Beroemdheden

Wie is danseres Lexy Panterra? Haar Wiki: Leggins, Getrouwd, Nationaliteit, Etniciteit, Muziek, Religie

Wie is danseres Lexy Panterra?

Alexis Liela Afshar werd geboren op 22 mei 1989 in Sonoma County, Californië, VS, en onder haar aangenomen naam Lexy Panterra, is een YouTube-persoonlijkheid, artiest, songwriter, danseres en fitnessinstructeur, maar vooral bekend van het vinden van populariteit door het vrijgeven van twerken video's op de website YouTube. Dit leidde er uiteindelijk toe dat ze haar eigen beweegprogramma maakte, genaamd LexTwerkOut.

Bekijk dit bericht op Instagram

En dit doet me denken dat het leven mijn Runway is, dus kijk uit B**CHES. @hairgamejesus

Een bericht gedeeld door Lexy Panterra (@lexypanterra) op 21 april 2018 om 9:01 uur PDT

De rijkdom van Lexy Panterra

Hoe rijk is Lexy Panterra? Vanaf medio 2018 informeren bronnen ons over een vermogen dat wordt geschat op meer dan $ 750.000, verdiend door succes in zaken, dans en muziek. Ze heeft lovende kritieken gekregen voor haar werk en is erkend door verschillende grote namen, en terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en racen

Lexy is van gedeeltelijk Iraanse afkomst en haar vader is een immigrant uit Iran. Hij besloot toen zijn naam later legaal te veranderen in Panterra, die zij ook adopteerde. Haar vader was een motorcrosser en vanwege de aard van zijn werk bevond ze zich vaak in Los Angeles, waar haar vader woonde, of in Sacramento, de geboorteplaats van haar moeder.
Door de carrière van haar vader raakte Lexy behoorlijk geïnteresseerd in racen en op achtjarige leeftijd racete ze al met motorfietsen. Ze deed mee aan haar eerste wedstrijd op de Los Angeles County Raceway en na een paar races begon ze consistente overwinningen te behalen. Drie jaar later besloot ze echter helemaal te stoppen met racen, omdat haar vader gewond raakte bij een motorcrossongeval. Ze zocht andere interesses en besloot haar zang en dans nog op jonge leeftijd te ontwikkelen. Ze trainde in hiphopdans en ballet, en zou uiteindelijk leren twerken van haar neven. Tijdens de middelbare school probeerde ze ook acteren en verscheen ze in musicals en andere theaterproducties die op haar school werden gehouden.

Tot nu toe hou ik een beetje van je pic.twitter.com/co3FNNBrcZ

— Lexy Panterra (@LexyPanterra) 5 mei 2018

Een twerkende carrière

Hoewel Panterra al een carrière in de dans had, besloot ze twerken op te nemen in haar dans- en trainingsroutine, vooral nadat ze het optreden van Miley Cyrus tijdens de 2013 MTV Music Video Awards had gezien. Het jaar daarop richtte ze haar eigen twerking-oefenprogramma op, LexTwerkOut genaamd, dat twerken combineert met fitness. Ze zei dat ze zelfs voordat ze het programma maakte, al op zoek was naar een onconventionele manier om oefeningen te doen.

Bekijk dit bericht op Instagram

We gaan dood sinds we hier zijn en vergeten te genieten van het uitzicht – live volledig @rupikaur_ @rollingloud voor mijn verjaardag volgende maand .. laten we Goooooo⭐️

Een bericht gedeeld door Lexy Panterra (@lexypanterra) op 9 april 2018 om 18:48 PDT


Het programma helpt bij het ontwikkelen van spieren die betrokken zijn bij twerken, en heeft hetzelfde effect als traditionele cardio-oefeningen. Haar programma begon veel aandacht te trekken en werd gepromoot door verschillende beroemdheden, waaronder Mel B, Tamar Braxton en Christina Milan. Daarna lanceerde ze haar eigen school, LTO Fitness genaamd, en de cursus kreeg veel aandacht van verschillende kringen. Ze is ook uitgenodigd om haar programma te promoten in verschillende steden in de VS, en trad op tijdens evenementen in New York City, Las Vegas en Hollywood. Haar lessen bestaan ​​vaak uit warming-ups, cardio-oefeningen en het aanleren van verschillende twerkmoves, terwijl ze lessen voor beginners en gevorderden aanbiedt.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ze werken niet eens hard, op geen enkele manier kunnen ze het begrijpen - Run It Up deze late night-sessies hebben me in mijn gevoelens ?? #comealiveinthenighttime.

Een bericht gedeeld door Lexy Panterra (@lexypanterra) op 16 maart 2018 om 4:33 uur PDT

YouTube en muziekinspanningen

Lexy zou haar eigen YouTube-kanaal creëren onder haar naam, om zowel haar studio als haar twerklessen te promoten. Sinds het uitbrengen van verschillende twerk-instructievideo's en freestyle-video's, is het kanaal exponentieel gegroeid. Haar video's zijn ook viraal gegaan en hebben honderdduizenden views gekregen. Haar kanaal zou uitgroeien tot meer dan een miljoen abonnees, ondanks het feit dat ze niet regelmatig op haar kanaal post.

Ze begon ook een carrière in de muziek te ontwikkelen en begon haar inspanningen door samen te werken met een Oost-Europese groep voor de creatie van haar album. Haar muziekreleases waren vervolgens te zien op haar YouTube-kanaal, waar ze ook haar dans- en twerkmoves op de video laat zien. Sindsdien heeft ze samengewerkt met verschillende populaire artiesten, waaronder Claydee en Futuristic. Ze heeft ook een tweede YouTube-kanaal gemaakt dat uitsluitend aan haar muziek is gewijd. Een van haar laatste releases was de samenwerking met Steven Spence aan een cover van het nummer So Good, dat begin 2018 werd uitgebracht.

Gefocust… #Ny

Gepost door Lexy Panterra Aan Donderdag 5 oktober 2017

Persoonlijk leven en relaties

Het is bekend dat Lexy een relatie heeft met de Britse acteur Gregg Sulkin, die vooral bekend is door zijn rol in de film Sixty Six en de serie Wizards of Waverly Place. Er zijn niet veel details gedeeld over hun relatie - ze begonnen te daten in 2017.

Volgens rapporten maakte Lexy's vader deel uit van de Iraanse revolutie van 1979, waardoor hij besloot naar de Verenigde Staten te verhuizen. Haar grootmoeder was songwriter en producer Leila Kasra Afshar die samen met zijn vader naar de Verenigde Staten verhuisde. Ze stierf echter aan borstkanker.

Aanbevolen