Modellen

Wie is Danielle Lombard uit The Bachelor? Haar Wiki: Leeftijd, Netto waarde, Vriendje, Ouders, Dating

Wie is Daniëlle Lombard?

Danielle Lombard is een televisiepersoonlijkheid, die waarschijnlijk het best bekend is vanwege haar deelname aan het populaire reality-tv-programma The Bachelor. Ze wordt ook algemeen erkend als een internetberoemdheid, een Instagram-ster en een model, waar ze bekendheid en populariteit vond, als haar officiële profiel - @daniellellombard heeft in totaal meer dan 350.000 volgers verzameld.

https://www.instagram.com/p/BpmxAbDnxUm/?utm_source=ig_web_copy_link

Het vroege leven, ouders en opvoeding van Danielle Lombard

Danielle Lombard werd geboren onder het sterrenbeeld Steenbok op de 28eDecember 1989, in San Jose, Californië, en heeft de Amerikaanse nationaliteit en blanke etniciteit, ook van Britse, Oostenrijkse en Duitse afkomst van haar vaders kant, evenals van Chinese afkomst van haar moeders kant. Er zijn niet veel relevante details over haar ouders en haar familieleden, behalve dat ze één zus heeft.

Hoewel ze afkomstig is uit San Jose, groeide Danielle op in Danville, Californië, waar ze haar basisonderwijs afrondde, en nadat ze was afgestudeerd aan een plaatselijke middelbare school, schreef ze zich in aan Diablo Valley College in Contra Costa County, Californië, voordat ze overstapte naar Irvine Valley College in Irvine , Californië. Verdere informatie over haar opleiding, of ze nu afstudeerde of niet, is niet openbaar gemaakt. Ze behaalde echter een licentie in cosmetologie van het San Francisco Institute of Esthetics and Cosmetology, en blijkbaar ging ze ook naar het San Francisco Mesa College.

afbeeldingsbron

Danielle Lombard en Life Before Fame

Op 23-jarige leeftijd besloot Danielle om in de wereld van ondernemerschap te duiken en haar kennis om te zetten in zaken door haar eigen nagelsalon te starten in Long Beach, Californië. In de loop van de volgende jaren werd wat begon als een kleine salon een echt bedrijf, en in januari 2016 lanceerde Danielle een glamoureuze en luxueuze nagelsalon genaamd Champagne Nail Lounge in Los Angeles, Californië. eigenaar, fungeert ze ook als Chief Business Development Officer.

Danielle Lombard over De vrijgezel

Danielle zette haar voet op het pad naar het sterrendom in januari 2017, toen ze werd gecast om zich bij de bemanning van de 21 . te voegenNSseizoen van de populaire ABC reality-tv-serie The Bachelor , met de 36-jarige Nick Viall op zoek naar zijn toekomstige vrouw. Danielle Lombard verscheen als een van de 30 deelnemers die vastbesloten waren het hart van de vrijgezel te stelen.

Danielle Lombard en de Bachelor in Paradise

Nadat The Bachelor eindigde in maart 2017, werd Danielle gecast om te verschijnen in het vierde seizoen van de spin-off reality-tv-serie - Bachelor in Paradise. Tijdens de show, hoewel de media haar en Nick met elkaar in verband brachten, raakte Lombard betrokken in een liefdesdriehoek met Dean Unglert en mededeelnemer Kristina Schulman. Na heen en weer te zijn gegaan tussen de twee, koos Dean voor Danielle, maar veranderde een paar dagen later van gedachten en ging uit elkaar om Kristina te achtervolgen. Als je nieuwsgierig bent naar hoe deze nogal stressvolle situatie is opgelost, kun je enkele antwoorden vinden hier .

Het nettovermogen van Danielle Lombard

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom deze 28-jarige getalenteerde vrouw tot nu toe heeft verzameld? Hoe rijk is Danielle Lombard? Volgens bronnen wordt door bronnen geschat dat het totaal van Danielle's vermogen, vanaf medio 2018, draait om de som van $ 300.000, die voornamelijk is verworven via haar eigen bedrijf, plus tv-optredens.

afbeeldingsbron

Is Danielle Lombard vrijgezel? Meer over haar persoonlijke leven

Benieuwd naar het privéleven van Danielle, nietwaar? Nu haar populariteit toenam nadat ze in de realityshows The Bachelor en Bachelor in Paradise was verschenen, en omdat ze de liefde van haar leven niet vond tijdens haar ambtstermijn voor de camera, trok Danielle zeker de aandacht van velen, waaronder naar verluidt de popster en tiener idool Justin Bieber . Echter, gedurende 2017, ze heeft naar verluidt een date gehad De Bachelorette-deelnemer Luke Pell, maar deze geruchten werden nooit officieel bevestigd.

De persoonlijke verschijning van Danielle Lombard

De populaire realityster heeft een gewelfd figuur, met vitale statistieken van 33-24-34 die, naast haar lengte van 1,70 m, haar uiterlijk behoorlijk aantrekkelijk maakt. Danielle heeft een slank en strak figuur door regelmatig naar de sportschool te gaan, en houdt haar gewicht op ongeveer 55 kg. Het lijkt erop dat haar bh-maat 32C is terwijl haar schoenmaat US 7 is. Het is vrij zeker dat al deze voordelen, naast haar lange haar en modelachtige silhouet, haar er aantrekkelijk en aantrekkelijk uit laten zien, en ze werd zelfs benoemd als de Miss Hot Import Nights 2016. Danielle's lichaam is ook versierd met verschillende tatoeages, waaronder twee vlinders op haar enkels en een lotusbloem achter in haar nek. Haar knappe uiterlijk en zandloperfiguur hebben haar ook verschillende bikini- en lingeriemodellen opgeleverd.

@LIFE_STARZ première vanavond! Stem af en laat me weten met welk personage je het meest verwant bent en waarom! Gebruik mijn link en ontvang je eerste 30 dagen GRATIS #VidaSTARZ #VidaPremière #tot https://t.co/dARnqIyo6E pic.twitter.com/urDglPm3tv

— Danielle Lombard (@danielleIombard) 7 mei 2018

Danielle Lombard op sociale medianetwerken

Naast het verwerven van een enorme dosis populariteit voor haar optredens in realityshows op de camera, is Danielle er ook in geslaagd een dosis bekendheid te verdienen via verschillende populaire sociale medianetwerken. Haar Twitter profiel, dat rijk is aan dagelijkse updates over haar dagelijks leven, is gevolgd door bijna 30.000 fans, en ze is ook actief en behoorlijk populair op Instagram, waar haar officiële account @daniellellombard heeft meer dan 340.000 volgers verzameld. Het staat vol met foto's van haar opwindende en weelderige levensstijl, rijk aan reizen, feesten en modieuze outfits.

Aanbevolen