Beroemdheden

Wie is de ex-vrouw van Colin Cowherd, Kimberly Ann Vadala? Haar Wiki: Echtscheiding, Kinderen, Nettowaarde, Nationaliteit, Daten

Wie is Kimberly Ann Vadala?

Kimberly Ann Vadala werd geboren in de Verenigde Staten van Amerika, en ze is zowel een model als een fitnessinstructeur, maar ook bekend omdat ze getrouwd was met een sportmedia-persoonlijkheid Colin Cowherd , die bekend staat om zijn werk met het sportnetwerk ESPN.

Afbeeldingsbron

De rijkdom van Kimberly Ann Vadala

Hoe rijk is Kimberly Ann Vadala? Vanaf eind 2018 informeren bronnen ons over een nettowaarde van $ 2 miljoen, voornamelijk verdiend door succes in de fitness- en modelleringsindustrie. Ze deelt vermoedelijk ook een aanzienlijke hoeveelheid rijkdom door haar huwelijk met Cowherd, die een vermogen heeft dat wordt geschat op $ 14 miljoen. Hoe dan ook, terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Er is heel weinig informatie bekend over Kimberly's jeugd, hoewel sommige bronnen stellen dat ze uit een rijke familie kwam. Op jonge leeftijd genoot ze van lichaamsbeweging en yoga, samen met haar moeder die haar interesse ondersteunde om een ​​handje te modelleren. Nadat ze was afgestudeerd aan de middelbare school, nam ze danslessen en voltooide ze vervolgens een bachelor in economie.

Ze was van plan een carrière in de journalistiek of het bedrijfsleven na te streven, maar vond het succes in de fitnessindustrie, wat ook de weg voor haar opende om modellenwerk te gaan doen. Maar zelfs voordat ze Cowherd ontmoette, stond ze bekend als een privépersoon en deelde ze alleen persoonlijke informatie met een beperkt aantal mensen, hoewel bekend was dat ze van muziek en films hield. Uiteindelijk zou ze Colin tegenkomen en de twee begonnen een relatie.

Afbeeldingsbron

Echtgenoot – Colin Cowherd

Colin begon zijn uitzendcarrière in eerste instantie bij het televisiestation KVBC in Las Vegas, waar hij werkte als sportdirecteur, wat hem ertoe bracht om de komende jaren als sportanker voor verschillende andere stations te werken. In 2003 kreeg hij een baan bij ESPN en begon hij een show te hosten als onderdeel van het ESPN Radio-netwerk; hij was een van de oorspronkelijke presentatoren van hun programma SportsNation en kreeg ook zijn eigen programma getiteld Colin's New Football Show. Hij zette zijn werk voor ESPN het volgende decennium voort en leek nog lang bij het bedrijf te blijven. In 2015 legde hij echter een controversiële verklaring af met betrekking tot honkbalspelers uit de Dominicaanse Republiek, waardoor ESPN geen andere keuze had dan zijn contract met het bedrijf te beëindigen.

Een paar maanden nadat hij van ESPN was verwijderd, trad hij toe tot Fox Sports met zijn radioprogramma en verhuisde hij naar Fox Sports Radio en Fox Sports 1. Zijn show The Herd met Colin Cowherd is het best beoordeelde studioprogramma van Fox Sports 1. De talkshow op de radio zou er ook toe leiden dat hij presentator zou worden voor Speak For Yourself, waarop hij later werd vervangen door Marcellus Wiley in 2018.

Huwelijk, echtscheiding en nasleep

Na een paar jaar daten, trouwden Vadala en Cowherd in 1996, hoewel er weinig details zijn gedeeld over hun relatie of huwelijk. Ze bleven 11 jaar bij elkaar en kregen samen twee kinderen, maar uiteindelijk kondigden ze hun scheiding aan, wat leidde tot hun scheiding in 2007. Er werden geen details gegeven over de reden waarom ze gingen scheiden, hoewel Cowherd wel eens vermeldde dat hij problemen had met zijn toenmalige vrouw die hun relatie probeert te beheersen en 'een slechte houding heeft'. Na de scheiding heeft ze de schijnwerpers vooral vermeden.

https://twitter.com/colincowherd/status/539095317854294016

Haar ex-man daarentegen ging verder met zijn leven en begon een paar jaar later opnieuw te daten, en trouwde uiteindelijk in 2010 met (nu) Ann Cowherd, ook een gescheiden vrouw die vier kinderen heeft uit haar vorige huwelijk. Er is heel weinig informatie over haar verleden gedeeld - volgens rapporten ontmoette het paar elkaar via een gemeenschappelijke vriend. Het is bekend dat Ann de carrière van haar man zeer steunt, en de twee hebben zelfs een sportschool in de kelder opgezet, zodat ze samen fit kunnen blijven. Ze wonen nu in Manhattan in een huis met een waarde van meer dan $ 3 miljoen.

Is Kimberly Ann Vadala op sociale media?

Een van de redenen dat er heel weinig informatie over Kimberly Ann beschikbaar is voor het publiek, is het gebrek aan online aanwezigheid. Ze heeft geen accounts die zijn gekoppeld aan een van de grote sociale-mediawebsites. Er zijn andere mensen met dezelfde naam die accounts hebben op websites zoals Instagram, maar die niet met haar verbonden zijn. Het tegenovergestelde geldt voor haar ex-man, die vanwege zijn werk in de sport zeer actief is op sociale media-websites zoals Twitter. Hij geeft vaak commentaar op het laatste sportnieuws, terwijl hij zijn volgers online op de hoogte houdt. Hij heeft ook een paar persoonlijke foto's van zichzelf met zijn vrouw tijdens verschillende reizen door het land.

Vrijdag nacht. In LA. Opknoping met mijn beste vriend. pic.twitter.com/DikHKyqMJx

— Colin Cowherd (@ColinCowherd) 21 november 2015

Aanbevolen