Beroemdheden

Wie is DanRue? Is hij racistisch? Wiki Bio, etniciteit, vermogen

Het vroege leven en gezin

Dan DanRue Rue – oftewel Dancing Dan – is geboren op 11 februari 1988 in Baton Rouge, Louisiana USA, dus onder het teken Waterman, en heeft de Amerikaanse nationaliteit. Dan woont nog steeds in Louisiana om dicht genoeg bij zijn moeder te zijn, met wie Dan verschillende keren hun wederzijdse foto's heeft gepost om zijn liefde en respect voor haar uit te drukken. Hij heeft haar naam niet onthuld, maar zei dat ze hem jarenlang alleen had opgevoed toen zijn vader stierf. Hij voelt zich dankbaar omdat ze sterk genoeg was om hem helemaal alleen op te voeden.

Opleiding

Na in 2006 te zijn afgestudeerd aan zijn plaatselijke middelbare school in Baton Rouge, ging Dan naar de Louisiana State University en studeerde in 2010 af met een BA in sociologie.

DanRue

Online carrière

Het begin van de reis

Toen Dan nog studeerde aan de universiteit, dacht hij niet eens aan een online carrière. Hij en zijn vriend Nick (Nicholas Joseph) waren net grappige video's aan het filmen waarin Dan aan het dansen was en Nick maakte de video. Het Fader online magazine dringt erop aan Dan en Nick leerden elkaar kennen toen Dan aan de LSU studeerde en Nick studeerde aan de Southern University. Echter, Dan een foto geplaatst van hen op zijn Instagram-account, waarbij hij zijn volgers vroeg te raden wie ze op de foto zagen – het waren twee jongens van ongeveer zes of zeven jaar oud, gemakkelijk herkenbaar als Dan en Nick. Deze foto bewijst dat Nick en Dan elkaar kenden lang voordat ze naar hun universiteiten gingen.

Onverwacht succes en de samenwerking met T-Pain

Zeker, zowel Dan als Nick zouden er niet tegen zijn om internetsensaties te worden, maar zo'n doel hadden ze niet. In feite waren ze gewoon aan het chillen en filmden ze grappige video's, waarvan sommige viraal gingen. Dan was ook een vriend van Odell Beckham, een voetballer, die destijds niet in de competitie speelde, maar al behoorlijk populair was. Dit trok nog meer aandacht voor Dan's persoonlijkheid; de video's die Dan en Nick filmden eindigden altijd op dezelfde manier: Dan deed zijn speciale dans met zijn knieën, en toen iedereen alleen maar op zijn knieën lette, greep hij iets en rende weg, dingen stelen van de mensen die gewoon kijken naar hem dansen.

Dezelfde plot werd gelegd in de korte video die werd gemaakt met de beroemde rapper T-Pain. Zijn manager bereikte Dan en Nick en vertelde hen dat T-Pain een video met hen wilde maken. Dus de video begint met dezelfde oude scènes - Dan danst zijn speciale dans met zijn knieën, T-Pain probeert de bewegingen te herhalen, en wanneer hij doorweekt is van het dansen, grijpt Dan de gouden ketting die T-Pain heeft net van zijn nek gehaald en rent weg. De video ging meteen viraal en trok in een mum van tijd meer dan 1,8 miljoen views. T-Pain was zo blij met de resultaten van de samenwerking dat hij Dan en Nick uitnodigde om met hem op het podium te komen optreden tijdens zijn shows. De vrienden waren zo blij met de uitnodiging dat ze twee nachten op het podium hebben gedanst tijdens de shows van T-Pain voordat ze moe werden.

Dan's verschijning op Wild 'N Out

Dan voegde zich bij de cast van de populaire show Wild 'N Out, die met seizoen 11 in première ging op 15 maart 2018 op MTV, slechts twee weken na het einde van seizoen 10. De show staat bekend om zijn unieke cast van populaire strips en persoonlijkheden die met elkaar (verenigd in teams) strijden in komische improvisatiespellen. Dan nam deel aan seizoen 11 tot 14, die in juli 2019 in première ging, maar Dan Rue staat niet op de castlijst. De show is gemaakt door Nick Cannon, die ook de vaste gastheer van de show is, en de best beoordeelde uitzending op het MTV2-kanaal gedurende de hele geschiedenis van het kanaal.

