Beroemdheden

Wie is de echtgenoot van Daphne Oz, John Jovanovic? Zijn bio: nettowaarde, leeftijd, baan, affaire, familie

Wie is John Jovanovic?

Geboren als Jovan Jovanovic in 1986, is hij analist en investeringsbankier, momenteel werkzaam bij Cadent Energy Partners, een investeringsfonds, waar hij de energiesector evalueert. Hij is echter het best bekend bij de wereld als de echtgenoot van de beroemde voedingsdeskundige auteur en televisiepresentator, Daphne Oz. Het stel is sinds 2010 getrouwd.

Bekijk dit bericht op Instagram

❤️Mijn kinderen en hun papa zijn mijn wereld. Wat een GELUK zijn we als we nooit de erbarmelijke omstandigheden kennen die een ouder zouden dwingen een beslissing te nemen om het leven van haar hele gezin op het spel te zetten in de hoop ergens veilig te komen. Ik weet niet wat de oplossing is voor ons immigratieprobleem (en ja, ik begrijp dat het niet nieuw is – laten we er iets aan doen, slechte praktijken niet rechtvaardigen op basis van wat er in het verleden is gedaan), maar als je ziet of luistert naar de audio vanuit de 'prison-meets-daycare'-kampen waar meer dan 2000 kinderen 'leven, zul je in je hart weten dat dit niet het antwoord is. Dit beleid dat bedoeld is om ouders ervan te weerhouden ons land onrechtmatig binnen te komen, is traumatische kindermishandeling. Uw stem telt, uw dollar telt. ONDERNEEM ACTIE: bel uw vertegenwoordigers en doneer alstublieft als u kunt. @aclu_nationwide @raicestexas @together.rising @baby2baby @elproyectoflorence #keepfamiliestogether❤️

Een bericht gedeeld door D A P H N E O Z (@daphneoz) op 19 juni 2018 om 16:03 PDT

Het vroege leven, ouders en opvoeding

John is de zoon van Nada Jovanovic Dimitric en Sretko Dimitric en is van Servische afkomst; zijn ouders hebben zich gevestigd in Chicago, Illinois, waar John zijn jeugd doorbracht. Zijn moeder, Nada-cliëntspecialist, die werkt op rekeningen voor de verzekeringseenheid voor commerciële maritieme aansprakelijkheid, lading en risicobeheer, de Aon Corporation, de verzekerings- en financiële dienstverlener in Chicago, met het hoofdkantoor in Glenville, Illinois, terwijl zijn vader een aannemersbedrijf in Chicago bezit . Na het afronden van de middelbare school schreef John zich in aan de Princeton University, waar hij een BA-graad in politiek behaalde aan de Princeton University. Hij vervolgde zijn opleiding en ontving in 2014 een MBA in financiën en ondernemend management van de University of Pennsylvania-The Wharton School.

Eerste ontmoeting met Daphne Oz

John en Daphne zaten in dezelfde klas aan de Princeton University en werden bijna onmiddellijk na hun eerste ontmoeting verliefd. Het duurde niet lang voordat ze een koppel werden en ondanks hun succesvolle carrières na hun afstuderen in 2008, hebben de twee tijd voor elkaar gevonden en een gezin gesticht.

Bekijk dit bericht op Instagram

???

Een bericht gedeeld door D A P H N E O Z (@daphneoz) op 30 juni 2018 om 06:31 uur PDT

Huwelijksceremonie

John en Daphne trouwden op 28 augustus 2010, eerst op het gemeentelijk huwelijksbureau in Manhattan, onder leiding van een medewerker van de gemeentesecretaris Blanca Martinez. Het echtpaar had toen twee religieuze diensten; in de ochtend trouwden ze met Djokan Mastorovic van de Servisch-Orthodoxe Kerk, in de Synaxis of Serbian Saints Church in Portland, Maine, terwijl in de avond dominee Prescott Rogers van de Swedenborgiaanse Kerk een ceremonie leidde in het zomerhuis van de grootouders van moederskant van de bruid in Cumberland Foreside, Maine.

Huwelijk en kinderen

John en Daphne zijn meer dan zeven jaar getrouwd en hebben drie kinderen verwelkomd; eerst dochter Philomena Bijoum geboren op 26 februari 2014, vervolgens zoon Jovan Jovanovic Jr. op 21 oktober 2015, en meest recentelijk hun tweede dochter, Domenica Celine, geboren op 4 december 2017.

John Jovanovic Carrière

Als financieel analist en hedgefondsmanager heeft John een vrij succesvolle carrière achter de rug; zelfs voordat hij afstudeerde aan Princeton lanceerde hij zijn carrière, toen hij in 2005 een plaats voor zichzelf vond bij het Serbia Investment & Export Promotion Agency. Slechts een paar jaar later werd John zomeranalist bij Deutsche Bank, terwijl hij in 2008 benoemd tot analist voor Berenson & Company. John is voortdurend vooruitgegaan in zijn carrière, wat hem een ​​plek heeft opgeleverd bij zijn huidige bedrijf, Cadent Energy Partners, waar hij fungeert als analist voor de energiesector.

John Jovanovic Netto waarde

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk John Jovanovic medio 2018 is? Volgens gezaghebbende rapporten telt hij zijn vermogen op meer dan $ 2 miljoen, maar voor nu kunnen we je vertellen dat het vermogen van zijn vrouw Daphne zo hoog is als $ 12 miljoen.

Gepost door John Jovanovic Aan zaterdag 8 september 2012

Zit John Jovanovic op sociale media?

John houdt niet zo van sociale-mediaplatforms, hoewel je hem kunt vinden op Instagram en Facebook in berichten van zijn vrouw Daphne, een zware gebruiker van Facebook en Instagram, waarop ze meer dan 650.000 volgers heeft. Ze heeft vaak foto's van zichzelf en John en hun kinderen gedeeld op beide sociale-mediaplatforms.

De vrouw van John Jovanovic, Daphne Oz

Nu we de belangrijkste details over John en zijn leven hebben behandeld, laten we een paar details over zijn vrouw, Daphne Oz, delen.

Geboren als Daphne Nur Oz op 17 november 1986, is zij het oudste kind van de tv-dokter Mehmet Oz en zijn vrouw, Liza. Haar geboorte was behoorlijk problematisch omdat ze de navelstreng om haar nek had gewikkeld en als gevolg daarvan slechts een Apgar-score van 2 kreeg voor de pasgeborene, maar ze slaagde er gelukkig volledig in om volledig te herstellen. Ze studeerde af aan Princeton University met een graad in Near Eastern Studies, maar ze heeft haar bekendheid opgebouwd rond haar liefde voor eten, door het boek Dorm Room Diet Planner uit te geven in 2007, terwijl ze in 2012 werkte met de cast van de populaire show The Chew co-auteur van het boek The Chew: Food. Leven. Plezier. Ze verscheen ook in een aantal kookprogramma's, waaronder The Chew, die ze van 2011 tot 2017 co-host, daarna Cooks vs. Cons (2016-2017) en Rachel Ray (2013-2018), naast vele anderen. Ze wordt ook erkend voor haar filantropische werk, voornamelijk bij Health Corps, een non-profitorganisatie die tieners leert over goede voeding, oefeningen en stressmanagement, die ze heeft helpen opzetten. De organisatie is actief op meer dan 50 scholen in de VS.

Aanbevolen