Journalisten

Wie is CNN-verslaggever Sunlen Serfaty? Haar Wiki: Leeftijd, Etniciteit, Nettowaarde, Salaris, Echtgenoot

Wie is CNN-correspondent Sunlen Serfaty?

Sunlen Mari Serfaty Miller werd geboren op 6 april 1981 in Richmond, Virginia, VS, wat haar sterrenbeeld Ram maakt, en 37 jaar oud. Ze is vooral bekend als journaliste en CNN-correspondent, die ook verschillende banen heeft gehad op het gebied van nationaal nieuws en politiek. Enkele van haar meest prominente werk omvat haar verslaggeving over de presidentiële campagne van Barack Obama in 2008.

De Arbeidsafdeling wijst het verzoek van een wetgever om informatie over seksuele intimidatie af https://t.co/ZIrh6EdwcS pic.twitter.com/BSvkqxVULE

— CNN Politiek (@CNNPolitics) 1 mei 2018

Wiki en Bio, etniciteit en lengte

Als het op haar etniciteit aankomt, is Sunlen blank en van Amerikaanse afkomst. Haar moeder, Denise, werkt als communicatiemanager in Richmond, en haar vader William werkt als commercieel arbiter en bemiddelaar. We hebben niet veel informatie over haar vroege leven, maar we weten wel dat ze een student was van The Elliot School of International Affairs aan de George Washington University, waar ze afstudeerde met een bachelor in International Affairs, met majors in Media en Communicatie. Ze is 5ft 5in lang.

Netto waarde

Dus hoe rijk is Sunlen Serfaty vanaf begin 2018? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze journaliste en politieke correspondent een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, waarbij haar rijkdom is opgebouwd uit haar meer dan tien jaar lange carrière op de eerder genoemde gebieden. Volgens sommige bronnen verdient ze meer dan $ 100.000 op jaarbasis. Er is geen informatie over haar activa zoals woonplaats of voertuigen.

Carrière en beroemd worden

Na zijn afstuderen diende Serfaty als een lokale verslaggever. Voordat ze werd toegewezen aan het Witte Huis, was Serfaty de off-air verslaggever die de presidentiële campagne van Barack Obama in 2008 versloeg, naast de campagnes van verschillende andere kandidaten, en daarnaast werkte ze bij het ABC, op ABC News Now's Politics Live, World News met Charles Gibson en This Week met George Stephanopoulos. Medio 2003 begon ze te werken als associate producer van verschillende radio- en tv-projecten voor The Washington Post, en voltooide ze dat aspect van haar carrière in het volgende jaar.

CNN-nieuwscentrum

Sunlen maakte haar televisiedebuut door te werken aan twee afleveringen van CNN News Center als presentator en nationale correspondent, en toen begon de journalist te werken aan Erin Burnett Out Front, dat in de loop van een jaar tussen 2016 en 2017 in zes afleveringen verscheen, met de serie Door zich te concentreren op een diepgaande analyse van nieuws, debatten en onderwerpen van over de hele wereld, en eraan te werken, kreeg ze de kans om samen te werken met de beroemde presentator, Erin Burnett. Ze verscheen in New Day als correspondent in 2017 en bleef in de daaropvolgende periode in hoog tempo werken. Sunlen verscheen in twee afleveringen van Anderson Cooper 360° als correspondent en in hetzelfde jaar begon ze als correspondent te dienen van The Situation Room, die uiteindelijk verscheen in zes afleveringen van de politieke tv-serie, en tegelijkertijd begon ze ook te werken aan The Lead met Jake Tapper, die in de loop van een jaar in 10 afleveringen verscheen.

op dit uur

Enkele van Serfaty's meest prominente werk omvat At This Hour gehost door Kate Bolduan, zoals ze is verschenen in de 47 afleveringen van de serie van 2016 tot '18, die zich richt op nieuwsdiscussies, in samenwerking met andere verslaggevers en journalisten zoals Kaitlan Collins, Jeremy Diamond, Patrick Healy, Erica Hill en Caitlin Huey-Burns, waardoor ze meer bekendheid kreeg bij het publiek.

CNN Newsroom

In 2015 begon Serfaty te werken aan CNN Newsroom, het langstlopende televisieprogramma dat op CNN werd uitgezonden, aangezien het tot nu toe 30 seizoenen heeft gehad, en uiteindelijk verscheen de correspondent in 10 afleveringen van de serie van 2015 tot 2018, samen met John Berman, Paul Callan, Joaquin Castro, Steve Israel en Jim Jordan, en dat nog steeds een van haar meest prominente werken is. Tot slot, Serfaty's harde werk heeft zijn vruchten afgeworpen, aangezien ze is beloond met verschillende Emmy Awards, en uiteindelijk beroemd is geworden.

Bekijk dit bericht op Instagram

#sunlenserfaty #whiteblouse #white #cute

Een bericht gedeeld door Ultieme ModeKampioenschap (@ultimatefashionchampionship) op 23 juni 2016 om 4:18 uur PDT

Prive leven

Als het om haar privéleven gaat, deelt Sunlen behoorlijk wat informatie over dat onderwerp. Ze trouwde in 2013 met haar oude vriend, Alexis Leigh Serfaty, en het paar verwelkomde hun eerste kind, een dochter, in 2017, gefotografeerd door Alexis op sociale media, en noemde Roosevelt Jolie Serfaty naar de favoriete plek van haar ouders, Rose Park, die Dupont Circle en East Georgetown met elkaar verbindt. Serfaty's echtgenoot is de vice-president en hoofd van de US-UAE Business Council. Over sociale media gesproken, Sunlen is actief op Twitter en wordt gevolgd door meer dan 15.000 mensen.

Aanbevolen