Websterren

Wie is cosplayer Amy Thunderbolt? Wiki Biografie, leeftijd, dating

Wie is cosplayer Amy Thunderbolt? Wiki Biografie

Amy Thunderbolt werd geboren in Bundaberg, Queensland, Australië op 13 juni 1991, dus onder het sterrenbeeld Tweelingen en met de Australische nationaliteit – ze is populair vanwege een cosplayer zijn , en voor haar Instagram-account.

Jeugd en onderwijs

Amy bracht haar jeugd door in Australië samen met haar zus, die ze soms op haar Instagram-account plaatst. Amy is niet gehoord over haar ouders, omdat ze hun privacy waardeert en ze weg wil houden van media-aandacht.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hopelijk heb je een fijne week gehad! ?✨ Ik heb zoveel foto's die ik wil plaatsen, maar kan waarschijnlijk niet vanwege de TOS? L!NK !N B!0 om mijn andere sites te vinden! ??? #catgirl #longhair #casual

Een bericht gedeeld door ??? ???????????? (@amythunderbolt) op 16 januari 2020 om 14:19 PST

Amy groeide op met het kijken naar animatiefilms en anime, en bij een gelegenheid uitte ze haar wens om zich te kleden als mensen uit de serie' - nadat haar ouders haar hadden verteld over cosplay, besloot ze dat het iets was dat ze wilde proberen.

Amy was erg populair tijdens haar middelbare schooltijd, vooral dankzij haar aantrekkelijke uiterlijk – ze was erg sociaal en had veel vrienden, ging graag naar feestjes en had plezier met haar leeftijdsgenoten, maar behaalde ook goede cijfers.

Nadat ze zich had ingeschreven, besloot ze geen hbo-opleiding te volgen, maar liever model te worden. Ze woonde haar eerste cosplay-evenement pas in 2011 bij, toen ze 20 jaar oud was.

Carrière van een cosplayer en model

Amy's carrière begon toen ze in 2011 haar eerste cosplay-evenement bijwoonde. Daarvoor had ze verschillende banen, zodat ze zichzelf financieel kon ondersteunen en haar eigen cosplay-outfits kon maken.

Amy Thunderbolt

Ze werd gemakkelijk opgemerkt tijdens het cosplay-evenement vanwege haar goede kostuum en aantrekkelijke uiterlijk, en ze werd een veelgevraagd model slechts een paar dagen nadat het evenement was afgelopen.

Ze werd tijdens het evenement opgemerkt door een modellenscout en ontving een bericht van hem op Instagram waarin hij haar vroeg of ze interesse had in een cosplay-fotoshoot - Amy had willen proberen modellenwerk te doen, en nadat de eerste fotoshoot goed was verlopen, werd uitgenodigd voor een aantal meer en lanceerde al snel officieel haar modellencarrière.

Amy vindt het vooral leuk om zich te kleden als personages uit de Pokemon-geanimeerde tv-serie, terwijl ze werd geprezen om haar cosplays van Samus uit de Super Metroid en Morrigan uit de Darkstalkers.

Wat is Cosplay?

Cosplay werd officieel bedacht in Japan in 1984, maar heeft zijn wortels in 1939 toen mensen zich in futuristische kostuums kleedden tijdens de eerste World Science Fiction Convention die in New York City werd gehouden.

Hoewel de term in 1984 werd gecreëerd, werd cosplaying pas halverwege de jaren 90 populair - het begon zich voor het eerst te verspreiden in Japan, toen deden mensen in heel Azië mee en vervolgens verspreidde het zich naar Europa en over de oceaan naar Amerika . Er worden elk jaar talloze cosplay-evenementen over de hele wereld georganiseerd en er zijn mensen die hun eigen privé-cosplay-evenementen organiseren. Veel websites zijn alleen gemaakt voor cosplayen en bieden tips en advies over hoe je een kostuum kunt maken en wat er precies voor nodig is om een ​​goede cosplayer te zijn.

Mensen die cosplayers zijn, kiezen er meestal voor om zich te kleden als anime-personages, maar ze kiezen ook voor film-, game-, cartoon-, stripboeken-, manga- en tv-seriepersonages.

