Websterren

Wie is DansGaming? Wiki Bio, leeftijd, vriendin, vermogen, homo

Wie is DansGaming?

DansGaming werd geboren in Ohio, VS op 29 mei 1986, dus onder het sterrenbeeld Tweelingen en met de Amerikaanse nationaliteit - hij is populair vanwege zijn gaming-livestreams op zijn Twitch-account.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het is te vroeg voor deze shit

Een bericht gedeeld door DansGaming (@dansgaming) op 2 mei 2019 om 5:44 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

DansGaming heeft niet veel gedeeld over zijn kinderjaren of zijn familie en broers en zussen, omdat hij deze zaken liever voor zichzelf houdt. Hij verklaarde ooit dat hij opgroeide met het spelen van videogames zoals Super Mario Bros, en nooit is gestopt met spelen. Na jaren van spelen werd het populair om online games te spelen tegen andere mensen, en DansGaming wilde daar deel van uitmaken.

Er wordt gezegd dat hij zijn toelatingsexamen heeft gedaan aan een plaatselijke middelbare school in Ohio, maar vervolgens zijn studieplannen opzij zette omdat hij zijn gamecarrière wilde voortzetten.

Carrière van een Twitch-streamer

De carrière van DansGaming werd gelanceerd op het moment dat hij zijn account opende op Zenuwtrekking waarop hij momenteel bijna 800.000 volgers heeft en meer dan 110 miljoen views van al zijn livestreams samen. Hij doet vooral de livestream-gameplays van Let's Play, die mensen laten zien hoe ze een game moeten spelen, vooral met nieuwe games. Zijn Chipin-optie stelt je in staat om voor zijn nieuwe releases te betalen en ze voor andere mensen te zien, terwijl hij ook heeft verklaard dat deze optie geen verband houdt met en niet bepaalt hoe vaak hij zijn video's uploadt en live gaat streamen.

DansGaming runt ook zijn Youtube kanaal , die hij op 22 februari 2010 lanceerde en tot nu toe meer dan 75.000 volgers en bijna 19 miljoen views op al zijn video's heeft verzameld - zijn beschrijving luidt: 'Mijn playthroughs en hoogtepunten van http://www.twitch.tv/dansgaming zullen geüpload naar deze YouTube-pagina. Ik speel allerlei soorten games, van Retro Games tot New Releases.' Hoewel hij dagelijks video's uploadt, is zijn YouTube-kanaal lang niet zo populair als zijn Twitch-kanaal.

DansGaming

Naast alleen werken, heeft DansGaming met de GiantWaffle Twitch-streamer op de N3rdfusion podcasten.

DansGaming bestelt soms hardcopy games van Amazon en Gamestop, terwijl hij meestal de digitale versies van games koopt van Direct2Drive en Steam.

Waar wordt DansGaming blij van?

Tijdens een van zijn interviews deelde DansGaming met zijn fans wat hem een ​​vreugdevol gevoel geeft. Zijn geluk komt doordat hij weet dat mensen dezelfde emoties delen als hij voelde terwijl hij een bepaald spel speelde. DansGaming kan elk spel spelen dat je maar kunt bedenken, maar speelt het liefst games die sterke emoties van verdriet, vreugde en hartzeer met zich meebrengen.

Live streamen van de # BE3 conferentie! Hoop @bethesda heeft een aantal verrassingen voor ons!! pic.twitter.com/IXuUvhkcVG

— DansGaming (@Dansgaming) 10 juni 2019

Persoonlijk leven en relaties

DansGaming is een andere internetberoemdheid die bijna niets over zijn persoonlijke leven en zijn relaties, heden of verleden, met het publiek heeft gedeeld. Afgaande op zijn sociale media-accounts en zijn livestreams, had hij een vriendin, maar heeft het onlangs met haar uitgemaakt. De twee waren al een tijdje aan het daten, maar het is niet bekend waarom ze precies uit elkaar zijn gegaan - DansGaming lijkt momenteel vrijgezel te zijn, hij is niet getrouwd en heeft geen kinderen.

Is DansGaming homo?

We kunnen concluderen dat DansGaming geen homo is. Hij heeft tot voor kort een relatie gehad met een meisje, maar dat is niet genoeg bewijs, aangezien hij ook biseksueel zou kunnen zijn - verklaarde hij in een van zijn tweets in 2017 dat hij homo was. Na de situatie een beetje te hebben onderzocht, lijkt het erop dat DansGaming dit alleen maar zei om aan de kant van de LGBT-gemeenschap te blijven, omdat ze werden aangevallen op een van de eerdere tweets van DansGaming. Deze beslissing lijkt een grotere impact op zijn fans te hebben gehad dan hij van plan was, omdat ze begonnen te geloven dat hij homo was (de populaire Twitch-ster lijkt niet de moeite te nemen om het tegendeel te bewijzen).

Waarom vinden mensen hem leuk?

Mensen lijken DansGaming vooral leuk te vinden vanwege zijn goede gevoel voor humor, terwijl anderen hem leuk vinden vanwege zijn nuttige 'Let's Play'-video's. Het goede aan DansGaming is het feit dat hij zichzelf niet als bijzonder ziet en zijn kanaal niet als 'groot' beschouwt – hij staat met beide benen op de grond en ziet zichzelf als een 'kleine' of een vrij normale omroep die gewoon tijd en ervaring heeft. Hij stelde zich open voor andere streamers op zijn Twitter-account en legde uit dat elk Twitch-account op een unieke manier streamt en dat hij al meer dan vijf jaar streamt om te komen waar hij nu is. Hij verklaarde dat het tijd kost om een ​​band met de kijkers op te bouwen, iets wat hij graag doet, en hij weet nu precies wat er nodig is om een ​​kanaal populair te maken.

Een andere reden waarom mensen van DansGaming houden, is omdat hij niemand probeert te imiteren, maar altijd trouw blijft aan zichzelf.

Wat is de echte naam van DansGaming?

DansGaming is een van de weinige mensen op internet die erin is geslaagd hun echte naam geheim te houden. Hoewel veel van zijn fans nieuwsgierig waren en nog steeds zijn naar zijn echte naam, zorgt hij ervoor dat het blijft zoals hij het wil. Een beetje mysterie bewaren heeft nog nooit iemand kwaad gedaan.

Taylor Bisciotti

Uiterlijk en vermogen

DansGaming is momenteel 33 jaar oud. Hij heeft zwart haar maar is bijna kaal, heeft bruine ogen, maar zijn lengte en gewicht zijn niet bekend.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van DansGaming geschat op meer dan $ 3 miljoen en stijgt het langzaam dankzij zijn Twitch- en YouTube-kanalen. Er wordt gezegd dat hij meer dan $ 20.000 per maand of $ 240.000 per jaar verdient met zijn Twitch-account, maar Twitch Partners en Affiliates zouden tot 50% van dat geld ontvangen.

DansGaming

Aanwezigheid op sociale media

DansGaming is behoorlijk actief op andere sociale-mediaplatforms - hij lanceerde zijn Twitter-account in maart 2010 en heeft tot nu toe meer dan 120.000 volgers verzameld en bijna 46.000 keer getweet. Zijn Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 5.500 mensen, terwijl hij er meer dan 110 foto's op heeft geüpload - hij heeft ook een Facebook-pagina, die wordt gevolgd door bijna 6.000 mensen.

Aanbevolen