Modellen

Wie is Corinne Olympios van Bachelor in Paradise? Haar Wiki: Netto waarde, Bedrijf, College, Verloofd, Zus, Ouders

Wie is Corinne Olympios?

Corinne Olympios werd geboren op 11 november 1992 in Miami, Florida, VS, en is een zakenvrouw en reality-tv-persoonlijkheid, vooral bekend als onderdeel van The Bachelor tijdens haar 21NSseizoen, en Bachelor in Paradise waarin ze deel uitmaakte van een controversieel seksschandaal.

Bekijk dit bericht op Instagram

Praat je poep?

Een bericht gedeeld door Corinne Olympios (@colympios) op 6 juni 2018 om 8:10 uur PDT

Het vermogen van Corinne Olympios

Hoe rijk is Corinne Olympios? Vanaf medio 2018 informeren bronnen ons over een nettowaarde van $ 300.000, verdiend door een succesvolle carrière in reality-televisie en in het bedrijfsleven. Volgens verschillende bronnen is het familiebedrijf waar ze deel van uitmaakt een van de grootste coating- en vloerenbedrijven van het land. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven, onderwijs en familiebedrijf

Corrine is van joodse afkomst; haar beide ouders kwamen uit New Jersey voordat ze naar Florida verhuisden. Ze groeide op met een jongere zus in Miami en voltooide haar opleiding aan de Florida International University, waarna ze in het familiebedrijf ging werken.

Haar familiebedrijf heet Armor Garage, een miljoenenbedrijf opgericht door haar vader, gericht op dakcoating en epoxyvloeren. Het bedrijf vond veel succes online en dat was het ook. Hoewel ze in interviews beweerde dat ze een grote rol speelt in het bedrijf, hebben andere bronnen gemeld dat ze voornamelijk verbonden is met de verkoopafdeling van het bedrijf, maar naar verluidt heeft Armor Garage zaken met het Amerikaanse leger, de Amerikaanse kust. Guard, en tal van Fortune 500-bedrijven die hebben bijgedragen aan de rijkdom van de familie.

Modelleringswerk en de bachelor

Naast haar werk in het familiebedrijf streefde Olympios ook naar een carrière in de entertainmentindustrie en zocht zowel naar modellen als acteermogelijkheden. Ze maakte een account aan bij Model Mayhem, waarin ze verklaarde dat ze er alles aan zou doen om haar droom om in de industrie te stappen te vervullen. Ze verscheen vervolgens in tal van muziekvideo's, naast artiesten als Juicy J, Akon, DJ Khaled en Two Chainzz. Ze maakte ook deel uit van een Nike-campagne volgens haar Explore Talent-cv.

Kunst door – Jordan Krate pic.twitter.com/StjrojflaAE

- Corinne olympios (@CorinneOly) 20 december 2016


Uiteindelijk werd ze gecast als een van de deelnemers in de 21NSseizoen van The Bachelor, een zeer populaire dating- en relatietelevisieshow die talloze spin-offs heeft voortgebracht als onderdeel van zijn franchise. De show concentreert zich op een vrijgezelle vrijgezel en een pool van romantische interesses waaruit hij een vrouw moet selecteren, kandidaten gestaag moet elimineren en een huwelijk moet voorstellen aan zijn definitieve selectie. De deelnemers reizen als onderdeel van de show naar tal van locaties en tonen zowel avonturen als conflicten.

Gepost door Corinne Olympios Aan vrijdag 23 augustus 2013

Bachelor in de controverse over het paradijs

Corrine toonde zichzelf vaak als een schurk van de show, wat een typische rol is die in elk van de seizoenen te zien is - ze is een van de castleden die altijd in conflict komt met anderen. Ze was echter niet in staat om haar seizoen te winnen, aangezien vrijgezel Nick Viall Vanessa Grimaldi zou kiezen.

Haar verschijning in de show leidde er echter toe dat ze werd gecast in de spin-off Bachelor in Paradise, met castleden van zowel The Bachelor als The Bachelorette in een competitie in eliminatiestijl, waarin de castleden geïsoleerd zijn op een exotische locatie. De koppels vormen vervolgens een paren, en degenen die zonder een paar achterblijven, worden naar huis gestuurd, terwijl andere verrassende aankomsten worden toegevoegd om te proberen de boel op te schudden. Tijdens het vierde seizoen werd de productie stopgezet vanwege beschuldigingen van seksueel wangedrag tussen Corrine en The Bachelorette-deelnemer DeMario Jackson, waarin de twee slachtoffers speelden terwijl de camera's nog aan het draaien waren nadat ze dronken waren en seksuele toenadering begonnen. Na een onderzoek werd verklaard dat er geen sprake was van wangedrag en kort daarna werd het filmen hervat.

Is Corrine Olympios op sociale media?

Net als tal van reality-tv-persoonlijkheden, is Corrine zeer actief op sociale media, met name op websites Instagram en Twitter. Ze laat vooral enkele van haar dagelijkse inspanningen zien, evenals een deel van het modellenwerk dat ze heeft gedaan. Ze plaatst foto's van haar vriend, met wie ze al een tijdje een relatie heeft, hoewel ze behalve de foto's nauwelijks details over hem onthult. Haar Twitter-account doet ook promoties van haar recente projecten, waaronder die in de serie Who Is America? door komiek Sacha Baron Cohen. Ze plaatst ook regelmatig enkele van haar dagelijkse gedachten op haar Twitter-account. Video's van haar van de shows waaraan ze heeft deelgenomen, zijn ook online beschikbaar via YouTube.

Aanbevolen