Acteurs

Wie is Kristal Bernard? Haar Wiki: Getrouwd, Echtgenoot, Netto waarde, Familie, Bio

Wie is Kristal Bernard?

Crystal Lynn Bernard werd geboren op 30 september 1961 in Garland, Texas, VS, en is een actrice, zangeres en songwriter, vooral bekend van haar optreden in de sitcom Wings, een show waar ze acht jaar lang bij was. Ze is ook te zien in andere televisieprojecten en films.

De rijkdom van Crystal Bernard

Hoe rijk is Crystal Bernard? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 5 miljoen, meestal verdiend door een succesvolle carrière in acteren, sinds 1982 actief in de industrie, en ze heeft ook haar hand geprobeerd in een muziekcarrière. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven, onderwijs en carrièrebegin

Crystal groeide op in haar Southern Baptist-huis, waarbij haar vader een televangelist was die door de VS reisde. Op jonge leeftijd ontwikkelde ze een interesse in zowel zingen als acteren en werd ze samen met haar oudere zus actief in het zingen van gospelliederen. Ze namen een nummer op toen ze acht jaar oud waren en traden vaak op met hun andere twee jongere zussen.

Ze zou opgroeien in Houston, Texas en zou acteren studeren via het Alley Theatre. Ze volgde een opleiding aan de Spring High School en ging na haar toelatingsexamen naar de Baylor University, waar ze zowel acteren als internationale betrekkingen studeerde. In 1982 kreeg ze een van haar eerste primetime televisierollen in de populaire tv-sitcom Happy Days, waarin ze de rol van KC Cunningham speelde tijdens het tiende seizoen van de show, met Ron Howard, Henry Winkler, Tom Bosley en Marion Ross. . Na haar optreden daar zou ze gastoptredens maken in andere populaire televisieseries.

Gepost door Kristal Bernard Aan zondag 5 juli 2009

Verder acteerwerk

Bernard voegde zich vervolgens bij de cast van de sitcom getiteld It's A Living, waarin ze de rol van Amy Tompkins speelde, waarbij de show zich afspeelde in een restaurant aan de bovenkant van het Bonaventure Hotel in Los Angeles. Haar volgende rol zou haar meest opvallende zijn, aangezien ze toetrad tot de cast van de sitcom Wings als Helen Chappel Hackett, een café-teller op de luchthaven voor de hele run van de show van 1990 tot 1997, gevestigd in een kleine fictieve luchthaven met twee luchtvaartmaatschappijen genaamd Tom Nevers Field-luchthaven.

Ik hou van tsundere-personages.
Helen past bij deze stijlfiguur, ze is koud en hard tegen Joe, maar diep van binnen houdt ze van hem. #Vleugels @CrystalBernard1 pic.twitter.com/619p8Ojh6C

— HalloweenFanatic'93 (@ZSkellingtonMan) 26 juni 2017


Tegelijkertijd verscheen ze ook in andere projecten, in de films Young Doctors in Love naast Ted McGinley en ook in Slumber Party Massacre 2. Ze speelde in de televisiefilm To Love, Honor and Betray en in twee Hallmark Channel-films, en speelde ook in een televisiepiloot getiteld Chameleons waarin ze een zelfverklaarde gekke erfgename speelde, maar na de pilot werd de serie niet opgepikt. In de jaren 2000 maakte ze deel uit van verschillende films, waaronder Jackpot, Welcome to Paradise en Grave Misconduct.

Gepost door Kristal Bernard Aan zondag 5 juli 2009

Muziek- en theateractiviteiten

Na het einde van Crystal's run met de show Wings, zou ze in drie theaterproducties verschijnen, eerst Crimes of the Heart, dat werd genomineerd voor een Tony Award voor beste toneelstuk, en vervolgens in een herneming van Annie Get Your Gun, een van de actrices om Annie Oakley te spelen in de fictieve versie van het leven van scherpschutter Annie Oakley die leefde in de late jaren 1800 tot de vroege jaren 1900. Haar laatste theaterproject was Barbra's Wedding, waarin ze de hoofdrol speelde tegenover Daniel Stern.

Crystal zou ook een carrière als zanger en songwriter balanceren terwijl ze acteerprojecten deed. Ze heeft verschillende albums uitgebracht, waaronder een gospelnummer met haar vader. Ze schreef ook mee aan het nummer If I Were Your Girl, dat zou worden opgenomen in het Paula Abdul-album Head Over Heels, en nam een ​​duet op met Peter Cetera dat deel uitmaakte van het album One Clear Voice, plus een duet met Jim Messina. – het nummer was getiteld Watching the River Run.

Gepost door Kristal Bernard Aan Donderdag 2 juli 2009

Verhoudingen

Bernard is in de loop van haar carrière in verband gebracht met tal van beroemdheden, waaronder een relatie met Grammy-winnende producer Michael Shipley en een langdurige relatie met filmproducent Tony Thomas. Eind jaren negentig ging ze uit met politiek commentator Rush Limbaugh, maar de relatie was blijkbaar van korte duur vanwege hun drukke schema's. In 2004 ging ze uit met acteur Billy Dean, maar voor minder dan een jaar. Er waren geruchten dat Bernard in het geheim trouwde met zanger Peter Cetera met wie ze eerder samenwerkte, en geruchten dat ze een romantische band hadden, werden al in de jaren negentig verspreid, maar er is geen bevestiging dat Crystal is getrouwd, dus wordt aangenomen dat ze single blijft ..

Aanbevolen