Journalisten

Wie is Colleen Wolfe van NFL Network? Haar biografie: echtgenoot, leeftijd, lengte, nettowaarde, salaris

Wie is Colleen Wolfe?

Colleen Wolfe, geboren op de 3rdvan januari 1985, is een Amerikaanse sportverslaggever en anker, die beroemd werd als een van de gastheren van het National Football League Network. Ze is getrouwd met John Gonzalez, een collega-tv-persoonlijkheid en sportpresentator voor de Inquirer Sports.

Bekijk dit bericht op Instagram

?Jongens! Het is vrijdag. ?? En dat betekent back-to-back Good Morning Football Weekend-feesten. ???? #gmfb[e-mail beveiligd]_88

Een bericht gedeeld door Colleen Wolfe (@colleenwolfe) op 5 oktober 2018 om 14:35 PDT

Het vroege leven van Colleen Wolfe

Wolfe is geboren en getogen in Philadelphia, Pennsylvania; haar vader was vlieginstructeur en haar moeder huisvrouw. Hoewel Colleen blijkbaar een geweldige jeugd had, scheidden haar ouders uiteindelijk, wat betekende dat haar moeder een baan moest zoeken. Er is niet veel andere informatie beschikbaar over haar familie en haar vroege schooljaren. Tegen de tijd dat ze de universiteit bereikte, koos Wolfe ervoor om naar de Drexel University te gaan, waar ze afstudeerde met een graad in bedrijfscommunicatie. Hoewel er werd gezegd dat ze in eerste instantie geïnspireerd was door haar vader en piloot wilde worden, besloot ze een andere weg in te slaan.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik ben net supercool geboren, ik weet precies wat ik moet doen in elke situatie. #arewedrunk #awkwardaf #thosedanceclassesdidntwork #checkouttaliasnails #thisiswhyicanthavebangs

Een bericht gedeeld door Colleen Wolfe (@colleenwolfe) op 3 oktober 2018 om 18:01 PDT

De carrière van Colleen Wolfe

Direct na haar afstuderen trad Wolfe onmiddellijk toe tot de mediawereld, eerst bij een radiostation genaamd WIP in Philadelphia, waar ze werkte bij de ochtendshows van het netwerk, waar ze werd opgeleid in monteren, fotograferen, produceren en analist worden. Het was ook in deze tijd dat ze deelnam aan een protest dat door Terrell Owens werd georkestreerd om te betalen inkomsten te eisen. Haar vroege jaren in de industrie hielpen haar carrière te vestigen, evenals haar vermogen.

He jij! Beschrijf je team in 5 woorden. @gmfb (en iedereen zegt wat is er aan de hand met toneelmeester Dan ??) pic.twitter.com/qvzBTxuaps

— Colleen Wolfe (@ColleenWolfe) 6 oktober 2018

Wolfe stapte vervolgens over naar CN8 om als presentator te werken en vervolgens naar Comcast SportsNet Organization, waar ze zowel producer als on-air-persoonlijkheid was. Later werkte ze ook bij FOX 29 in Philadelphia als sportverslaggever, en daarna verhuisde ze naar PHL17 waar ze als producer werkte aan Phil's Postgame. Haar werk in verschillende netwerken hielp haar ook om haar carrière te trainen en haar rijkdom aanzienlijk te vergroten. Wolfe kreeg eindelijk haar grote doorbraak toen ze een baan kreeg bij het National Football League Network als een van hun gastheren. Ze werkt nu sinds 2014 bij het NFL Network, waar ze verschillende games behandelt en honderden persoonlijkheden interviewt. Haar tijd bij het NFL-netwerk katapulteerde niet alleen haar carrière naar nieuwe hoogten, maar had ook een enorme impact op haar vermogen.

Colleen Wolfe gaat viraal

Een deel van Wolfe's werk voor de camera gaat soms gepaard met gênante en ongemakkelijke situaties, waaronder wanneer NFL-speler Marshawn Lynch onderbrak Wolfe en zijn voormalige teamgenoot Michael Robinson tijdens een interview op het NFL Network. Nadat het interview was gecrasht, ging Wolfe verder met het stellen van enkele vragen aan Lynch, waaronder een over zijn nieuwe soulfoodrestaurant. Lynch nodigde Wolfe uit om het restaurant te bezoeken en er hun eerste date van te maken, maar realiseerde zich even later bij het zien van haar vinger met een trouwring eraan dat de verslaggever al getrouwd was. Het interview ging viraal en trok 1,5 miljoen kijkers op Twitter.

7 jaar. ❤️ Vergeet nooit 's werelds grootste corsages. pic.twitter.com/B8JCcCODHI

— Colleen Wolfe (@ColleenWolfe) 4 september 2018

Een ander viraal moment voor Wolfe vond plaats in februari 2018 toen ze werd betrapt wat rijmpjes spugen van Cardi B's hit Bodak Yellow, dat gebeurde tijdens een pauze van het NFL-netwerk terwijl ze de Super Bowl LII-parade aan het verslaan was, niet wetende dat ze nog steeds werd gefilmd. Ondanks deze ongelukken maakte Wolfe haar alleen maar meer ontspannen en geliefd bij haar fans.

Rond de NFL-podcast vandaag– http://www.nfl.com/podcasts?id=04c4f69e21a24b13ca561bcc6ecdbfe8

Gepost door Colleen Wolfe Aan maandag 6 april 2015

Lichaamsmeting van Colleen Wolfe

Wat haar lichaamsafmetingen betreft, is Wolfe 1,75 m lang en weegt ze 143 pond. (65 kg). Ze staat ook bekend om haar blonde haar en blauwe ogen.

Colleen Wolfe's netto waarde

Vanaf eind 2018 en op basis van gezaghebbende bronnen, is het vermogen van Wolfe naar verluidt meer dan $ 500.000, verworven door haar jaren in de mediawereld, gericht op de sportwereld.

Afbeeldingsbron

waar is robin vernon

Het persoonlijke leven van Colleen Wolfe

In termen van haar persoonlijke leven is Wolfe getrouwd met John Gonzales, ook een televisiepersoonlijkheid die werkt als sportpresentator bij de Inquirer Sports en 97.5 talkshow, en een bijdrage levert aan The Ringer. Wolfe en Gonzales begonnen te daten in 2006 en trouwden in 2010. Ze hebben geen kinderen.

Aanbevolen