Ondernemers

Wie is CNN-verslaggever Sara Murray? Haar Wiki: Hoogte, Bruiloft, Echtgenoot, Nettowaarde, Afmetingen

Wiki en Bio van CNN-verslaggever Sara Murray

Sara Murray werd geboren op 19 november 1968 in Lancashire, Engeland, en is vooral bekend als CNN-reporter en als ondernemer en zakenvrouw die Buddi heeft ontwikkeld, een bewakingsapparaat dat kwetsbare mensen volgt. Sara wordt algemeen erkend in alle branches waarin ze werkt.

https://www.instagram.com/p/Bh_3lIxHT4W

Netto waarde

Dus hoe rijk is Sara Murray vanaf begin 2018? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze zakenvrouw en verslaggever een huidig ​​vermogen van meer dan $ 1,4 miljoen, waarbij haar vermogen is opgebouwd uit haar carrière in de genoemde gebieden. Ze onthult echter geen informatie over haar bezittingen, zoals huis of auto.

Leeftijd en etniciteit

Over Sara's etniciteit gesproken, ze is blank en werd geboren in een familie van Britse afkomst. Vanaf vandaag is ze 49 jaar oud en wordt ze in november 2018 50, wat zeker een nieuwe periode in haar leven zal markeren. Helaas hebben we geen informatie over haar familie, maar we weten dat ze een student was van Malvern Girls' College, en nadat ze dat aspect van haar opleiding had afgerond, ging ze naar St. Hilda's College, Oxford University, waar ze studeerde vakken als psychologie en filosofie, hoewel ze er naar verluidt al van kinds af aan van droomde een televisiester te worden.

Lichaams metingen

Ondanks dat Sara eind veertig is, heeft ze een fit en slank figuur dankzij het strikte en uitgebalanceerde dieet dat ze volgt, en daarnaast sport ze regelmatig. Ze heeft blond haar en blauwe ogen, en haar lichaamsafmetingen zijn 32-24-33, met haar lengte en gewicht respectievelijk meer dan 5 voet 7 inch (170 cm) en ongeveer 145 lbs (65 kg), en ze blijft er jeugdig uitzien.

Carrière

Nadat ze haar hbo-opleiding had afgerond, wijdde Murray haar leven aan het verbeteren van het leven van anderen. Ze begon mensen in nood te helpen en werkte vervolgens aan haar eigen innovaties toen ze Buddi oprichtte. Voordat Sara echter een succesvolle zakenvrouw werd, was ze de CEO van Inspop.com Ltd en de oprichter van verschillende andere organisaties. De eerder genoemde veelgeprezen app helpt duizenden kwetsbare mensen over de hele wereld met hun leven en het monitoren van hun behoeften. Daarnaast werkt Sara als de raad van bestuur van boohoo.com en Buddi Ltd. Boohoo is een kledingwebsite die beschikbaar is voor mensen over de hele wereld en die bekend staat om haar samenwerking met veelgeprezen jonge makers.

onderscheidingen

Als resultaat van haar harde werk werd Sara in 2009 beloond met de Ondernemer van het Jaar-prijs en daarvoor was ze een van de finalisten in de Women in Technology, bij de Blackberry Awards en een finalist bij Real Business First Woman Awards, die haar lovende kritieken opleverden. Verderop, in 2012, was ze de Officier in de Orde van het Britse Rijk, wat vanaf vandaag een van de meest prominente onderscheidingen is die ze heeft behaald. Om dit aspect van haar carrière af te sluiten, wordt ze algemeen erkend voor haar innovaties en creativiteit. Vanaf vandaag is ze lid van de strategieraad van de Technology Strategy Board van de Britse regering.

CNN en andere banen

Murray werkte enige tijd voor The Wall Street Journal, in welke periode een van de verhalen die ze behandelde was de poging van het Congres om het Amerikaanse immigratiesysteem te herzien.

De Iowa State Fair. Geweld van beide partijen. En een ontroerend moment op een asfalt. Mijn 1,5 jaar in het Amerika van Trump https://t.co/0jZ6jAM4EP

- Sara Murray (@SaraMurray) 24 oktober 2016

Verder sprekend over Sara's carrière bij CNN, waar ze in 2015 in dienst trad, fungeert ze als hun politieke correspondent, gevestigd in Washington D.C. en werkt in die functie, ze dekt het onderzoek naar de Russische verkiezingsbetrokkenheid en werkt zij aan zij met het team van het ministerie van Justitie. Ze begon bij CNN voor het uitgebreide veld van Republikeinse presidentskandidaten en heeft sinds het meest recente verleden gediend als correspondent van het Witte Huis voor het netwerk.

Prive leven

Naar verluidt is Sara verloofd met Garrett Haake. Sara is actief op het gebied van entertainment en is natuurlijk actief op sociale media, zoals Twitter, die ze gebruikt om haar visie op politiek en wereldwijd nieuws te delen. Zoals haar bio op het genoemde netwerk zegt, is ze een grote fan van dieren en deelt ze vaak gifs en foto's van hen. Het is belangrijk om te vermelden dat ze erin is geslaagd haar eigen fanbase op te bouwen, want ze wordt gevolgd door meer dan 70.000 mensen op Twitter.

Aanbevolen