands gezondheid of behandeling. Aan het einde van zijn reis woog hij ongeveer 163 pond (73 kg) en voelde hij zich veel beter omdat hij geen calorietekort meer had. Hij deelde zijn weg op zijn YouTube-kanaal, maakte veel Q&A-video's en update-video's.

Priveleven

Bernard vertelde eens dat het sociale leven niet zo belangrijk voor hem was, omdat hij genoot van zijn werk en de dingen die hij alleen deed. Hij zegt dat al zijn vrienden 20+ jaar ouder zijn dan hij, ze hebben allemaal een gezin en kinderen en hij had geluk als ze elkaar een keer per maand tijdens een etentje konden ontmoeten. Hij heeft nooit gezegd dat hij een vriendin of vrouw heeft en zegt vaak dat zijn professionele werk en YouTube al zijn tijd in beslag nemen. Hij heeft geen kinderen.

Hobby's en interessante weetjes

Naar eigen zeggen is Bernards grootste hobby het spelen van videogames, waarmee hij in 2004 begon toen games als Half Life 2, Halo 2 en World of Warcraft: Cataclysm werden gelanceerd. De laatste tijd speelt hij games als Overwatch en The Last Guardian. Hij doet aan bodybuilding met zijn coach Shelby Starnes als hij bezig is met afvallen of aankomen. Bernard zei ook dat hij dol was op reizen en fotograferen, en er graag meer tijd aan zou willen besteden, maar die vrije tijd niet heeft.

Aanwezigheid op sociale media

Bernard is behoorlijk actief op verschillende social media platforms. Naast zijn belangrijkste sociale media-account op Youtube die meer dan 1,1 miljoen abonnees heeft, heeft hij ook een Instagram account waarop hij meestal selfies deelt met enkele bedachtzame en motiverende berichten en nieuwe video-aankondigingen; het profiel wordt gevolgd door 3.600 mensen. Hij heeft ook een Twitter account dat wordt gelezen door meer dan 6.500 volgers, en zijn Facebook pagina wordt gevolgd door ongeveer 2.000 mensen.

Chinese sites voor het delen van video's hebben deze functie waarbij opmerkingen bovenaan kunnen scrollen terwijl de video wordt afgespeeld. Voor mijn video's, zonder deze foto zelfs maar te zien, kun je een wilde gok doen waar dat naartoe gaat. En hier is het. pic.twitter.com/AIPbWF1rWl

— Chubbyemu (@chubbyemu) 6 december 2018

Verschijning

Bernard heeft kort donkerbruin haar en bruine ogen. Hij is ongeveer 1,65 m lang en weegt nu ongeveer 73 kg sinds hij zijn programma voor gewichtsverlies heeft doorlopen. Wat zijn kledingstijl betreft, geeft hij de voorkeur aan klassieke looks en draagt ​​hij vaak overhemden, broeken en blazers.

Wanneer je een pak draagt ​​voor Walmart, maar je je alleen de $ 0,84 generieke merkfrisdrank kunt veroorloven?

Gepost door Chubbyemu Aan zaterdag 22 april 2017

Netto waarde

Volgens gezaghebbende bronnen is Bernard erin geslaagd een vermogen te verzamelen dat geschat wordt op ongeveer $ 350.000, van zijn YouTube-kanaal, wat hem ongeveer $ 6.500 per maand oplevert, en van zijn professionele medische activiteiten, waarbij hij fulltime in het ziekenhuis werkt. Bernard was zeer gemotiveerd door het bereiken van de mijlpaal van een miljoen abonnees op zijn YouTube-kanaal, dus hij zal hoogstwaarschijnlijk doorgaan met het uploaden van video's, wat betekent dat zijn vermogen in de toekomst alleen maar zal groeien.

Aanbevolen