Beroemdheden

Wie is de ex-vrouw van Clint Walker, Susan Cavallari? Biografie

Wie is Susan Cavallari?

Susan Cavallari is de weduwe van de overleden acteur Clint Walker; helaas is er niet veel informatie over Susan in de media. Het enige dat ter beschikking wordt gesteld, is dat ze Amerikaanse is, en dat ze een derde vrouw is van de beroemde acteur Clint Walker.

afbeeldingsbron

Populariteit door huwelijk

Susan is de derde en laatste vrouw van Clint Walker. Voor haar was hij twee keer eerder getrouwd, maar al zijn huwelijken duurden ongeveer 20 jaar. Zijn eerste huwelijk was met Verna Garver, van 1948 tot 196, daarna trouwde hij in 1974 met Giselle Hennessy. In 1994 stierf ze.

Slechts drie jaar later werd Susan zijn derde vrouw, en de twee bleven getrouwd tot 21 mei 2018, toen Clint overleed uit congestief hartfalen in Grass Valley, Californië, slechts negen dagen voor zijn 91e verjaardag. Toen het nieuws van hun huwelijk zich eenmaal verspreidde, werd Susan destijds een van de meest prominente persoonlijkheden, maar helaas konden de media geen details ontdekken over de derde vrouw van Clint Walker. Best jammer, maar hopelijk komt dergelijke informatie in de toekomst beschikbaar.

afbeeldingsbron , Clint Walker vroeger en nu

Latere jaren en pensionering

Zijn carrièrejaren liepen ten einde, maar hij slaagde er toch in om een ​​paar opmerkelijke rollen te bemachtigen, zoals een optreden in Hysterical in 1983, en vervolgens in The Gambler Returns: Luck of the Draw in 1991. Vier jaar later nam hij zijn meest prominente rol opnieuw op zich. van Cheyenne Bodie in de tv-serie Kung Fu: The Legend Continues, terwijl hij in 1998 Nick Nitro uitte in de film Small Soldiers, wat uiteindelijk zijn laatste carrière-inspanning werd.

Aanbevolen