Modellen

Wie is Claudia Sampedro's verloofde Claudia Sampedro? Haar Wiki: Vriendje, Netto waarde, Verloofd, Baby, Gewicht, Bio

Wie is Claudia Sampedro's verloofde Claudia Sampedro?

Geboren op de 27evan oktober 1989, in Havana, Cuba, Claudia Sampedro is een 28-jarig Kaukasisch supermodel en schoonheidsspecialist, van Spaanse afkomst, maar misschien het best bekend voor het maken van schermtijd in de populaire E! netwerk reality tv-serie getiteld WAGS Miami. Ze heeft ook een aantal verlovingen als model gehad, maar was ook een collega van verschillende succesvolle plastisch chirurgen. Ze is sinds 2005 actief in de vaak lucratieve modellenwereld.

Bekijk dit bericht op Instagram

Zorg ervoor dat jullie mijn kast bekijken op @shopdesignerhaven (link in mijn bio) Ik verkoop een aantal van mijn favoriete pre-loved goodies en vele andere gloednieuwe stukken die nog nooit zijn gedragen ❤️ #Valentino

Een bericht gedeeld door Claudia Sampedro ???? ️ (@claudiasampedro) op 2 maart 2018 om 17:01 uur PST

Het vroege leven en onderwijs

Hoewel er niet veel details zijn over de vroege jeugd van het supermodel, is het algemeen bekend dat haar ouders van Colombiaanse afkomst zijn. Ze verhuisde met haar ouders naar Miami, Florida, VS toen ze nog maar zes jaar oud was. Er is echter geen verklaring over hoe en wanneer Claudia geïnteresseerd raakte in het beroep dat ze nu heeft. Ze ging eigenlijk nooit naar de middelbare school, althans niet fysiek, omdat ze helemaal thuisonderwijs kreeg van de eerste klas tot aan haar toelatingsexamen. Daarna ging ze naar een nog niet nader gespecificeerde universiteit, maar studeerde af met een graad in cosmetologie. Gezien het feit dat ze op haar zestiende begon met modellenwerk, kan het indrukwekkend worden genoemd dat ze zowel haar opleiding als carrière met succes heeft gevolgd.

Carrière

Al in 2005 kreeg Claudia haar eerste modellenbaan via haar scout en agent, genaamd John Casablancas. Ze kreeg eerst een plek in verschillende modellenshows en een paar advertentiecontracten, wat haar carrière een vliegende start gaf, maar kort daarna kwamen er veel betere aanbiedingen. In de loop van de volgende jaren slaagde ze erin om modellenwerk te krijgen bij prestigieuze bedrijven, zo stond ze op de covers van Face 2 Face Magazine en Mixed Magazine. Claudia ging toen rond om partnerschappen aan te gaan met verschillende cosmetisch chirurgen en leerde haar andere ambacht terwijl ze de modellenladder beklom. In 2011 kwam haar grote doorbraak, toen ze eindelijk een contract kreeg met het bedrijf Nutri-Sups, waar ze werkte als een gesponsord glamourmodel. Uiteindelijk bereikte haar gezicht de schermen in videovorm, toen ze begon te spelen in de E! netwerk reality-tv-show getiteld WAGS Miami, waardoor effectief enorme schermtijd wordt gewonnen. Vanwege de hoeveelheid controverse die bij de show betrokken was, gaf het grote aantal kijkers Claudia de laatste stap naar supersterrendom. Op dit moment doet ze af en toe fotoshoots en blijft ze in de show.

hou van het leven

Als supermodel dat ze is, heeft Claudia tijdens haar carrière waarschijnlijk verschillende datingervaringen gehad, hoewel de meeste onbekend blijven voor het publiek. Dat is ook het geval met haar vorige vriend, met wie ze waarschijnlijk van plan was een gezin te stichten, aangezien ze in 2009 bevallen was van zijn dochter, Keana Skye. Hoe lang hun relatie duurt, is echter niet bekend. Twee jaar na de geboorte van haar eerste kind, begon Claudia te daten met de NFL-superster Julius Peppers, die in de unie kwam met een eigen kind, genaamd Elijah Peppers, uit zijn vorige relatie. Het paar woont sinds 2014 samen en samen hebben ze een zoon genaamd Amaretto, geboren in september 2015. Bovendien wordt beweerd dat Claudia op een gegeven moment met Kim Kardashian's ex-vriend Reggie Bush is uitgegaan, en in combinatie met het feit dat veel bel Claudia Kim's tweelingbroer, qua uiterlijk, de bewering leidde tot veel controverse.

Gepost door Claudia Sampedro Aan maandag 3 november 2014

Niet allemaal natuurlijk

Als schoonheidsspecialiste en plastisch chirurg-assistent en promotor zelf, was Claudia ook onderworpen aan plastische chirurgie. Er is niet genoeg informatie om elk deel van haar lichaam dat door een arts is veranderd nauwkeurig te noemen, maar het is algemeen bekend dat ze tot nu toe een aantal plastische operaties heeft ondergaan. Het hebben van het lichaam dat ze heeft, onderstreept blijkbaar dat ze het graag laat zien, wat enige controverse veroorzaakte toen ze in 2016 voor een volledig naakte fotoshoot ging, waardoor een andere WAGS Miami-ster, Ashley Nicole Roberts, haar confronteerde en haar moederlijke moraal in twijfel trok. sinds de fotoshoot in 2016 plaatsvond, minder dan een jaar nadat ze bevallen was van haar tweede kind.

Wat is het vermogen van Claudia Sampedro?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Claudia Sampedro is, vanaf begin 2018? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totale vermogen van Claudia medio 2018 bijna $ 1 miljoen bedraagt. De groei van dit cijfer is ongetwijfeld grotendeels geholpen door haar succes in de mode-industrie, terwijl de grootste bijdrage komt van haar langdurige aanwezigheid in WAGS Miami. Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

pic.twitter.com/dHYD5Zk7Nj

- Claudia Sampedro (@ClaudiaSampedro) 28 juli 2016

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke eigenschappen van het aspirant-supermodel, er is gelukkig veel informatie over haar, vanwege de aard van haar beroep. Haar vitale statistieken zijn 34-25-36, terwijl haar lengte 1,68 m is en haar lichaamsgewicht 54 kg. Ze is momenteel een geverfde blondine met bruine ogen, maar haar voetmaat is nog niet bekendgemaakt.

Aanwezigheid op sociale media

Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve modellen om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te onderhouden, om zo de populariteit van de merken waarvoor ze werken te vergroten, en daarmee hun eigen internet. waard. Claudia zelf lijkt een grote abonnee te zijn, aangezien ze vrij alomtegenwoordig is op de meeste sociale-medianetwerken. Haar Facebook-account heeft meer dan 164.000 volgers, terwijl haar Twitter-account een iets hogere 171.000 volgers heeft, en haar Instagram-account wordt actief gevolgd door een aanzienlijk hoger 1.000.000+ volgers, want daar is ze het meest actief.

Aanbevolen