Websterren

Wie is CloeCouture? Wiki Biografie, leeftijd, lengte, zussen, vermogen, dating

Wie is CloeCouture?

Cloe Breena Feldman werd geboren op 23 juni 1997 in Florida, VS, en is een YouTube-persoonlijkheid, vooral bekend van haar kanaal CloeCouture waarop ze veel video's uploadt over zowel make-up als mode. Ze is al sinds haar 13e actief op de website en heeft in verschillende publicaties gestaan.

De rijkdom van Cloe Couture

Hoe rijk is CloeCouture? Vanaf begin 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1,5 miljoen, verdiend door een succesvolle online carrière, waarbij haar populariteit heeft geleid tot tal van kansen, waaronder samenwerkingen met andere populaire YouTube-persoonlijkheden. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van YouTube

Cloe groeide op in Florida met een oudere en een jongere zus die later in haar video's te zien zouden zijn. Ze werd opgevoed door haar moeder die voor haar overlijden ongeveer 17 jaar aan kanker leed. Haar strijd met de ziekte gaf haar een ander perspectief in haar leven en leerde haar het leven ten volle te leven.

Toen ze opgroeide, raakte Cloe geïnspireerd door verschillende YouTube-persoonlijkheden die zich richtten op make-up, zoals iJustine en sappigestar07. Ze leerde veel van het kijken naar beauty- en make-upvideo's op YouTube, en besloot uiteindelijk dat ze wat ze had geleerd zou gebruiken, samen met een paar van haar andere technieken, en haar eigen kanaal . Ze begon als tiener op YouTube en zonder financiële middelen nam ze alleen video's op via haar webcam. Omdat ze video's van betere kwaliteit wilde maken, begon ze opnameapparatuur te lenen van haar moeder en oudere zus, terwijl ze haar kanaal gericht hield op schoonheid, hoewel ze ook geïnteresseerd was in het uploaden van andere inhoud.

CloeCouture

Beroemd worden

In de komende paar maanden zou haar kanaal groeien en een aanzienlijk aantal volgers krijgen. Ze wilde ook videoblogs - of vlogs - plaatsen omdat het populair werd op YouTube. Dus opende ze een tweede account genaamd Vivalacloe dat zich richt op vlogs. Ze begon doorbraken te maken op de website en kreeg een aanzienlijk aantal fans; ze zegt ook dat haar kanaal haar heeft geholpen zelfvertrouwen te krijgen omdat ze moeite had met haar sociale leven op school. Ze vermeldt dat ze gemotiveerd is om haar kanaal te onderhouden omdat haar fans inspiratie opdoen in haar tutorials.

Ze heeft het platform ook gebruikt om haar mening en standpunt over seksistische behandeling van vrouwen kenbaar te maken. Ze had zelfs een keer een probleem met de website Instagram toen ze haar foto verwijderde die als te bloot werd beschouwd, hoewel dat niet zo was, en vervolgens het seksistische beleid van het bedrijf bekritiseerde. In 2011 groeide haar bekendheid nog meer toen ze te zien was in een artikel in The Wall Street Journal, samen met verschillende andere populaire YouTube-persoonlijkheden, waarin werd beschreven hoe haar kanaal bekendheid verwierf door middel van make-uptutorials.

CLOTOPIA. 2 DAGEN. pic.twitter.com/tFThpNMYcW

— Cloe Feldman (@CloeCouture) 27 maart 2019

Recente projecten

Afgezien van haar vlog en schoonheidsinhoud, heeft CloeCouture zich de afgelopen jaren in muziek en lifestyle gewaagd. Ze begon komische sketchvideo's te maken met de titel iDateCloeCouture, die populair werden onder haar volgers. Ze heeft ook tal van zakelijke kansen gekregen dankzij de populariteit van haar platform, dat ze alleen op de markt brengt. Ze was te zien in een aflevering van Matt Lauer's The Today Show op het moment dat ze haar eigen kledinglijn begon, GLO by CloeCouture. Ze verklaarde ook dat ze van plan was om haar acteercarrière te proberen, hoewel ze zei dat het een moeilijke carrière is om in te breken.

Enkele van haar meest populaire video's zijn haar If I Lived-serie waarin ze video's plaatst van haar leven in ongebruikelijke thuisomgevingen zoals een klein huis, een winkel, een Barbie-droomhuis en een snoepwinkel. Andere populaire video's die ze heeft, zijn berichten over verschillende kostuumideeën - haar populairste video's over kostuums bevatten vaak Halloween-ideeën. Haar YouTube-kanaal heeft meer dan vijf miljoen abonnees gekregen. Haar vlogkanaal vivalacloe was later hernoemd aan Cloe Feldman, en ze plaatst achter de schermen van haar video-uploads, plus andere soorten inhoud op dat kanaal.

Bekijk dit bericht op Instagram

onderweg naar Coachella?

Een bericht gedeeld door Cloe Feldman (@cloecouture) op 12 april 2019 om 16:38 PDT

Priveleven

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend in termen van romantische relaties. Ze houdt dat aspect van haar leven liever buiten de schijnwerpers, hoewel ze vaak in verband is gebracht met een andere YouTube-persoonlijkheid Cameron Dallas. De twee hebben verschillende keren samengewerkt en elkaar geholpen bij het maken van video's. Ze praten vaak over daten en relaties, wat ertoe leidde dat veel mensen speculeerden over hun associatie. Terwijl de geruchten bleven groeien, sprak ze zich uit en verklaarde dat ze alleen vrienden waren. Volgens haar zit ze in hetzelfde YouTube-netwerk met Cameron dat bestaat uit makers van inhoud die mensen zoeken om mee samen te werken. Hij bevestigde ook haar verklaringen via zijn eigen video op zijn kanaal.

Cloe's moeder overleden in 2016, na 17 jaar tegen kanker te hebben gevochten, was ze samen met haar broers en zussen sterker geworden tijdens de beproeving en hielpen ze elkaar te steunen ondanks de strijd van hun moeder. Cloe woont momenteel in Los Angeles, Californië, waar ze UCLA volgt, waar ze een graad in bedrijfskunde en economie studeert. De locatie stelt haar ook in staat dichter bij vele andere YouTube-persoonlijkheden te zijn, waaronder Sarai Jones met wie ze enkele maanden samenwoonde. Ze werkt ook veel samen met Rachel van Rclbeauty101.

Aanbevolen