Acteurs

Wie is Daniela Botero? Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vriendje

Wie is Daniela Botero?

Daniela Botero werd geboren op de 12eSeptember 1989, in Cali, Valle Del Cauca l, Colombia, en is een 30-jarig model, actrice en internetster. Haar meest opvallende acteerrollen zijn Fearless Heart (2012), Voltea Pa'Que Te Enamores (2014) en Run Coyote Run (2017). Ze staat ook bekend om haar foto's op de Gyunel Fashion Show in Parijs, naast Marisa Berenson, en voor haar verschijning op de cover van Esquire Los Angeles in december 2016 en Maxim Mexico in juni 2017.

https://www.instagram.com/p/BzGylQCDTYA/

Daniela Botero Wiki Bio

Helaas, afgezien van het feit dat ze opgroeide in Colombia en op jonge leeftijd begon met modellenwerk, is er heel weinig informatie die kan worden ontdekt over het in Cali geboren model en actrice. Haar moeder heet Clemencia en ze is al sinds haar kindertijd een grote invloed en een rolmodel voor Daniela. Er is ook geen informatie over Daniela's opleiding.

Modellencarrière

Het was Daniele's natuurlijke schoonheid en aantrekkelijke lichaamsbouw, in combinatie met haar natuurlijke talent om voor de camera te poseren, waardoor ze snel naam kon maken in de modellenwereld. Ze begon met modellenwerk toen ze nog in Columbia was, maar is sindsdien een internationaal erkend en gewild model geworden en is zowel in de studio als in de buitenlucht gefotografeerd. Ze was een covergirl op verschillende opmerkelijke mode- en beautymagazines, zoals het decembernummer van Esquire Los Angeles en het juninummer van Maxim Mexico van juni 2017.

Daniela Botero

In december 2017 werd ze gefotografeerd door Richard Bernardin en stond ze op de Hoes van het beroemde Playboy-magazine. Ze staat ook bekend om verschillende andere artistieke naaktfotoshoots. Op de Gyunel Fashion Show in Parijs werd ze gefotografeerd samen met een ander beroemd model, Maria Berenson. Ze stond ook op de cover van de GQ Taiwan en kreeg nog meer bekendheid toen ze ondersteund het Colombiaanse nationale team tijdens het WK voetbal 2018 in Rusland. Ze wordt momenteel vertegenwoordigd door het modellenbureau Women Milan.

Acteercarrière

In de loop van haar carrière heeft Daniela in totaal zes acteerrollen gekregen. Haar eerste was in een aflevering van de beroemde Spaanstalige telenovela genaamd Corazon Valiente, of Fearless Heart in het Engels, waarin ze de rol van Guardia speelde. Daarna speelde ze in een korte film getiteld Muneca. In 2014 maakte ze nog een gastoptreden in een populaire telenovela, Voltea Pa'Que Te Enamores. Twee jaar later was Botero te zien in een videoclip voor het nummer Bobo van J. Balvin - het nummer was een enorme hit en bereikte meer dan 530 miljoen weergaven op YouTube, wat de bekendheid en erkenning van Daniela verder vergroot. In 2018 kreeg ze haar eerste vaste rol, als Catalina in de televisieserie Run Coyote Run, een actie-avonturenkomedie over twee vrienden die zich bezighouden met mensenhandel. Meest recentelijk heeft Botero de rol van Vanessa Palacios in de doorlopende comedyshow Betty en NY.

Sociale media

Naast een talentvol model en een aspirant-actrice, is Daniela ook sterk aanwezig op de sociale media, waardoor ze een internetberoemdheid is. Ze plaatste haar eerste foto op Instagram in 2015, sinds wanneer haar Instagram-pagina heeft meer dan 430.000 volgers verzameld en blijft groeien; haar account bevat vaak foto's van verschillende fotoshoots. Daarnaast bezit ze een Twitter-account met meer dan 4000 volgers.

Priveleven

Als het op haar persoonlijke leven aankomt, hebben veel fans van het in Colombia geboren model gevraagd naar haar relatiestatus. Botero heeft een dochter genaamd Ilana, die soms te zien is op haar Instagram-berichten. Helaas is Botero erop gebrand de informatie over haar vriend of echtgenoot privé te houden. Daarom weten we niet zeker of ze op dit moment single is of iemand ziet. Er is ook geen informatie over wie de vader van haar dochter is. Daniela verblijft momenteel in Miami, Florida.

Mooie dag in Miami !! Profiteren om bij mijn prinses ilana te zijn! pic.twitter.com/me77AyXX0p

- Daniela Botero (@BoteroOfficial) 30 juli 2014

Netto waarde

Daniela Botero begon haar carrière als model en baande zich een weg van Columbia naar het internationale toneel. Later waagde ze zich in de wereld van acteren en werd ze onderweg ook een ster op sociale media. Dankzij haar enorme succes in de modellenwereld en haar acteerrollen, is ze erin geslaagd om een ​​nettowaarde van meer dan $ 600.000 te verwerven, volgens schattingen van gezaghebbende bronnen.

Uiterlijk en fysieke kenmerken

Als het om haar uiterlijk gaat, is Daniela, zoals eerder vermeld, een succesvol en gewild model geworden, vooral dankzij haar geweldige uiterlijk. Ze is 1,72 m lang en haar vitale statistieken zijn 32-24-34. De Colombiaanse schoonheid heeft lang, donkerbruin haar en een paar mooie groene ogen. Haar schoenmaat is 9.

Aanbevolen