Beroemde Echtgenoten

Wie is de ex-vrouw van Colin Cowherd? Kimberly Ann Vadala Wiki Bio, netto waarde

Wie is Kimberly Ann Vadala?

Kimberly Ann Vadala, geboren op een niet-gespecificeerde datum in een onbekend deel van de VS, is een Kaukasisch model en fitnessdiva. Ondanks haar professionele prestaties is ze absoluut het best bekend bij de wereld vanwege haar aanzienlijke aanwezigheid in de media als de ex-vrouw van radiopresentator van Fox Sports Radio en Fox Sports 1, de belangrijkste stem achter The Herd met Colin Cowherd, Colin Koeherder. Ze heeft ook een aantal van haar eigen successen behaald in de loop van haar vaak lucratieve modellencarrière sinds een niet-gespecificeerde datum.

Het vroege leven en onderwijs: opgroeien in de VS

Kimberly is in haar geboorteplaats opgevoed door ouders met nog onbekende namen en beroepen. Ze is blijkbaar enig kind. Als het gaat om haar vroegste interesses, is er niet veel informatie in de gezaghebbende bronnen die details over dit deel van haar leven zou kunnen verduidelijken, hoewel wordt aangenomen dat ze een passie voor modellenwerk had. Wat haar opleiding betreft, ging ze eerst naar een niet-gespecificeerde lokale middelbare school in haar geboorteplaats, van waaruit ze op een gegeven moment het diploma behaalde. Ze besloot toen haar studie voort te zetten door zich in te schrijven voor een niet nader gespecificeerde universiteit, waar ze op een onbekende datum afstudeerde met een graad in economie.

Carrière: veranderende keuzes

Onmiddellijk na het behalen van haar diploma hoopte Kimberly Ann een baan te vinden in de journalistieke sector of als zakenvrouw in allerlei soorten bedrijven. Ze bleek echter niet zo succesvol te zijn in het nastreven van deze doelen als ze dacht dat ze zou zijn, en begon daarom interesse te krijgen in andere soorten beroepen, zoals fitnesstrainer en yoga-instructeur. Ze begon dagelijks te sporten en kreeg uiteindelijk een aantal volgers en consistente klanten, waarmee ze haar weg naar succes baande. Ze begon op een gegeven moment ook met modellenwerk, hoewel geen van de veranderingen in haar carrière kan worden toegeschreven aan een specifieke datum in het verleden, omdat er niet genoeg informatie over deze kwestie beschikbaar is via betrouwbare bronnen. Kimberly is tegenwoordig nog steeds een model en fitnessdiva, maar het is niet bekend wat voor merk ze promoot.

Liefdesleven: haar beroemde huwelijk

Wat betreft haar romantische betrokkenheid voorafgaand aan de meest populaire, er is bijna geen informatie over alle geloofwaardige bronnen die dit deel van haar leven nauwkeurig zou kunnen beschrijven. Ongeveer rond 1994 begon ze te daten met Colin Cowherd, en na twee jaar van een succesvolle relatie besloten de twee in een privéceremonie te trouwen. Samen hebben ze twee kinderen, beide met onbekende namen en geboortedata. Om niet-gespecificeerde persoonlijke redenen hebben ze in 2007 een echtscheiding aangevraagd en ondergaan, waarna Kimberly de voogdij kreeg over beide kinderen, die nu bij haar wonen. Wat Colin betreft, hij trouwde drie jaar na zijn echtscheidingsconvenant met zijn huidige vrouw, Ann Cowherd, met wie hij momenteel geen kinderen heeft. Na haar huwelijk met Colin is Kimberly niet meer gezien bij openbare evenementen in een bepaald mannelijk gezelschap, en er is geen vriendje dat de fans vermoeden op haar sociale-mediaprofielen. Er is ook geen controverse over haar geweest. Volgens de beschikbare informatie, of het gebrek daaraan, is Kimberly momenteel vrijgezel.

Wie is haar ex-man?

Geboren Colin Murray Cowherd onder het teken Steenbok op de 6evan januari 1964, in Aberdeen, de staat Washington, VS, Colin Cowherd is een 55-jarige blanke radiopresentator van Britse afkomst. Hij is misschien het best bekend bij de wereld vanwege zijn aanzienlijke aanwezigheid in de media als presentator op verschillende sportradiostations, zoals ESPN en Fox Sports. Hij heeft ook een aantal andere successen behaald in de loop van zijn soms lucratieve journalistieke carrière sinds het einde van de jaren tachtig.