Persoonlijk leven en relaties

Amy is erg geheimzinnig als het gaat om haar liefdesleven, omdat ze geen details over haar vroegere en huidige relaties met het publiek heeft gedeeld.

Er circuleren geruchten op het internet dat Amy in 2017 met een andere cosplayer is uitgegaan nadat de twee elkaar hadden ontmoet tijdens een cosplay-evenement.

Amy Thunderbolt

De mysterieuze man benaderde haar tijdens het evenement, ze praatten een tijdje en wisselden later telefoonnummers uit - na een maand via de telefoon stemde Amy ermee in om op een date te gaan en ze werden meteen verliefd op elkaar. Hun relatie zou bijna een jaar hebben geduurd, maar ze zijn in de zomer van 2018 uit elkaar gegaan, blijkbaar vanwege tijdgebrek aan beide kanten - maar niets hiervan is bevestigd door Amy.

Het gerucht gaat dat Amy momenteel uitgaat met een Instagram-ster, aangezien de twee online begonnen te praten en vervolgens op een date gingen – hoewel de twee werden gezien door haar fans die hand in hand over straat liepen, heeft Amy geen commentaar gegeven op de vermeende relatie.

Afgaande op haar sociale media-accounts en haar geheimhouding lijkt Amy momenteel vrijgezel te zijn, niet getrouwd en heeft ze geen kinderen.

Likes en andere interesses

Amy's grootste passie is cosplayen en poseren voor de camera, maar ze heeft ook andere interesses.

Amy is erg gepassioneerd door reizen en vierde het moment dat ze haar paspoort op internet kreeg en vertelde hoe ze klaar was om aan haar avonturen te beginnen.

Catmas ️ pic.twitter.com/3oI4MJBKUO

— Amy⚡️ (@AmyThunderbolt) 26 december 2019

Ze is een grote liefhebber van dieren en heeft verschillende huisdieren, waaronder haar kat Turbo, die vaak te zien is op haar foto's op Instagram - haar katten hebben zelfs een Instagram-account met de titel goodestpets die momenteel wordt gevolgd door meer dan 800 mensen, terwijl ze er meer dan 520 foto's op heeft geüpload. Amy heeft ook een derde Instagram-account, waarop ze voornamelijk foto's van haar katten en van zichzelf uploadt, en die de titel heeft vos.en.roos – het telt momenteel bijna 4.500 volgers.

Ze kijkt graag naar animes, en deze series waren de reden achter haar liefde voor cosplay - ze heeft door de jaren heen talloze animes gezien, terwijl Cowboy Bebop een van haar favorieten is. Ze houdt ook van live-actiefilms, terwijl ze het meest geniet van Marvel-films.

Uiterlijk en vermogen

Amy is momenteel 28 jaar oud. Ze heeft lang blond haar en blauwe ogen, terwijl haar lengte en gewicht onbekend zijn. Volgens gezaghebbende bronnen wordt haar nettowaarde vanaf begin 2020 geschat op meer dan $ 150.000, en stijgt gestaag, grotendeels dankzij haar modellencarrière.

Chucky-cosplay! Gebaseerd op het beeldje Kotobukiya! Deze foto is gemaakt in een verlaten themapark dat nooit is geopend. Ik wou dat er de meest interessante plaatsen in de buurt waren. Foto: Beethy-fotografie

Gepost door Amy Thunderbolt Aan woensdag 14 augustus 2019

Amy verdient ook geld op haar Patreon-account, waarop ze momenteel 172 klanten heeft die elke maand verschillende inkomsten voor haar genereren.

Aanwezigheid op sociale media

Amy is behoorlijk actief op verschillende populaire sociale-medianetwerken, omdat dit erg belangrijk is voor haar carrière als sociale-mediapersoonlijkheid. Ze lanceerde haar Twitter-account in oktober 2014 en heeft bijna 50.000 volgers verzameld en bijna 1.800 keer getweet. Haar Instagram-account wordt momenteel gevolgd door meer dan 300.000 mensen, terwijl ze er bijna 400 foto's op heeft geüpload - er is ook een fanpagina van haar gemaakt op Facebook, die bijna 250 volgers telt.

Aanbevolen