Muzikanten

Wie is de echtgenoot van Dana Loesch, Chris Loesch? Zijn bio: leeftijd, lengte, nettowaarde, affaire, familie

Wie is Chris Loesch?

Chris Loesch werd geboren op 22 juni 1971 in Oklahoma, VS, en is muzikant, componist en nu de manager van televisie- en radiopersoonlijkheid Dana Loesch, en werd bekend in 2000, toen hij trouwde met de succesvolle journalist en presentator. Inmiddels is hij ook eigenaar van creatief conceptbedrijf Intuation Studios.

Bekijk dit bericht op Instagram

Als je het nog niet wist, ik zit in de @triumphsystems Pro-Staff. Ze maken innovatieve, draagbare en betaalbare trainingsoplossingen voor vuurwapens. Ze zijn eigendom van gepensioneerde #NavySEAL @jaredwogden - die een badass is en toevallig een van mijn beste vrienden is. Deze foto is misschien wel de beste foto van mij ooit van een driedaagse media-opname in de bossen van Missouri.

Een bericht gedeeld door Chris Loesch (@thechrisloesch) op 2 maart 2018 om 18:03 uur PST

Het vroege leven, gezin en onderwijs

Er is niet veel informatie over het vroege leven van Chris, inclusief waar hij is opgegroeid, de identiteit van zijn ouders en of deze veelzijdige kunstenaar broers of zussen heeft of niet. Na het succesvol afronden van zijn middelbare schoolopleiding schreef Chris zich echter in aan het Jefferson College in Missouri, waar hij in 1994 een dubbele graad in muziek en verpleegkunde behaalde.

Carrièrebegin

Chris begon een professionele carrière na te streven en vond een plek bij St. Louis Magazine, waar hij als muziekproducent voor het tijdschrift werkte en vijf jaar lang muziek maakte voor films en commercials, voordat hij zijn eigen muzieklabel, Shock City Records, lanceerde. Hij leidde het label van 2005 tot 2014, gedurende welke tijd hij muziek produceerde voor de artiesten die hij naar de studio trok.

Stijging naar bekendheid

Toen zijn vrouw steeds populairder begon te worden, had ze een manager nodig om haar dagelijkse activiteiten te leiden, dus vulde Chris de plek en werd officieel haar manager. Hij is nu verantwoordelijk voor haar boekingen voor spreekbeurten, campagnes en andere evenementen die verband houden met Dana, waaronder haar eigen Dana Loesch Show. Dit hielp hem ook om bekendheid te verwerven en verschillende van zijn eigen projecten te starten.

Intuatie Studio's

In 2014 lanceerde Chris zijn volgende project, de Intuation Studios, gericht op de productie van film-, video-, grafisch ontwerp-, animatie-, web- en printprojecten. Sinds de oprichting van het bedrijf hebben hij en zijn team van creatieve kunstenaars met een aantal succesvolle bedrijven gewerkt, wat een aanzienlijke bijdrage heeft geleverd aan zijn rijkdom.

Chris is ook een muzikant en toerde over de hele wereld met tal van groepen en bands.

Weet je hoe rijk Chris Loesch is?

Sinds de start van zijn carrière is Chris betrokken geweest bij een aantal succesvolle projecten, waaronder het bijdragen van de score voor de documentaire film Hating Breitbart in 2012. Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Chris Loesch medio 2018 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Loesch zo hoog is als $ 7 miljoen. Best indrukwekkend vind je niet?

Kent u het persoonlijke leven, zaken, huwelijk, kinderen van Chris Loesch?

Als het om zijn persoonlijke leven gaat, is Chris sinds 2000 getrouwd met Dana Loesch, geboren Eaton. Dana is nu een prominente conservatieve politieke activist en commentator, die het best wordt erkend als woordvoerder van de National Rifle Association. De twee hebben twee kinderen verwelkomd, Liam en Ewan, die ze hebben besloten om thuisonderwijs te geven.

pic.twitter.com/pgOH9zJOqD

- Chris Loesch (@ChrisLoesch) 15 augustus 2018

Internetpopulariteit

Chris is vrij populair op sociale mediaplatforms, vooral Twitter en Instagram, met meer dan 100.000 volgers. Zijn officieel Twitter-account heeft meer dan 99.000 volgers, met wie hij details uit zijn carrière en privéleven heeft gedeeld, zoals zijn steun aan de Amerikaanse president Donald Trump , naast vele andere persoonlijke ideeën en meningen. Hij is ook actief op Instagram , met ongeveer 5.000 volgers. Dus, als je nog geen fan bent van deze succesvolle artiest, dan is dit een fantastische kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's.

afbeeldingsbron , Chris Loesch met vrouw Dana Loesch

Amy Allan Gewichtsverlies

Chris Loesch Vrouw, Dana Loesch

Nu we de belangrijkste details over Chris, zijn carrière en leven hebben behandeld, laten we wat informatie delen over Chris 'vrouw Dana.

Ze werd geboren als Dana Lynn Eaton op 28 september 1978 in Arnold, Missouri, VS. Ze is een conservatieve politieke activist en commentator die bekendheid kreeg bij het hosten van The Dana Loesch Show op TheBlaze TV van 2014 tot 2017.

Van Indiaanse en Ierse afkomst ging Dana naar de Fox High School, waarna ze zich inschreef aan het St. Louis Community College, maar vervolgens overstapte naar Webster University, waar ze journalistiek studeerde, omdat ze een beurs ontving voor de bovengenoemde universiteit. Daar ontmoette ze haar toekomstige echtgenoot, Chris.

Dana begon haar carrière als Democraat, maar naarmate haar relatie met Chris zich ontwikkelde, begon ze zich naar de Republikeinen te wenden, en toen Bill Clinton eenmaal betrokken raakte bij het Clinton-Lewinsky-schandaal, verliet ze officieel de Democratische Partij. Ze begon toen te schrijven voor St. Louis Magazine en verbeterde langzaam haar carrière, en is nu vaak te zien in politieke talkshows als Fox and Friends, The Kelly File en Hannity. Het vermogen van Dana Loesch wordt geschat op meer dan $ 2 miljoen.

Aanbevolen