Vrouw vertelde me net dat ik dezelfde haarkleur heb als onze kat. #pijnlijk pic.twitter.com/oMwnvJqWL6

— Colin Cowherd (@ColinCowherd) 3 mei 2019

Zijn vroege leven en opleiding: opgroeien in Aberdeen

Colin's familie verhuisde tijdens zijn vroege jeugd van zijn geboorteplaats naar Grayland in Washington, en daar werd hij opgevoed door zijn vader Charles Cowherd, die optometrist was, en zijn Britse moeder Patricia Cowherd, die helaas in 2014 overleed = zij was een huisvrouw die op 14-jarige leeftijd naar de VS emigreerde. Hij heeft een oudere zus, Marlene Cowherd. Beiden werden grotendeels verzorgd door hun moeder, nadat zij was gescheiden van hun vader die een drankprobleem had. Deze ongelukkige omstandigheid hielp Colin zijn carrièrepad te vinden, omdat hij zijn tijd vaak alleen doorbracht en naar sport op de radio luisterde. Wat zijn opleiding betreft, ging hij eerst naar een plaatselijke middelbare school in Grayland, waar hij in 1982 afstudeerde en zich vervolgens inschreef aan de Eastern Washington University, maar zijn diploma en vakken zijn onbekend.

Zijn carrière: een stemuitlener

Colin's eerste baan was om de play-by-play-stem te zijn voor het Californische honkbalteam San Diego Padres, en nadat hij een aanzienlijke hoeveelheid ervaring had opgedaan met het werken in sportgerelateerde media, kreeg hij uiteindelijk de functie van sportdirecteur bij KVBC in Las Vegas , Nevada. Terwijl hij daar werkte, ontving hij vijf keer de Nevada's Sportscaster of the Year-prijs. Later ging hij naar WTVT in Tampa, Florida, om hun weekendsportanker te worden, en veranderde toen zijn baan opnieuw in 1996, toen hij verhuisde naar Portland, Oregon, om te dienen als sportpresentator voor KGW-TV. Vijf jaar later was hij tijdens de ochtenduren te zien op de sportradio KFXX, maar in 2003 verliet hij deze posities en werd hij de late ochtendsportverslaggever op ESPN-radio. Het jaar daarop begon hij met het hosten van zijn eigen show, getiteld The Herd met Colin Cowherd. Van 2009 tot 2012 was Colin ook mede-presentator van het tv-programma SportsNation op ESPN2, terwijl hij tot juli 2015 zijn eigen radioprogramma op ESPN bleef hosten. Daarna trad hij toe tot Fox Sports' Premiere Networks en Fox Sports Radio, waar hij hervatte met zijn show en droeg ook bij aan Fox NFL Kickoff, en is nu ook mede-presentator van Speak for Yourself met Cowherd & Whitlock op een dagelijkse basis.

Colin Cowherd

Wat is het netto vermogen van Kimberly Ann Vadala?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk? Kimberly Ann Vadala is, vanaf begin 2019? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totale vermogen van Kimberly Ann bijna $ 2 miljoen bedraagt, terwijl het vermogen van haar ex-man bijna $ 14 miljoen zou bedragen, ongeacht een deel dat Kimberley als deel ontving. van de echtscheidingsconvenant. Ze heeft haar fortuin verdiend door haar uiterlijk en fitnessexpertise gedurende haar hele carrière aan verschillende particuliere klanten en merknamen te verlenen, en naarmate haar carrière vordert, zal het genoemde bedrag ongetwijfeld toenemen.

Lichaams metingen

Als het gaat om haar fysieke specificaties, is er op dit moment niet genoeg informatie over de geloofwaardige bronnen om haar exacte lengte, gewicht, kledingmaten en vitale statistieken te verifiëren. Het is echter bekend dat het haar van Kimberly Ann lichtblond is, dat haar ogen diepblauw zijn en dat haar huidskleur overwegend licht is. Ten slotte wordt haar lichaamsvorm over het algemeen beschreven als rond.

Aanwezigheid op sociale media

Dankzij de steeds groter wordende greep die sociale media hebben op een wereldwijd publiek, is het in het belang van de meeste beroemdheden om hun fans op de hoogte te houden van hun activiteiten en zo hun rating en winst te behouden en mogelijk te vergroten. Het lijkt er echter niet op dat Kimberly Ann zich helemaal bezighoudt met het behouden van haar betrokkenheid bij deze trend, aangezien haar aanwezigheid op sociale netwerken op dit moment vrijwel alomtegenwoordig is.; ze heeft geen Facebook-, Twitter- of Instagram-accounts.

Aanbevolen