Producenten

Wie is de vriendin van Dan Harmon, Cody Heller? Haar Wiki: Hoogte, Nettowaarde, Baan, Affaire, Familie

Wie is Cody Heller?

Cody Heller werd geboren op 13 mei 1985 in Californië, VS, en is een televisieschrijver en -producent, vooral bekend door het werken aan de tv-series Deadbeat (2014-2015) en Kidding (2018), beide als producer en schrijver. Ze werd echter bekend als de nieuwe vriendin van de succesvolle schrijver, komiek en acteur Dan Harmon, na zijn scheiding van Erin McGathy.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik probeer me een weg te banen naar een kamerupgrade

Een bericht gedeeld door Cody Heller (@normalheller) op 15 oktober 2018 om 19:12 PDT

Cody Heller Wiki: het vroege leven, ouders en opvoeding?

Cody is de dochter van de beroemde actrice Randee Heller; er is niet zoveel informatie over haar jeugd, inclusief informatie over haar vader, maar het is bekend dat Cody een zus heeft die Sloane heet. Er zijn geen gegevens over haar opleiding, zelfs niet of ze naar de universiteit ging, of zo ja welke.

Relatie met Dan Harmon en professionele carrière

Weinig mensen wisten van Cody voordat haar relatie met de beroemde komiek, schrijver en acteur Dan Harmon bekend werd. Het paar kwam voor het eerst in de schijnwerpers in 2017, toen Dan een foto van zichzelf deelde met een mind bubble en Cody erin. Hun relatie begon in 2016, en sindsdien is het paar vele malen samen in het openbaar gezien en post ze vaak foto's van zichzelf op sociale-mediaplatforms, met name Instagram. Toen hun relatie zich begon te ontwikkelen, werd Cody's naam populairder in de media en iedereen wilde alles over haar weten, maar ze is erin geslaagd om informatie over haar leven voor het publiek verborgen te houden. Er zijn niet veel details over haar carrière, hoewel het bekend is dat ze onder andere aan tv-series als Wilfred (2012), Deadbeat (2014-2015) en Kidding (2018) heeft gewerkt.

Afbeeldingsbron

Weet je hoe rijk Cody Heller is?

Cody heeft niet zoveel details over haar leven en carrière onthuld, maar de bekende projecten waaraan ze werkte, zijn behoorlijk succesvol geworden en hebben zeker bijgedragen aan haar rijkdom. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Cody Heller is, vanaf medio 2018? Gezaghebbende bronnen schatten dat het vermogen van Cody eind 2018 meer dan $ 2 miljoen bedraagt.

Afbeeldingsbron

Internetpopulariteit

Cody is de afgelopen jaren behoorlijk populair geworden op sociale media, vooral Instagram en Twitter. Haar officiële Instagram-pagina heeft meer dan 17.000 fans, met wie ze haar recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, waaronder de nieuwe serie grapje , en foto's van zij en Dan . Je kunt Cody vinden op Twitter ook, waarop ze iets meer dan 2.000 volgers heeft en dit sociale medianetwerk heeft gebruikt om haar meningen, meningen en ideeën te delen, waaronder haar antipathie tegen president Donald Trump . Dus, als je nog geen fan bent van deze succesvolle televisieschrijver en producent, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's.

Gepost door Cody Heller Aan zaterdag 6 januari 2018

Cody Heller Boyfriend, Dan Harmon

Nu we alles hebben besproken wat er te weten valt over Cody, laten we wat informatie delen over haar populaire vriend, komiek, schrijver en acteur Dan Harmon. Daniel Harmon werd geboren op 3 januari 1973 in Milwaukee, Wisconsin, VS, en kreeg bekendheid door de animatieserie Rick and Morty, die hij samen met Justin Roiland heeft gemaakt, terwijl hij ook aan verschillende andere projecten heeft gewerkt, waaronder Harmontown en HarmonQuest. Dan bracht zijn jeugd door in zijn geboorteplaats, waar hij naar de Brown Deer High School ging, gelegen in de gelijknamige wijk in Milwaukee. Na zijn toelatingsexamen schreef Dan zich in aan de Marquette University en ging later voor een korte tijd naar het Glendale Community College.

Kijk naar deze vrolijke klootzak pic.twitter.com/AhpUEcBVR2

- Cody Heller (@ codyhe11er) 18 januari 2018

Carrièrebegin en opkomst tot bekendheid

Dan's carrière begon in 1996, toen hij zich aansloot bij de sketchgroep ComedySportz, met Rob Schrab; hij had in die tijd verschillende andere projecten met Schrab, waaronder het komische album Take Down the Grand Master. Zijn eerste stappen op televisie kwamen in 1999 toen hij zijn eerste pilot Heat Vision en Jack verkocht, maar het duurde tot 2007 voordat hij bekendheid bereikte met de serie The Sarah Silverman Program. Twee jaar later lanceerde hij zijn eigen serie -Community - en is sindsdien behoorlijk succesvol doorgegaan met het lanceren van shows als Harmontown, een live comedyshow en een podcast, en sinds de show een hit werd, inspireerde dit de Seeso om de originele geanimeerde animatie te maken. serie gebaseerd op de show, getiteld HarmonQuest. De show heeft een aantal beroemdheden gehost, zoals Kumail Nanjiani, Eric Idle, Jason Sudeikis, Ryan Stiles en vele anderen.

In 2013 maakte hij samen de animatieserie Rick and Morty, die de avonturen volgt van een gekke wetenschapper, Rick, en zijn kleinzoon Morty met Justin Roiland. De serie wordt uitgezonden op Cartoon Network en is sinds de première een groot succes geworden. De serie is drie seizoenen uitgezonden en is met een vierde verlengd.

Dan Harmon Net Worth en eerdere relaties

Dan heeft een aantal succesvolle series gemaakt en heeft ook geholpen bij verschillende projecten die populair werden, die allemaal zijn rijkdom en populariteit hebben vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Dan Harmon is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Harmon zo hoog is als $ 5 miljoen. Voor zijn relatie met Cody was Dan van 2014 tot 2015 getrouwd met podcastpresentator, artiest en komiek Erin McGathy, nadat hij eerder een aantal jaren met elkaar had gedate. Hij heeft geen kinderen.

Aanbevolen