Ontwerpers

Wie is Danielle Colby's echtgenoot Alexandre De Meyer? Zijn Wiki: Netto waarde, huwelijksvrouw en affaire

Wie is Alexandre De Meyer?

Alexandre De Meyer werd geboren in Voiron, Frankrijk; de werkelijke datum van zijn geboorte is onbekend. Hij is een mode- en grafisch ontwerper, maar wordt waarschijnlijk het best erkend als de ex-echtgenoot van Danielle Colby, een beroemde Amerikaanse televisiepersoonlijkheid.

Gepost door Alexandre De Meyer Aan zondag 7 juni 2015

Vroege leven en carrière

Alexandre De Meyer groeide op met zijn zus in de stad Voiron, in de Franse Alpen, en komt uit een middenklassegezin. Van jongs af aan raakte hij geïnteresseerd in design en kunst.

Helemaal aan het begin van zijn carrière werkte hij als grafisch ontwerper en na een aantal jaren kennis hierover te hebben opgedaan, besloot hij zijn eigen drukkerij te starten, die is gevestigd in Chicago, Illinois - zoals met vele andere aspecten van zijn leven , het is niet bekend wanneer hij naar de VS migreerde. Hij was echter niet tevreden met alleen T-shirts, maar ging ook aan de slag met het ontwerpen van posters, ansichtkaarten, omslagkunstwerken, enz.

Gepost door Alexandre De Meyer Aan Donderdag 21 februari 2013

Om zijn bedrijf te helpen, verhoogde Alexandre het bovendien door zijn eigen website te lanceren, waarop hij zowel zijn projecten als zijn traditionele technieken en digitale technologieën presenteert. Vervolgens boekte hij een enorm succes met het ontwerpen van de blauwdrukken in het Michelinmuseum in Frankrijk en vele andere bouwwerken.

Om verder te praten over zijn carrière, creëerde Alexandre het logo voor de retro kledingboetiek van zijn vrouw genaamd 4 Miles 2 Memphis, en alsof hij niet genoeg te doen had, werkt hij nu ook voor Going Blind, een zeefdrukworkshop.

Gepost door Alexandre De Meyer Aan zaterdag 10 november 2012

Alexandre De Meyer Netto waarde

Als we het hebben over zijn vermogen, wordt het geschat op meer dan $ 2 miljoen, verzameld tijdens zijn carrière als modeontwerper en grafisch kunstenaar. Bovendien omvat zijn vermogen waarschijnlijk ook onroerend goed in Frankrijk.

Gepost door Alexandre De Meyer Aan zondag 26 februari 2017

Populariteit door huwelijk

Alexandre De Meyer kreeg veel aandacht dankzij haar huwelijk met Danielle Colby, een bekende televisiepersoonlijkheid, modeontwerpster en burlesquedanseres. De exacte datum van hun huwelijk is niet bekendgemaakt aan de media. Ze zijn nu echter gescheiden en Danielle heeft momenteel een open relatie met kunstenaar Jeremy Scheuch.

Hallo neef !!

Gepost door Alexandre De Meyer Aan Donderdag 28 juli 2011

Alexandre is blijkbaar weer een alleenstaande man en zijn huidige woonplaats is nog steeds in Chicago, Illinois.

Aanbevolen