DanRue

controverses

Er was een zeer onaangename situatie toen een Instagram-gebruiker met de bijnaam @missenigmatic op 12 oktober 2017 een video plaatste van Dan die ruzie had met een andere persoon over het N-woord. berichten en commentaar op de situatie en het argument zelf. Dan gaf niet op en bleef terugvechten en tweette steeds meer berichten gericht aan zijn tegenstanders en lasteraars. Eind november 2017 plaatste Dan een video waarin hij goed zijn standpunt over de situatie uitlegt, en maakte uiteindelijk een einde aan het verhaal, hoewel Dan weigerde zich te verontschuldigen.

Priveleven; is DanRue aan het daten met Candice?

Er is niets bekend over de huidige vriendin van Dan of eerdere affaires. Hij houdt zijn privéleven rustig en plaatst geen foto's van zijn vriendin, dus het is echt moeilijk te zeggen of hij er een heeft. Hij verschillende stripvideo's gepost met beroemde R&B-zanger Candice , en sommige van hun fans suggereerden dat ze aan het daten waren, maar noch Dan noch Candice hebben die geruchten ooit bevestigd.

Overweegt u deze auto te stelen ????? #dat is hem

Gepost door Danrue Aan dinsdag 30 januari 2018

Hobby's en interessante weetjes

Dan was tijdens orkaan Harvey bezig met liefdadigheidsactiviteiten. In augustus 2017 maakte hij een pagina op GoFundMe aan en probeerde hij wat bijdragen te verzamelen voor de slachtoffers van de orkaan. Wat zijn hobby's betreft, houdt Dan van voetbal; hij brengt ook graag tijd door met wilde dieren en hij houdt van Aziatisch eten.

Aanwezigheid op sociale media

Dan was erg actief op verschillende sociale-mediaplatforms totdat sommige van zijn accounts werden opgeschort. Hij heeft nu alleen zijn Instagram-account , die meer dan drie miljoen abonnees heeft verzameld. Dan met Nick probeerde verschillende video's te maken voor hun Youtube kanaal , maar verliet het idee, hoewel ze wat video's en vlogs hadden geüpload. Dan werd verbannen van Twitter en Facebook vanwege een controversiële video waarin hij en Nick een kind uit een Japans gezin ontvoeren tijdens hun reis naar Japan. Hoewel Dan en Nick uitlegden dat de video in scène was gezet en het meisje dat ze ontvoerden duidelijk aan het lachen was toen ze aan het filmen waren, en haar familie ermee instemde om deel te nemen aan de grap (wat eigenlijk geen echte grap was), was het publiek woedend en getagd Twitter autoriteiten onder de video die hen vragen de accounts van Dan en Nick op te schorten; dus dat deden ze. Wat betreft Nick's account op Instagram heeft hij daar meer dan 1,8 miljoen abonnees, en hij plaatst ook veel grappige video's en foto's van zichzelf, ook zonder Dan.

Bekijk dit bericht op Instagram

Nieuw haar, wie is dit? S/O aan @arioneee voor het aanbrengen van deze infuus in mijn haar !! Het is een rare Flex .. maar je snapt het !!

Een bericht gedeeld door PATTIWHACK (@nicknpattiwhack_) op 27 juli 2019 om 16:52 PDT

Uiterlijk, kledingstijl

Dan heeft donkerbruin haar en een lange dikke baard, met bruine ogen. Hij is 1,79 lang en weegt ongeveer 85 kg. Zijn vitale statistieken zijn momenteel niet beschikbaar, hoewel je kunt zien dat hij een erg slank lichaam heeft, omdat hij waarschijnlijk tijd doorbrengt in de sportschool. Wat zijn kledingstijl betreft, geeft hij de voorkeur aan casual en sportieve kleding, vaak met tanktops, petten, T-shirts en sneakers.

Gewoon op zoek naar mijn valentijn ??❤️❤️❤️❤️❤️

Gepost door Danrue Aan Donderdag 14 februari 2019

Netto waarde

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het totale vermogen van Dan geschat op ongeveer $ 500.000; hij krijgt ook tot $ 10.000 per bericht op zijn Instagram-account. Wat zijn zakenpartner en vriend Nicholas Joseph betreft, hij krijgt tot $ 6.500 per post op zijn Instagram-account. Dan heeft ook zijn eigen kledingmerk genaamd De echte club (ook bekend als The Genuine Club), een andere inkomstenbron, die het samen met zijn zakenpartner Romalis Scott bezit.

Aanbevolen