Beroemdheden

Wie is de ex-vriendin van Clint Eastwood, Jacelyn Ann Reeves? Haar bio: nettowaarde, onderwijs, kinderen, carrière, metingen

Wie is de ex-geliefde van Clint Eastwood, Jacelyn Reeves?

Jacelyn Reeves werd geboren op 21 december 1951 – wat betekent dat haar sterrenbeeld Boogschutter is en dat ze nu 66 jaar oud is – in Seattle, de staat Washington, VS, en is vooral bekend als ex-geliefde van Clint Eastwood, een beroemde Hollywood-acteur , en die hem twee kinderen schonk, een dochter genaamd Kathryn en een zoon genaamd Scott. Over haar achtergrond gesproken, ze werd geboren in een familie van gemengde afkomst, met Duits, Iers, Welsh en Nederlands bloed in haar aderen.

Netto waarde

Dus hoe rijk is Jacelyn Reeves? Volgens gezaghebbende bronnen heeft ze een vermogen van meer dan $ 3 miljoen, waarbij haar rijkdom is opgebouwd uit haar carrière als stewardess en vermoedelijk uit alimentatie uit Eastwood. De informatie over haar bezittingen, zoals auto's en huizen, wordt echter niet bekendgemaakt. Als stewardess moet Reeves een goed salaris hebben gehad, en ze is zeker financieel stabiel vandaag, aangezien haar beide kinderen succesvol zijn in hun beroep.

Het vroege leven en onderwijs, ouders en lichaamsmetingen

We hebben niet veel informatie over het vroege leven van Reeves, ook niet over haar ouders, maar we weten dat ze opgroeide in Seattle, waar ze naar de middelbare school ging. Ze zag er niet alleen prachtig uit op 66-jarige leeftijd, maar ook zeker een overblijfsel uit haar jonge dagen, wat een van de redenen was waarom ze de aandacht trok van de beroemde acteur. Over de lichaamsafmetingen van Jacelyn gesproken, ze is 5 ft 5 ins (164 cm) lang en haar gewicht is ongeveer 135 lbs (65 kg). Ze verft haar haar blond en is van blanke etniciteit.

Carrière

Jacelyn werkte vroeger als stewardess, wat zowel interessant als vermoeiend kan zijn, en enkele van haar verantwoordelijkheden in die functie waren het bijwonen van preflightbriefings over details over de vlucht, assisteren bij het voorbereiden van de cabine, communiceren met de passagiers en het demonstreren van het gebruik van nood- en veiligheidsuitrusting in het vliegtuig, evenals het serveren en verkopen van maaltijden, snacks en dranken. Daarnaast vereist de genoemde taak ervoor te zorgen dat alle passagiers hun veiligheidsgordels hebben vastgemaakt en hen gerust te stellen tijdens de vlucht, wanneer de mogelijkheid van turbulentie zich voordoet. Tot slot speelde ze als stewardess een belangrijke rol. Naar verluidt heeft Jacelyn, naast het werken in de genoemde functie, geen andere banen gehad.

Prive leven

Reeves werd beroemd toen ze in de jaren '80 begon te daten met de wereldwijd geprezen acteur en filmmaker, Clint Eastwood. Volgens bronnen ontmoette het paar elkaar in de Hog's Breath Inn, tijdens een van Clint's rokkenjagerperiodes, zoals bronnen in zijn omgeving hebben verklaard. Uit die relatie heeft Reeves een zoon genaamd Scott Eastwood, geboren Scott Reeves in 1986, en een dochter genaamd Kathryn Eastwood, ook geboren onder de achternaam Reeves, in 1988. Beide kinderen hadden aanvankelijk geboorteakten waarin stond dat vader weigerde. Eastwoods relatie met Jacelyn was echter niet algemeen bekend totdat het artikel over Reeves in 1990 in Star werd gepubliceerd, en waarin ze zei dat sommige familieleden me zeggen een vaderschapszaak aan te spannen tegen Clint, maar dat wil ik niet en de kinderen die ze hem baarde, bleven na die gelegenheid meer dan tien jaar lang onopgemerkt. Jacelyn woont nog steeds in Los Angeles.

Kinderen

De kinderen van Reeves, Kathryn en Scott, werden door hun vader afgewezen, maar hun moeder heeft ze goed opgevoed om succesvol en financieel stabiel te worden. Scott, die nu 31 is, is een vrij bekende acteur en een model, die in films als Diablo en Snowden heeft gespeeld en erkenning heeft gekregen dankzij zijn talent, en niet dankzij de steun van zijn vader, terwijl haar dochter Kathryn ook actief in de acteerwereld, want ze was te zien in projecten als Thick Water, Jersey Boys en Virus of the Dead. De kinderen van Jacelyn staan ​​vanaf vandaag op goede voet met hun vader en hij heeft verschillende keren zijn steun en trots jegens hen uitgesproken, maar hij heeft hen niet geholpen om beroemd te worden. Tot een paar jaar geleden werkte Scott als barman in San Diego en had hij alleen maar dromen en ambities om acteur te worden. Zijn vader bemoeide zich niet met zijn carrière en Scott verklaarde dat dit waarschijnlijk het beste was wat hij voor hem had kunnen doen, in een interview met The Sunday People. Daarnaast zei de jonge acteur dat hij het gemakkelijk had kunnen maken, maar daar zou ik niets van hebben geleerd.

Kathryn zit pas sinds 2014 in de filmindustrie, maar staat blijkbaar goed aangeschreven bij het publiek en de regisseurs, en verscheen in opmerkelijke films, waaronder 'Jersey Boys', 'House Slave', 'Candles', 'Virus of the Dead' en het binnenkort uit te brengen 'Banned, Exploited & Blacklisted: The Underground Work of Controversial Filmmaker Shane Ryan'.

Aanbevolen